oligoastenoteratozoospermie 13

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

samira, ca ziceai acum ceva vreme ca vrei sa vi la biserica cand avem botezul , eu, de fapt noi, va invitam si la local, daca va face placere
data este 15.10.2011; biserica este Sf. Gheorghe (Nou) la ora 15, iar localul este Club Excelsior (cel al M.I., pe Stirbei Voda) incepand cu ora 16.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neata tuturor

tannoo,multumim mult pentru invitatie.
venim cu siguranta la biserica sa vedem 2 bucati parinti fericiti si impliniti si un alt pui de Kovacs la crestinare.
la petrecere insa nu vom veni...avem si noi pe 15 un eveniment frumos de serbat in familie-implinim niste ani de casnicie.

o Sambata faina tuturor

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Niste ani? cati? Cati?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

6

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

nu am putut sa venim azi la mc donalds; la 12 a papat bebe si dupa masa am stat de vorba cu el

6 ani...multi inainte! ...

Mergi la inceput

nu-i nimic tannoo
oricum am stat la un restaurant afara si cred ca ar fi fost cam rece pentru bebe si am stat ceva-mai bine de 3 ore.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa1986 spune:

Buna dimineata,
Samira felicitari si multi ani inainte, Tano iti urez sa ai parte de un botez minunat.
Despre noi ce pot sa spun este ca in weekend sotul meu s-a ales cu o gripa de toata frumusetea, si a luat si eritromicina, paracetamoale, fervex, tantum verde etc, acum el miercuri trebuie sa faca pachetul acela de care v-am spus, credeti ca o sa influenteze gripa rezultatul? oricum nu cred ca o sa-i treaca pana atunci, doar o sa se amelioreze. Sa asteptam oare pana ii trece raceala si scapa de medicamente din organism? Dar cat sa asteptam, adica cand sa il reprogramez?? Astept un sfat.
O zi buna sa aveti.

D-zeu ne iubeste si in anul 2011 sigur ne va aduce un bebel frumusel, sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

aristica, alinuknuknuk Va multumesc mult pentru sfaturi. Putem combina tot cea ce mi-ati recomandat? Adica: spermotrend, Vit E (10 zile pe luna), L-Carnitina (1 gram/zi), ginseng rosu si laptisor de matca? Pentru Spermotrend, ginseng rosu si laptisor de matca care sunt dozele recomandate?
Alimentatia sotului meu si a mea este foarte sanatoasa de mai mult de 2 ani dar din pacate nu apare. "Prinsesem" acum un ultim tren, adica vroiam sa mai incercam o stimulare dar cu spermograma de acum si istoricul nostru (infertilitate inexplicabila pana acum, 3 FIV-uri nereusite cu spermograme bune) dr. ne-a recomandat sa mai asteptam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bog76 spune:

Salutari tuturor!
Vroiam doar sa va povestesc ca in sfarsit a venit Profertil-ul comandat din Austria. Cand am vazut mandatul postal m-am bucurat cum ma bucuram cand eram mic si primeam bomboane cubaneze .
A, si mi-am cumparat boxeri .
Toate cele bune!

Mergi la inceput

bog...sa fie cu folos Profertilul.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput