Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***338***
Raspunsuri - Pagina 19
adrisimo28 spune:
hello!!!
greu va "prinde" omu` din urma, am cetet tot, am vezeonat po(z)ne.
am reusit sa ajungem dupa munte si la mare pt 4 zile, m-am intalnit cu alina.n pe naty nu am avut ocazia sa o vad f mult doar in mare viteza e fasneata si vioaie, bronzata toata si seamana cu mami.
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Anaan spune:
Salutare!
Azi trebuia sa mergem la Cluj la orelist la control, dar ne-au reprogramat si vom merge abia marti, asa cum fusesem programati initial
.
Pisigri, cred ca te-ai topit cand ai fost declarata "cel mai bun mami"![]()
Eu am doua piscaturi de tantar pe o mana, una mai mare si una mai mica. Aseara, Andrei le contempla cu mare interes: "Mama, uite buba si(dupa o secunda de meditatie)bubutza!"
novus spune:
Aaaa am uitat sa va povestesc inca o faza legata de diminutive : vine Ada de afara si direct imi cere biscuite cu marut cum a auzit ea la locul de joaca ca ii dadea o bunicuta fetitei sale, eu bucuroasa ma conformez iau mar ,pregatesc biscuitii, cand vede incepe sa tipe: nu mar eu vleau marut !!
ce sa-i pot explica ca e unul si acelasi fruct, nu nu ea vrea marut !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Hai sa va dau linkuri: http://www.gradinitamaya.ro/acasa.html |
gradi asta parca e axata pe cultivat si modelat bostani.
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare! Azi trebuia sa mergem la Cluj la orelist la control, dar ne-au reprogramat si vom merge abia marti, asa cum fusesem programati initial . |
Imi pare rau ca nu vi s-a potrivit pt astazi, lasa ca o sa fie ok marti

Anaan spune:
Adrisimo, dar niste poze cu voi nu mai pui? Ca esti cam zgarcita cu fotografiile in ultimul timp si mie mi-e dor de frumosul cu ochi albastri! Cum merge noua zi de gradi?
Izia e
, mi se pare genul de copil care debordeaza de personalitate...de-abia astept sa o cunosc!!!
Gianina, am inteles ca te bucuri de placerile verii, dar mai hai si pe la noi, fiindca ne lipsesti! Simplyana, idem!
chatonel spune:
gagici, io am o sciatica care pleaca de la git si coboara pe bratul drept pina in degetelu mic
(rid io, da nu prea e risu meu, e d-al galbin)... si nu gasesc maseur care sa ma ajute, ori sint in vacanta, ori nu au nici un loc; ce ma fac, stie cineva cit dureaza crizele-astea (a inceput sapt trecuta). Cineva "de gen denisamada" :)) ?
Anaan spune:
Novus, ar fi cazul sa te aprovizionezi cu maruti (presupunand ca asta-i forma de plural
)! Se poate sa n-ai tu sa-i dai fetei asa ceva?!
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Anaan Adrisimo, dar niste poze cu voi nu mai pui? Ca esti cam zgarcita cu fotografiile in ultimul timp si mie mi-e dor de frumosul cu ochi albastri! Cum merge noua zi de gradi? |
ieri am avut o zi superaglomerata la munca, azi am luat sa descarc pozele dar cablu nu
. la gradi ieri a plans 1h si ceva apoi s-a linistit si la 12 cand l-a luat tipele au zis ca a decurs f bine acomodarea fatza de cum a inceput, nu se asteptau la asa final de zi frumos, insa cand l-a vazut pe taica-su a inceput sa planga si intreba de mine apoi si-a revenit. cand am ajuns eu acasa m-a luat de gat si a stat asa lipit de mine vreo 5 min de credeam ca a adormit.azi a fost si mai bine, a durat plansul doar juma de ora, cand sotul a plecat era bine, apoi am sunat eu si erau in curte se jucau nu avea nici o treaba cu plansul.
novus spune:
| citat din mesajul lui Anaan Novus, ar fi cazul sa te aprovizionezi cu maruti (presupunand ca asta-i forma de plural )! Se poate sa n-ai tu sa-i dai fetei asa ceva?! |
Mda, o sa merg la piata astazi sau mai bine la pietzuca