oligoastenoteratozoospermie 13
Raspunsuri - Pagina 20
tannoo25 spune:
samira, ca ziceai acum ceva vreme ca vrei sa vi la biserica cand avem botezul , eu, de fapt noi, va invitam si la local, daca va face placere
data este 15.10.2011; biserica este Sf. Gheorghe (Nou) la ora 15, iar localul este Club Excelsior (cel al M.I., pe Stirbei Voda) incepand cu ora 16.
samira33 spune:
neata tuturor
tannoo,multumim mult pentru invitatie.
venim cu siguranta la biserica sa vedem 2 bucati parinti fericiti si impliniti si un alt pui de Kovacs la crestinare.
la petrecere insa nu vom veni...avem si noi pe 15 un eveniment frumos de serbat in familie-implinim niste ani de casnicie.
o Sambata faina tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
Niste ani? cati? Cati?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
6
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
tannoo25 spune:
nu am putut sa venim azi la mc donalds; la 12 a papat bebe si dupa masa am stat de vorba cu el
6 ani...multi inainte! ...
samira33 spune:
nu-i nimic tannoo
oricum am stat la un restaurant afara si cred ca ar fi fost cam rece pentru bebe si am stat ceva-mai bine de 3 ore.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
alexa1986 spune:
Buna dimineata,
Samira felicitari si multi ani inainte, Tano iti urez sa ai parte de un botez minunat.
Despre noi ce pot sa spun este ca in weekend sotul meu s-a ales cu o gripa de toata frumusetea, si a luat si eritromicina, paracetamoale, fervex, tantum verde etc, acum el miercuri trebuie sa faca pachetul acela de care v-am spus, credeti ca o sa influenteze gripa rezultatul? oricum nu cred ca o sa-i treaca pana atunci, doar o sa se amelioreze. Sa asteptam oare pana ii trece raceala si scapa de medicamente din organism? Dar cat sa asteptam, adica cand sa il reprogramez?? Astept un sfat.
O zi buna sa aveti.
D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.
marrina spune:
aristica, alinuknuknuk Va multumesc mult pentru sfaturi. Putem combina tot cea ce mi-ati recomandat? Adica: spermotrend, Vit E (10 zile pe luna), L-Carnitina (1 gram/zi), ginseng rosu si laptisor de matca? Pentru Spermotrend, ginseng rosu si laptisor de matca care sunt dozele recomandate?
Alimentatia sotului meu si a mea este foarte sanatoasa de mai mult de 2 ani dar din pacate nu apare. "Prinsesem" acum un ultim tren, adica vroiam sa mai incercam o stimulare dar cu spermograma de acum si istoricul nostru (infertilitate inexplicabila pana acum, 3 FIV-uri nereusite cu spermograme bune) dr. ne-a recomandat sa mai asteptam .
bog76 spune:
Salutari tuturor!
Vroiam doar sa va povestesc ca in sfarsit a venit Profertil-ul comandat din Austria. Cand am vazut mandatul postal m-am bucurat cum ma bucuram cand eram mic si primeam bomboane cubaneze .
A, si mi-am cumparat boxeri .
Toate cele bune!
samira33 spune:
bog...sa fie cu folos Profertilul.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite