StrugurasiS-O 11-BV Andreea,HAI Caty, Marryan (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idanuca spune:

Seidana Am inteles ca o sa nasti la Stanca. Si eu tot acolo o sa nasc. Sper sa fie ok . Din cate am inteles lumea e draguta cu tine daca si tu vorbesti frumos si bineinteles mai dai in stanga si in dreapta cu bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Michella .. nu pierd lichid secretiile apoase s-au oprit...

Eu inca nu stiu cat sa dau la dr..am cules informatii si ieri in spital.. insa am dat peste o tipa care m-a bulversat : ea da 300 E la dr, pt natural..
am auzit variante si variante intre 500 si 800 (1000) lei ca ar fi natural , cam 1200 ceza, cam 150 200 la moasa, 150 anestezist, la neonatolog unele au dat altele nu, dar in jur de 200.. asistente fiecare cat merita...
Oricum la mine e clar.. nu voi da nimik inainte...
Si la natural mai e o treaba , dr vine in ultimele 10 min si gata dai plicul.. e aiurea.. eu o sa ii zic la moasa sa nu il cheme daca nu am pb, si mai bine ii dau ei mai mult nu?
de ex la nati vine dr din concediu sta cu ea toata perioada pana naste .. asa merita sa ii dea 250 E.. dar sa dai 200 E pt yes a venit bebe pa...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Cine mi-a zis ca a dat 1000 de RON a zis ca ii pare rau, ca si asa doctorul nu a facut mare lucru ( a fost nastere naturala) . La cezariana poate ar fi justificata o suma mai mare.

Mergi la inceput

Cam cat v-ati ingrasat acum in ultimele luni? Eu tot sper sa nu pun mult, ca stiu ce greu e sa dau jos kg in plus. Sunt constienta ca o sa le dau cand o sa fac ture dupa bebica mea dar tot e mai bine sa nu le ai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui idanuca

Salut,

Mersi de primire. O sa dureze putin pana ma descurc eu pe forum dar ma prind eu repede.

Eu sunt o mamica de
, maine terminam saptamana 31. Nu am avut "probleme" in sarcina pe langa cele normale si specifice oarecum :). Se simte ca e tot mai greu de acum incolo dar nu au fost probleme . Suntem bine sanatoase multumim lui Dumnezeu :)

Bine ai venit Idanuca

Lena - 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Salut si eu burticile!

Postez mai rarut, dar sunt la zi cu lectura . Sunt alaturi de fetele cu problemute , le doresc sanatate si sa ajunga cat mai departe cu sarcina si am emotii pt. cele care se apropie de momentul minunat.

Raportez si eu 16 kg +, la 34 + sapt.

In ce priveste nasterea, eu am zis din ziua in care am aflat ca sunt gravida ca nasc cu cezariana. Mi-e o frica de mor de nastere. Si cezariana ma sperie, dar nah.. asta e.

Eu nu stiu despre ce control pe masa vorbiti, care doare, am mai auzit la o prietena care a trecut prin asta. Eu sunt programata in 22 luna asta la dr. ginecolog, dar cica nu-mi face nimik, doar imi ia secretie. Speriata am mai intrebat o prietena care a nascut unde nasc eu si a zis ca, in afara de secretia asta, nu ma mai consulta pe masa. M-a mai linistit putin.

Alta chestie, azi am fost la manichiura/pedichiura, eu am unghii construite cu gel si mi-a zis fata care ma face ca cica atunci cand nasc, nu ar fi indicat sa am oja/gel pe unghii, ca cica pe unghii se vede daca apar probleme. Suna asa ciudat... Voi stiti ceva de asa ceva???

Cam asta ar fi, astept sa merg luni la eco' sa-mi vad printesa .

34+ cu ANTONIA

Iris_K, eu sigur am auzit de faza cu unghiile, dar nu stiu sigur unde si cum

Lena - 32+

Mergi la inceput

Citat:

Cineva care a nascut anul trecut in iunie la Gine1 in Cluj mi-a zis ca a dat medicului 1000 RON

a nascut natural? oricum sunt xonvinsa ca se mai si exagereaza , in sus evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

aaa... raportez: 3 covoare spalate.. 2 intinse, unu asteapta ceva.. soare ..
Ciorba facuta, placintele asteapta coacerea, casa mopuita si curata.. ma pregatesc de shopping...

Doamne cata harnicie. Felicitari!
Ma auto invit si eu la o placintica :)

36+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:

Buna fetelor,

Numele meu e Dana, sunt din Cluj , am si eu un struguras ( o strugurasa ) in burtica si mi-ar placea sa impartasesc cu voi aceasta experienta numita sarcina si maternitate :). Tot citesc de ceva timp post-urile voastre si m-am decis sa ma arat si eu , cum s-ar zice :)

Sper sa ma primiti in randul vostru ,
Dana

Bine ai venit in grupul strugurasilor idanuca!

36+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Citat:
citat din mesajul lui seidana

aaa... raportez: 3 covoare spalate.. 2 intinse, unu asteapta ceva.. soare ..
Ciorba facuta, placintele asteapta coacerea, casa mopuita si curata.. ma pregatesc de shopping...

Doamne cata harnicie. Felicitari!
Ma auto invit si eu la o placintica :)

36+ Doamne iti multumim!

iesi pe geam... acu le-am terminat.. trimit porumbelul cu 2 in cioc

Mergi la inceput