LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

bumblebee, ai prea mult bun simt, incerci sa le impaci pe toate, vezi sa nu-ti faci rau tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Palomina multumesc o sa incerc acolo

Racusor multumesc mult, am sunat la cea de pe dristorului si din iancului si au zis ca nu au pe stoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata dragele mele…

Sunt prin zona si eu Va citesc, recuperez ce ati scris de cand si-a revenit DC-ul. Eu una am avut ieri si am si azi o stareeee..de kko. Ma simt foarte rau, am avut dureri mari de stomac, stare de greata non-stop, nici nu pot sta in picioare de ametita ce sunt iar Riana ma plimba efectiv prin casa sau prin curte si eu abia ma tin…

La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de azi!!! Intru la subiectele speciale sa fac urarile.

Btz succes mami. Sa-ti iasa planurile asa cum vrei.

Bumble te felicit pentru intelepciunea si maturitatea de care dai dovada. Nu e usor deloc. Cel mai bine incearca s-o eviti cat mai mult.

Rody, deci s-a rezolvat cu munca??? Ma bucur ca pana la urma lucrurile s-au rezolvat. O sa fie greu sa pleci si s-o lasi pe Isa acasa, dar macar stii ca e pe maini bune. Nici io n-am nici o tragere de inima de a ma intoarec la servici, dar deocamdata nici nu se pune problema.

Mergi la inceput

Eu is terminata psihic, aseara a vb Stef cu un prieten de-al nostru (fost coleg de facultate, i-am botezat fata, am ramas prieteni buni, ne vizitam reciproc, e din Bc), au plecat joi parintii lui cu copiii lui la rude la Alba Iulia, aproape de Sibiu au avut accident. Copiii au avut centurile, la fel si tatal lui dar mama nu, e desfigurata, dr. au reusit sa-i puna oasele fetei la loc, nu prea poate vb., in 10 min uita (cica din cauza sedativelor). E o minune ca traiesc, www.adevarul.ro/locale/sibiu/Accident_spectaculos_intre_Cristian_si_Sacel_5_533996620.html" target="_blank">asa arata masina. Cei cu inima rea sa nu se uite. Pe copii i-au externat ieri, cica au trecut peste soc, au mers deja cu masina, nu se trezesc in somn...
NU UITATI SA VA PUNETI CENTURA DE SIGURANTA! Va poate salva viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, Doamne, cum arata masina!!!! Chair ca e o minune ca traiesc!! Sper sa-si revina si d-na in totalitate

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze 1 AN

Mergi la inceput

Kry, fruntea sus, privirea inainte! Si eu am avut starea asta luni, noroc ca al meu a fost liber si s-a ocupat el de fete. Bea un ceai cu lamaie, ia ceva pt stomac-fiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Vai Crissy, ce cumplit arata masina... Dumnezeu chiar a vegheat asupra lor!!! Bine ca nu sunt victime si poate usor-usor se reface si mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, eu vreau de toate :)) acum m-am prins de ce ziceai ca faceti alte sortimente marti cum petreceti?

Cristina, eu am ajuns la concluzia ca e reconfortant sa poti sta langa cineva fara sa vbesti, si fara sa te simti stanjenit. Si eu am momente cand stau cu marius, fiecare face altceva si nu vorbim, dar daca nu ar fi acolo i-as simti lipsa. ma gandeam zilele trecute ca atunci cand vine acasa tarziu, sunt atat de obosita, chiar daca atunci cand vin devreme nu face mare lucru dar macar stiu ca e in zona

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Neata dragele mele,va iubesc si va multumesc pt ca existati

Iar acum va invit la o felie de TORT(pe asta l-am facut aseara), o limonada rece,si o cafea cu multa spuma, acum de dimineata.

Vom avea musafiri, motul il vom lua peste 2 saptamini.

va pup si va multumesc

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Katalina ce bine arata tortul! Distractie placuta !

Azi e o zi speciala si pt mine. Anul trecut pe vremea asta mergeam la control si test de stres. Copilul era bine, aveam niste contactii dar nu le simteam, colul inchis, mara nu coborase inca desi era cu capul in jos. Eram in sapt 40 iar eu nu mai suportam caldurile, vroiam sa nasc. Vroiam sa nasc atunci, in ziua aia. Doctorul meu a zis ca sunt nebuna si sa mai asteptam pana vineri poate poate iese singura. Am iesit razand din cabinet si eu si dr. Eu am zis "vineri avem copil". Marius s-a uitat nelamurit la dr, el l-a felicitat si i-a zis "va explica doamna" :))

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 19+

Mergi la inceput