Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 24
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Pisik06 Azi la ORL a fost mortala. S-a uitat dr. in nas, apoi in urechi, apoi in gat, dupa care a inceput sa vorbeasca cu mine (Ana era la mine in brate). La care Ana se uita la dr. si incepe sa strige la ea "hei! hei! si aicea si aicea", aratandu-i spre piept, adica sa o asculte si cu stescopul, ca asa e rutina la medic |

Si pana la urma ORL-istii au zis ca e de operat? Ca nu-sh de ce... da'pe mine parca tot nu ma convinge ceva...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Anaan spune:
Mada, am un sentiment de deja-vu
; intrebai cine mai are aceleasi probleme cu stimabilii. Raspuns: noi! Macar la voi se intampla rar, dar la noi des. Aia cu chematul cand e problema am experimentat-o si noi; alta faza: chem echipa, apar aia, zic ca trebuie lucrat putin la stalp, ies la poarta( lasandu-mi toate usile deschise, niste cabluri vraiste si poarta deschisa), nici nu se mai uita la stalp, se urca in masina si pleaca. Eu ies sa-i caut, ia-i de unde nu-s! dau telefon la sediul lor, foc si para, cer toti sefii pamantului, vorbesc cu aia si ne lamurim intr-un final ca echipa a plecat fiindca mai era doar o jumatate de ora pana la sfarsitul turei si nu au mai avut chef sa urce pe stalp, lasand "procedura" pe seama echipei din schimbul urmator. Ca am schimbat un router perfect functionabil din cauza lor nu mai spun! deci se poate si mai rau...
Anaan spune:
Pisik, te inteleg perfect! Si eu sunt in aceeasi stare, poate mai putin acuta, ca data operatiei nu este inca stabilita exact. Eu sunt intr-o dilema, ca doctorul mi-a dat tema sa-i fac niste verificari lui Andrei ( pusa mana pe gura pentru a vedea daca exista obstructie puternica a respiratiei nazale etc.) si nu stiu daca fac bine ce fac si cum fac
. El dupa verificarile astea ale mele decide daca e cazul de operatie sau nu...si mi se pare imensa responsabilitatea pe care mi-a dat-o! de unde sa stiu eu daca obstructia nazala e mai grava decat cum ar trebui?! Of...
O pup pe Ana si multa sanatate pentru draga de Buni! Si o gramada de pupici tie, sa te tii tare!
( cat despre gestul tau pentru bebelusii de la Giulesti, nici nu am cuvinte, doar ma bucur ca te cunosc!)
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Mada, am un sentiment de deja-vu |
Cand scriam, kiar la tine ma gandeam, ca stiam ca ai avut probleme cu netul, dar nu mai tineam minte sigur daca de la acelasi provider. Noi de fapt suntem multumiti de netul lor... doar ca pe-astia de la suport... "nu-i suportam".
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Anaan Pisik, te inteleg perfect! Si eu sunt in aceeasi stare, poate mai putin acuta, ca data operatiei nu este inca stabilita exact. Eu sunt intr-o dilema, ca doctorul mi-a dat tema sa-i fac niste verificari lui Andrei ( pusa mana pe gura pentru a vedea daca exista obstructie puternica a respiratiei nazale etc.) si nu stiu daca fac bine ce fac si cum fac . El dupa verificarile astea ale mele decide daca e cazul de operatie sau nu...si mi se pare imensa responsabilitatea pe care mi-a dat-o! de unde sa stiu eu daca obstructia nazala e mai grava decat cum ar trebui?! Of...O pup pe Ana si multa sanatate pentru draga de Buni! Si o gramada de pupici tie, sa te tii tare! ( cat despre gestul tau pentru bebelusii de la Giulesti, nici nu am cuvinte, doar ma bucur ca te cunosc!) |
Adei bolnavior!
si familia Pisik, cu mic cu mare. Bine ai spus, Ana, si eu ma bucur ca ii cunosc! (si am si poze cu ei Denisa-Madalina
fericita de
Bianca2503 spune:
Pisik, imi parerau ca asta e solutia...dar trece si o sa fiti bine!
Denisamada, dar net de la o retea de cartier de ce nu incercati? Nu mai aveti in zona? Au cumparata astia tot?
Eu am net de la o retea de cartier si nu pica niciodata si am si teava. E adevarat ca eu nu am televizor si, deci, nici cablu ca poate as fi avut netul de la unul mare.
pisigri spune:
Fetelor, eu ma duc pe cimpii.
In 2007 am facut un imrpumut cu garantie imobiliara la Volksbank.
In 2009 am rambursat anticipat creditul.
De atunci si pina acum, de nenumarate ori, ni s-a tot spus ca figuram cu el neplatit. Am dus de vreo 3 ori hirtii intre Volksbank si BRD ca sa aratam ca e platit. De fiecare data cei de la Volksbank au garantat ca trimit la biroul de credite hirtia ca sa nu mai figuram la ei ca datornici.
Azi, dupa muuuulta chinuiala, ne-am dus sa luam un notebook, am vrut cu rate in magazin, pt ca inainte de concediu chiar nu am bani sa dau gramada. Si surpriza !!! Nu mi s-a aprobat rata...de ce? Pentru ca la biroul de credite, avem deja o rata uriasa la...Volksbank !
La 16 eram la banca, eu cu gura mare, sotul mai impaciuitor...ma rog, or facut alea tumbe, or sunat la Bucuresti, la catel, la purcel, la biroul de credite, in luna si-n stele....ca deh, erau cu musca pe caciula si eu eram plina de nervi si bodoganeam deja de OPC (doar am experienta, ce durerea mea...). Desigur ca la 17.30 inca figura creditul respectiv, desigur ca pina ma intorc eu din concediu probabil ca n-o sa mai prind oferta asta la notebookul cu pricina.
Sa sesizez OPC in ideea ca se misca mai repede? Novus, cum e cu chestiile astea...?
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Pisik06 spune:
ANA, MADA, m-ati binedispus tare. Si eu ma bucur ca va cunosc, te toate!

A fost un gest din suflet, e atat de putin fata de atata suferinta
MADA, da, 3 orl-isti au zis "da". Si dr de la Grigore care ne opereaza mi s-a parut ok, dar putin mai "cu taiatul", mai operativa (nu chiar in sens bun), de asta am vrut second opinion. Dar dr asta de azi m-a uns la inima. Atat de blanda, de echilibrata, chiar nu a parut genul care sa se arunce in afirmatii, i-ar fi fost f simplu sa zica "nu", mai ales ca sa fie altfel decat cealalta dr., dar mi-a zis adevarul cu + si -. Acum, om vedea, daca se refac vedem atunci, imi asum,momentan insa ma gandesc la momentul prezent.
Mami de minune mica
Ilinca_M. spune:
tufete vroiam sa va detazliez zua de azi de la gradi,dar am baut un paharutz de...ceva si acum imi joaca yotul prin fata ochilor, cred ca m am cam batat!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.