Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 26
Bianca2503 spune:
Pisigri, io as depune plangere la OPC si i-as da si in judecata. Oricum in judecata cred ca poti sa ii dai in septembrie pentru ca acum e vacanta si la "Tribulan".
inapreda spune:
Pisigri, nasoala si "intimplarea" ta; nu m-am bagat pentru ca, din pacate, la faze de genul asta io am gindire, asa, mai...romineasca si, dupa nervii dein primul moment, i-as lasa in plata Domnului
Stiu, nu-i o atitudine constructiva dar sint satula de "rahaturile" din Romania si am obosit sa ma zbat sa mai schimb ceva. ![]()
Bafta in orice demers ai alege! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
pisigri spune:
Gina, io nu iti spun cum mi-a fost la gradi, ca daca zic, va tineti copiii acasa ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Gina, io nu iti spun cum mi-a fost la gradi, ca daca zic, va tineti copiii acasa http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Ba, spune
Uite, spun si io Nu m-am adaptat veci, si m-au dus la bunica pina la 6 ani si jumatate cind am mers la scoala. Am avut o copilarie grozava!!!!

Sora mea n-a avut probleme de "adaptare" si a absolvit cu brio si cresa si gradinita! Mie insa nu mi-a placut NIMIC. Educatoarele ma enervau pentru ca se plimbau vesnic cu cite un copil in brate (intotdeauna acelasi) desi plingeam mai multi. Eu am plins in fiecare zi cit m-au dus acolo. Era o educatoare, doamna Katy care incerca sa ma alinte cu "Ionelush invirtecush/Da-te jos din corcodush" Stiu ca nu-mi placea cind imi spunea asa.
Nu-mi placea mincarea, nici sa dorm acolo, nici sa ies in curte. NIMIC!!!
Colac peste pupaza, o stresam la max pe mama pentru ca:
-voiam sa merg cu sania si nu era zapada
-voiam ZILNIC pantofii de lac rosii si sa ma ojeze cu oja rosie
-voiam sa-mi iau pe sub sortzultz o salopeta rosie cu pantalonul foarte evazat; cind nu erar grabita, mama negocia cu mine, cind reram in intirziere, ma imbraca cu ea si gata! Educatoarele o "certau" ca le era greau sa ma dezbrace cind mergeam la baie;
-Bluza pe care o alegeam tot timpul eu, voiam sa o iau PESTE sortzultz sa se vada
La tzara, la bunicii mei -cei mai grozavi din lume- am putut sa fac toate astea plus muuuuuuuulte altele

de zic unii ca mi s-a urcat binele la cap! Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
Anaan spune:
Pentru mine gradinita a fost o experienta tare frumoasa, ca si scoala, de altfel. Pe tovarasa Liliana (ca eu am gradinarit in vremea tovaraselor) am adorat-o si o iubesc si acum. Va povestisem eu mai demult ca ii duceam zilnic flori si, daca nu aveam flori, ii duceam frunze
.Ea era la prima promotie de gradinari si era necasatorita, iar gandul meu nr. 1 in perioada aia era cum sa-i gasesc tovarasei Liliana un sot. Noroc ca si-a gasit singura, si m-a scapat de-o grija
. Printr-un interesant joc al destinului fiul ei a ajuns sa-mi fie elev si mi-a fost si este foarte drag.
Colegii de gradinita mi-au fost colegi, cu foarte putine exceptii, pana in clasa a opta si am fost foarte uniti; am amintiri foarte frumoase cu ei. Imi aduc aminte cum ma suparam pe maica-mea ca nu se straduia sa ma duca la gradinita mai devreme dimineata, pierderea oricarui minut din program parandu-mi-se o tragedie. De asemenea, imi aduc aminte spectacolele de teatru de papusi pe care le priveam cu gura cascata, si dansul umbrelutelor, si "Ursul doarme" jucat in curtea gradinitei, si orele de dans initiate de tovarasa, pentru care a fost aspru mustrata, dar care noua ne faceau o placere nebuna...
Leeloo21 spune:
buna fetelor! vorbiti frumos de gradinita din trecut..si pt mine a fost o experienta frumoasa..imi aduc aminte cum dormeam n pat cu un baietel liviu extrem de frumusel..imi aduc aminte cum ne puneau sa ne dam chiloteii jos cand ne imbracam in pijamalute pt somnul de pranz..si ne era rusine si ne ascundeam pe sub paturi si cearsafuri..imi aduc aminte ca eram micuta si rasfatata..si cum scoteam cu degetul caimacul de deasupra laptelui cald dimineata..imi aduc aminte cum m-am costumat in scufita rosie si in ingeras la 2 serbari..sunt amintiri frumoase! merita copii sa mearga la gradi!
si pe tudor l-am inscris din toamna la o gradi de stat si abia astept sa vad cum o sa fie! eva este o scumpa..incet incet incepe sa se tareasca prin patut dupa jucarele..si este grabita tare..vrea sa stea in fundulet! tudor o divinizeaza si ea pe el la fel...rad si se joaca impreuna..ii tine si biberonul k sa ma ajute si ii arunca pampersi la gunoi..e un scump!
olga felicitari pt sarcina si sa fie intr-un ceas bun! ma bucur tare mult pt voi!
promit k mai intru daca ma mai primiti in grup! si daca mai aveti timp si de iesit in parc cu copii astept si eu u semn ! imi este tare dor de voi! va
pe toate si toti copilaii!
Floric spune:
Neatza tufete.
Pisi, tare urata faza cu banca. Va trasnmis in Baza aia naspa de date? Caci altfel de ce nu va dat creditul? Unde v-au vazut cei de la magazin de nu v-au dat?
Volsbank e de muuult in litigiu cu aproape toti clientii. Stiu de la 2 colegi ai mei care de cand nebunia cu ordonanta aia (stiti voi cu bancile) se tot judeca cu ei.
O mare problema a mea...Cum se citeste alfabetul
A, Be, Ce, De...Zet? Sau A, Bi, Ci, Di,....Zi? Mare problema am. Si cu aceasta imi dau seama ca nici macar alfabetul nu il cunosc![]()
.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Ilinca_M. spune:
Ha, exact la Leeloo ma gandeam ieri!!
Floric, ai bolunzit, tu de alfabet in romana intrebi?...Si-atunci cum sa fie " a bi ci di", cred ca nici in Moldova nu-i asa:P.
Revin!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Hola,
Nu vreau cafea, nu vreau nimic, vreau pedeapsa!
Am mai comis-o in repetate rinduri dar, sa zicem ca puteam sa trec cu vederea dar acum am scris "pantofi rosii"
asa ca, spuneti-mi ce sa fac sa ma izbavesc! 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani
inapreda spune:
Anaan, foarte frumos ai vorbit despre gradi! Ce fain ar fi daca fiecare copil si-ar gasi o "tovarasa Liliana" a lui 
Leeloo, da, te asteptam mai des pe la noi, eventual cu poze noi ![]()
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani