Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

hello!!!
greu va "prinde" omu` din urma, am cetet tot, am vezeonat po(z)ne.
am reusit sa ajungem dupa munte si la mare pt 4 zile, m-am intalnit cu alina.n pe naty nu am avut ocazia sa o vad f mult doar in mare viteza e fasneata si vioaie, bronzata toata si seamana cu mami.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Azi trebuia sa mergem la Cluj la orelist la control, dar ne-au reprogramat si vom merge abia marti, asa cum fusesem programati initial.

Pisigri, cred ca te-ai topit cand ai fost declarata "cel mai bun mami"

Eu am doua piscaturi de tantar pe o mana, una mai mare si una mai mica. Aseara, Andrei le contempla cu mare interes: "Mama, uite buba si(dupa o secunda de meditatie)bubutza!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Aaaa am uitat sa va povestesc inca o faza legata de diminutive : vine Ada de afara si direct imi cere biscuite cu marut cum a auzit ea la locul de joaca ca ii dadea o bunicuta fetitei sale, eu bucuroasa ma conformez iau mar ,pregatesc biscuitii, cand vede incepe sa tipe: nu mar eu vleau marut !! ce sa-i pot explica ca e unul si acelasi fruct, nu nu ea vrea marut !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Hai sa va dau linkuri:
http://www.gradinitamaya.ro/acasa.html

gradi asta parca e axata pe cultivat si modelat bostani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Azi trebuia sa mergem la Cluj la orelist la control, dar ne-au reprogramat si vom merge abia marti, asa cum fusesem programati initial.

Imi pare rau ca nu vi s-a potrivit pt astazi, lasa ca o sa fie ok marti

Mergi la inceput

Adrisimo, dar niste poze cu voi nu mai pui? Ca esti cam zgarcita cu fotografiile in ultimul timp si mie mi-e dor de frumosul cu ochi albastri! Cum merge noua zi de gradi?

Izia e, mi se pare genul de copil care debordeaza de personalitate...de-abia astept sa o cunosc!!!

Gianina, am inteles ca te bucuri de placerile verii, dar mai hai si pe la noi, fiindca ne lipsesti! Simplyana, idem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

gagici, io am o sciatica care pleaca de la git si coboara pe bratul drept pina in degetelu mic (rid io, da nu prea e risu meu, e d-al galbin)... si nu gasesc maseur care sa ma ajute, ori sint in vacanta, ori nu au nici un loc; ce ma fac, stie cineva cit dureaza crizele-astea (a inceput sapt trecuta). Cineva "de gen denisamada" :)) ?

Mergi la inceput

Novus, ar fi cazul sa te aprovizionezi cu maruti (presupunand ca asta-i forma de plural)! Se poate sa n-ai tu sa-i dai fetei asa ceva?!

Mergi la inceput

Citat:

Adrisimo, dar niste poze cu voi nu mai pui? Ca esti cam zgarcita cu fotografiile in ultimul timp si mie mi-e dor de frumosul cu ochi albastri! Cum merge noua zi de gradi?

ieri am avut o zi superaglomerata la munca, azi am luat sa descarc pozele dar cablu nu. la gradi ieri a plans 1h si ceva apoi s-a linistit si la 12 cand l-a luat tipele au zis ca a decurs f bine acomodarea fatza de cum a inceput, nu se asteptau la asa final de zi frumos, insa cand l-a vazut pe taica-su a inceput sa planga si intreba de mine apoi si-a revenit. cand am ajuns eu acasa m-a luat de gat si a stat asa lipit de mine vreo 5 min de credeam ca a adormit.
azi a fost si mai bine, a durat plansul doar juma de ora, cand sotul a plecat era bine, apoi am sunat eu si erau in curte se jucau nu avea nici o treaba cu plansul.

Mergi la inceput

Citat:

Novus, ar fi cazul sa te aprovizionezi cu maruti (presupunand ca asta-i forma de plural)! Se poate sa n-ai tu sa-i dai fetei asa ceva?!

Mda, o sa merg la piata astazi sau mai bine la pietzuca

Mergi la inceput