oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 8
adrianaady spune:
Zapacenie mica ti-as zice eu cite ceva, doar ca suntem pe un forum public si nu stiu ce ar zice fetele
As face si maine fiv la greci daca as avea bani doar ca nu ii am. Un fiv pe natural ar fi 40 mil, pe mine unul normal m-a dus 200 mil si nu am avut decit 2 embrioni , unul bun si unul mai amarat. Asa ca la o simpla matematica este mai rentabil sa fac un fiv pe natural mai ales ca eu ovulez in mod natural.
Oricum planul este pe termen mediu, intai sa imi fac timp si chef sa mai fac o vizita pe la doctori, inca ma consider in perioada de concedii, vacanta, plimbari si relaxari
Si tu sa pui mana si sa asculti de indicatiile date, lasa prostiile
tannoo25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipink2000 Buna tuturor, Tanno, nu am apucat sa te felicit pentru ca ai devenit tata! Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa aibe o viata frumoasa! |
merci frumos,
samira33 spune:
hehe...adriana,da ce ,tu crezi ca io-s "virgina"???
si eu tot la al-2lea abonament
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
racheel spune:
Buna tuturor
Vreau sa va spun ca pe 25 august a venit pe lume micuta mea Anastasia-Maria, prin cezariana.A avut 2,860 Kg, 48 Cm, apgar 9.
Suntem cuminti, nu plangem, doar mancam si dormim.
Racheel fericita de struguras Anastasia-Maria (25.08.2011)
aristica spune:
ohohoooo, dar ce-a recuperat piticot pe ultima suta de metri! Felicitari! insa eu nu cred ca doar doarme si mananca...eu cred ca mai si umple scutecul si, ca bonus pentru noptile in care nu va lasa sa dormiti, va umple inimile de bucurie!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
tannoo25 spune:
racheel, FELICITARI!!!
bun venit pe lume micutei Anastasia-Maria!
cum ti-a fost nasterea? recuperare rapida si usoara!
elenusia spune:
felicitari racheel
sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii.
noi ne asteptam cuminti randul
sper viitoare
samira33 spune:
racheel,felicitari!!!
sa va traiasca bebelina.
aristico,sa-ti povestesc despre dr.Ruxandra Dumitrescu:
clinica asta noua se numeste Fertilia si e pe strada Gabroveni-pe o strada cu multe cafenele din Centru Vechi.
ea sustine ca face IMSI si PGD si are medii de cultura belea pentru blasto.
o are ca embrioloaga pe Andreea Mustata.
face punctii si ET inclusiv in we si nu lucreaza pe loturi.
asta e ce zice ea...realitatea nu stiu care e.
are o parere proasta despre dr.U...ca sa o citez:"v-a inebunit pe toate cu Clexanele,Magne B6,Followise,Aspenter si tot tacamu' pe care il da la toata lumea fara exceptie"
mi-a zis ca are ea o hematoloaga supersmechera in clinica si ma trimite la ea sa ma lamureasca daca am ceva de lamurit.
mi-a luat lamele chiar ea si pot sa spun ca are o mana super usoara.
mi s-a parut comunicativa si am vorbit aceeasi limba.
sustine ca imi face histero gratuit doar cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat pentru ca au contract cu Casa de Asigurari...mi-a zis ca stabilim detaliile Joi cand ne vedem cu rezultatele lamelor.
mi-a zis ca nu-mi face histero fara sa aibe rezultatele lamelor ca vrea sa fie 100% sigura ca nu am ceva balarii pe acolo...nu de alta da imi face rau daca lucreaza cu cine-stie ce pe acolo nedepistat.
mi s-a parut logica explicatia asta si am gandit ca Albisorul nu cere culturile de col inainte de jistero pentru ca da antibiotic preventiv.
de Arthrotec nu mi-a zis inca...probabil Joi.
i-am zis ca vreau cu anestezie generala si a zis :cu siguranta cu anestezie generala.Absolut orice interventie mi-as face mie cu anestezie generala o fac si pacientelor mele.Consider ca e traumatizanta interventia doar cu anestezie locala si e anormal sa mai experimentam durere fizica in sec.XXI.
asta mi-a placut maxim...recunosc cinstit
una peste alta mi-a placut...e deschisa tipa...mi-a parut foarte riguroasa asa...cand i-am pus dosarele in fata a zis:Budapesta,bineinteles!!!...si-a notat tot-tot de prin dosarele mele,inclusiv scheme...a vrut neaprat sa ma vada si pe masa...mi s-a parut profi...chiar mi-a acordat atentie...am stat mai bine de o ora in cabinet.
mi-a zis ca ea cere in lista de analize obligatorii profilul de trombo...acu daca asa o fi...n-am de unde sa stiu.
dupa prima consultatie ...m-as mai duce la ea ca mi-a placut.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
aristico,uite ca nu ne tinem de mana la FIV.
eu mai aman o luna pentru ca exact cand ar fi punctia si ET e plecat doctorasul cu ochi albastri in State la Congresul American de FIV...si pe mana altcuiva nu ma dau asa ca-l astept.
am sa fiu in urma ta sa-ti tin pumnii stransi insa
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
balanta_tm spune:
samira, si mie imi suna f ok abordarea noii dr-e.
F mult mi-a placut faza cu culturile de col obligatorii inainte de histero. Cred ca extrem de putin dr-i de pe la noi tin cont de asta inainte de histero si f rau fac . Eu am doua histero la activ, cu doi medici diferiti, insa nici unul nu mi-a cerut culturile. Normal ca le aveam facute, inclusiv mycoplamsa si ureaplasma, dar nah, ma gadesc strict la abordarea medicilor.
Deci amani FIVul cu o luna? Prin Noiembrie estimezi ca ai ET?