StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (99)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

lalic - La multi ani si tie, sa ai o Maria Sophia sanatoasa!
Am vazut ca mai ai un baietel de 12 ani, am si eu o fetita de 11 ani. Atitudinea ei oscileaza intre mare emotie si iubire pentru venirea Clarei si un pic de invidie fata de vulnerabilitatea ei si toata atentia pe care o sa i-o acordam.
Sincera sa fiu, am si eu un pic emotii si sper ca surioara mai mica sa nu ne ridice probleme cu cea mai mare, dar pregatim terenul si vedem ce-o urma.

34 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

La multi ani Mariilor, sa aveti parte de o zi superba si de copilasi sanatosi si norocosi!!!!

32+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

heloooooooooooooouuuuuuuuu

Zubi, mami37+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salutare!

am revenit de la eco + control. colul e dilatat mai mult de 1 cm, dar spune doctorita ca inca nu e cat pt nastere declansata. bebelina are 3117g bolfosica lu mama si e ecografic de 37 sapt si 3 zile, ca de obicei un pic mai mititica. ma astept sa trec si de 40 sapt, cum o vrea bibi........... :)

Lori 38+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

si-a revenit forumul! finally!!!!

Am citit ce ati scris pe grup, si nu mi-a venit sa cred de Hayat Am sunat-o azi dim. Incearca sa fie cat mai optimista. Bebe are 1780 gr, dar i-a zis dr ca nu e nici aparatul de eco prea performant, asa ca sa nu se alarmeze prea tare. Hayat spera ca macar 2 saptamani jumate sa mai stea in burtica, sa nu fie nevoita sa-si caute alt spital si alt dr.
Ne rugam sa fie asa

si multa sanatate!

si ptr Marryan

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Lore, felicitari ptr vestile bune la eco
Mie mi se pare buna greutatea pe care o are beba(dupa cum am mai spus Iannis la 38sapt si 1 zi a avut 2850gr)

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

salutare!

am revenit de la eco + control. colul e dilatat mai mult de 1 cm, dar spune doctorita ca inca nu e cat pt nastere declansata. bebelina are 3117g bolfosica lu mama si e ecografic de 37 sapt si 3 zile, ca de obicei un pic mai mititica. ma astept sa trec si de 40 sapt, cum o vrea bibi........... :)

Lori 38+ fericita cu Mara

33+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Kora... ma bucur pt hayat.. hai ca e mare bebelinul... imi era teama ca va fi mai mic...

LOore felicitari pt vestile bune, nu e mica a ta mai.. a mea are 2900

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Ionela si Lena .. multu pt lamuriri... oricum iau 27.08 +- 10 zile.. pana la urma cred ca asa e cel mai corect..

Deci hai sa va zic... am fost la dr am stat cam 2h 30 , multe gravidute cam de o data cu mine, am schimbat pareri despre "tarife"...
Dr ne-a facut monitorizare, inimioara regulata frumos.. la eco.. bebe aproape 38 s ( capul de 39, femurul de 35.6 - cam mare diferenta, oare ce sa fie? acu nu am timp sa caut sa ma panichez, ca dr a zis ca mai exista diferente asa mari fara sa fie o cauza anume.. a acu imi dau seama insa ca la ultima eco aveam 34 si 1 zi.. acu ar trebui sa fie 36 si 3 zile (femurul) si a aproape cu 5 zile intarziere de la o eco la alta... IONELA ce poate fi?)
bebita are cam 2900-3000 g, pozitionata bine, colul moale, penetrabil si deschis la exterior (cred ca e tot una cu penetrebil, ca nu mai stiu exact cum s-a exprimat).. a zis ca nu nasc intr-o saptamana dar nici nu depasesc 40 s...
M-a admirat ca sunt tare energica.. in timp ce alte gravide sunt letargice , si ne-am distrat copios zicandu-mi ca sexul ajuta la nastere, si eu zicandu-i ca degeaba ajuta daca sotu fuge de mine ca de mikidutza, si numai cu voluntari se poate incerca ceva..
oricum nu cred ca s-ar putea seics , ca cel putin controlul pe masa a durut.. ma si gandesc cum doare cand nasc..

Sei, si la mine era diferenta de vreo 10 zile intre femur si celelalte, doar k la mine era femurul de 27 sapt si restul de 25 si ceva sau 26 (aceste date sunt de la penultima eco). Doctorul zicea k o sa aiba picioare sexi. Mi-am facut si eu griji putin, dar mi-a trecut. Oricum nu pot sa masoare ei exact. So, no worries

Zubi, multumim mult . Sa stii ca si pe mine ma doare la control, desi doctorul e foarte atent. Am zis k nu spun nici pss, ca sa nu zica: daca acum te doare, pai ce faci la nastere naturala? :D. Dar eu spun ca nu are una cu alta, cum spunea o mamica la un moment dat: durerile nasterii sunt cu un scop si le vezi altfel .

Lori, mersic de rapsunsuri o sa imi comand si eu de incercare Pop in, poate o sa iau si unul cu buzunar ;) Mai vad. Oricum cred k o sa comand dupa ce nasc (acum e cam nasol cu banii
Felicitari pentru vestile bune de la eco Sa stea bebe cat trebuie la caldurica

Ce bine ca a revenit forumul

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

va dau si vestile care umblau pe grup :

voiam sa va zic ca Natalia e bine insa umbla teleleu toata ziua, e umflata rau
si are dureri.. merita bataie rau

si ca Hayat e iar un spital.. a pierdut dopul aseara, e pe gynipral, contractii
dese, dureroase, dureri de spate si iminenta de nastere mare, maine isi cauta
spital cu sectie de prematuri... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

In sfarsit.Mi-a fost dor de voi

Lali stiu ca a fost ziua ta iti zic si eu LA MULTI ANI cu multa sanatate si fericire

La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Maria, Marian

Fetelor sunt super fericita .Am gasit apartamentul mult dorit, dar peste 2 luni e gata.Este in, bloc nou, etaj 1 cu 2 camere, 57 m si ni-l da la cheie,(in sensul ca are usi interior, exterior noi, centrala, gresie, faianta cum doreste cumparatorul, zugravit la fel, , parhet, noi mai trebuie sa punem doar mobila.Dar problema este ca nu ne mai ramane niciun ban pentru mobila Dar important este sa-l cumparam si apoi mai vedem ce facem si cu mobila.

Intai vreau sa va spun ca m-am certat cu sotul in week-end am si plans.

Am avut cearta mare. El vroia tot in acest bloc nou dar un apartament micut, micut (la 45 mii euro)si eu cand am vazut acel apartament mi-au venit dracii. pentru ca ala nu era sa locuiasca o familie in el, era ca o garsoniera dar numai ca avea 2 camere.
Apoi am cerut sa vad unul mai mare asta care mi-a placut mie (este la 55 mii euro) si asta insemna totii banii care-i avem.Nici de acte nu ne mai raman dar facem noi rosrt pana la urma de ei.Cat sa coste?

Sotul il vroia pe ala micu ca ne ajungeau banii si de acte si sa-l mobilam si ne mai ramaneau si bani eu il vreau pe asta mare chiar daca nu ne mai ramane niciun ban.Si asa am mers acasa la parinti sa discutam cu ei si a iesit scandaaaaal.Dar socrii tin cu mine si i-am convins sa-l luam pe ala mare. Asa ca eram 4 (ca mai are si o bunica ) contra unul. Pana la urma a acceptat si sotul.

In rest noi sa fim sanatosi, ca este cel mai important.

Merg sa recuperez din urma.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput