StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (99)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna fetele marryan sa vii cu vesti bune

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Si pentru cine are timp si chef niste filmulete despre taierea cu intarziere a cordonului :
www.youtube.com/watch?v=cX-zD8jKne0&feature=related" target="_blank">Partea 1
www.youtube.com/watch?v=YDLywaBTd-o&feature=related" target="_blank">Partea a 2-a
www.youtube.com/watch?v=SYhWzAjjRu8&feature=related" target="_blank">Partea a 3-a
www.youtube.com/watch?v=t5CelB63QR8&feature=related" target="_blank">Partea a 4-a si ultima

www.youtube.com/watch?v=SwvRUrn0p90" target="_blank">Si un film care mie mi-a aprins niste beculete si m-a pus in situatia de ca cauta raspunsuri. Sincer nu mi-a dat incredere la prima vedere, dar mi-a starnit curiozitatea, interesul... si de la el a inceput cautatul de informatii despre asta.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Iris si eu am avut unghii cu gel.Dar am inceput de-o luana sa-l dau jos. Maine cred ca am cam terminat cu gelul. In primul rand am hotarat si ptr ca eu consider ca trebuie sa avem unghiile cat mai scurte ptr igiena bebelului...........si gelul nu-si mai avea rostul.Medical am auzit si eu ca n-ar fi bine dar dr. mea nu mi-a spus nimic in sensul asta.

Si noi am hotarat sa recoltatam celule stem din aceleasi considerente ca si nanna. Daca sunt fete care mai doresc sa recolteze celule stem sa ma contacteze pe PM ca sa beneficiem impreuna de oferta lor.

Seidana te invidiez ca iese leuta . Trebuie sa ai si o inlocuitoare aici pe forum. Sper ca anca sa intre si sa ne ajute cum o faci tu pana iti preiei rolul inapoi .

Marryan iti tinem pumnii

Jade si Hayat ne gandim la voi.

Eu am facut bagajele la jumatate dar am un gol in stomac ca-l las pe razvan acasa . Mi-e mila de el si el vad si pe el ca nu-i place

36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. nu stiu daca iese leuta... dupa spusele dr in 23 ne vedem tot in formula 2 in 1 ca samponul..
dopu pot sa il pierd cu 2 sapt inainte... poa azi ma plateste a meu pe mine si maine mai mut ceva mobila ca sa grabim ..

pe razvi il lasi la ai tai? macar in wd adu-l la tine... oricum tin pumnii sa iasa si micuta ta leuta si sa vii repede acasa...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

cat despre forum ma bazez pe Anca si Lali...
SE MAI OFERA CINEVA? oricum stiu ca fetele se vor descurca
iar eu lipsesc doar 3 zile ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Sei eu l-as lua sa stea tot timpul dar nu vreau sa-l sperii, sa ma vada ca ma doare ceva.Plus ca eu vreau ca sotul sa stea cu mine cand nasc si atunci unde l-as lasa.
Il las acasa la noi cu o matusa ( sora mamei) care ma ajuta de cand era el mic.

Ma gandeam si ca dupa ce nasti va mai trece o perioada pana vei intra pana va veti acomoda una cu cealalta. De aceea Anca e cea mai indicata ca ea are sarcina mai micuta.Lali e aproape si ea cu sarcina.

36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

buna seara, am venit si noi sa salutam burticutele si mamica odiseei:)

Dana bine ai venit, sarcina usoara in continuare:)

ce m-am ofticat ca toata dimineata n-a mers forumul:))

eu de 2 zile am inebunit ma uit la gossip girl:)))) hahahahha am terminat 2 sezoane azi l-am inceput pe al 3-lea:)))

abia acum am recuperat ce ati scris azi;)

Marryan muuuuulta sanatate si vreau sa iti spun ca sunt geloasa pe tine ca maine iti vei tine bebe in brate... abia astept si eu:)

Azi am incheiat 38 saptamani offffffff oare vine saptamana asta? sau ma tine pana la 40?:))) ii face in contra lu tati sa nu iasa leu? sau ii va face o surpriza?:)))
Eu am aflat ca nu ma lasa cu nimic la maternitate... imi ia pana si hainele de pe mine:))))))macar cu o geanta sper sa ma lase sa ascund pe acolo 2-3 pereche de chiloti macar pt noapte si bineinteles machiaj, una alta:))

Eu am tot amanat sa ma trec pe asigurarea sotului si acum cum era de inteles am aflat ca imi trebuie asigurare si la nastere.. daca nu platesc... am zis ca daca nu se rezolva nu mai dau la doctori si platesc spitalizarea:))) acum vom vedea.. nu bag mana in foc...
faza cea mai aiurea e ca eu am inca buletinul de buc si o sa am nevoie de o declaratie de la fisc... din bucuresti bineintles.. am zis sa merg aici la brasov sa vad daca ma pot rezolva cu un fax:))sau cv..

offff asa sunt eu las totul pe ultimul moment si apoi dau din colt in colt... acum vedem noi cum rezolvam..

hai ca m-am intins prea mult si in loc sa vin cu vesti bune numai m-am plans tot postu loool

pupiciiiiiiiii

38+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

eu sunt mama nepriceputilor in materie de net si calculatoare !
nana, ne facem grup de sustinere, mamicile de strugurasi cu prea muuulta piele pe burta
gata, eu ma bag la spalat copchilu, poveste si apoi sa intru si eu la dus!
ne auzim maine!

michella mami de Teodora si 34+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Matza, nasterea in romania e cotata ca urgenta medicala si e gratuita pentru toata lumea.
Da, daca nasti la privat nu iti deconteaza CAS-ul nimic( pentru clinicile care au contract cu CAS)
Daca te internezi la cerere in avans in spital de stat e posibil sa platesti.
Dar daca te duci in travaliu nu iti trebuie nimic.
Eu, stiind chestia asta, la prima nastere nu am dat adeverinta de asigurat la internare si nu m-a intrebat nimeni nimic. O am si acum

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 29+ cu

Mergi la inceput

Mai fetele eu fac cap nou..

Mergi la inceput