Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
ps. Busy asa te invidieeeeeeeeeeez...ia auzi la ea...relocare in Belgia *1326576543246546589

Mamica lui JR

Vias... stai ca nu am luat interviul... mai pastreaza un pic invidia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Mai fetelor, nu stiu ce sa ma fac cu copila asta a mea... incerc sa-i dau mar sau morcov si n-am nici o sansa sai bag ceva pe gat... scuipa pana la ultima infima ramasita... si daca insist se pune pe plans... incerc de 2 saptamani... am tot lasat-o cateva zile si am incercat iar dar n-am nici o sansa... am fost si cu ea la controlul de 6 luni si mi-a zis sa insist... dar parca nu-mi vine sa-i bag asa cu forta... icneste si se stramba... mi-e groaza ce ma asteapta...o mai las cateva zile si incerc cu supa de legume, cred...

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Pishko...incepe treptat...cu supa strecurata de legume..azi o lingura..maine doua etc..o saptamana...apoi poti sa-i introduci inzeama si legumele..pe rand..si tot asa treptat.cate o lingura pe zi.

niciodata nu incepe prin a-i da copilului mancare solida din prima!

poti..tot asa sa incepi sa-i pui cate o lingurita de cereale(orez+morcov, roscove) in laptic..

niciodata nu incepe prin a-i da copilului fructele prima oara..va accepta mult mai greu legumele..poti pune cate o masura de cereale si in piure-ul de legume...pentru inceput sa nu-i faci piure-ul prea gros..adica mai semi-lichid asa...daca nu vrea si nu vrea..mai fa o pauza...si apoi incerci iar..sapt urmatoare!

nu te lua dupa pediatra...copilul nu trebuie fortat!

ia cititi aici:

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/medicii-vor-avea-interzis-sa-dezvaluie-sexul-copilului-354294.html

*Blackmoon Lady 19+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Pisko - incearca asa cum a zis Lady, cu cereale simple de orez cu lapte... asa, 1-2 lingurite... sau incearca sa-i faci suc de morcov sau mar sau mar+morcov...
Rabdare, ca nu o sa fie ea singura bebitza nediversificata pe lumea asta... sincer? nici mie nu imi place morcovul... iar eu am avut fitze de la baieti si atunci am diversificat cu cereale si cu legume la borcanel de la Hipp... pana ne-am acomodat cu gustul... stiu ca nu sunt bio, dar... am ales cel mai mic rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Nu stiu ce sa zic, ea refuza orice in afara de san... nici biberon, nimic nu vrea, deci nu am cum sa-i pun cereale in nimic, doar sa-mi injectez in sani niste praf de cereale

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Ce-mi place cand este activitate aici si am ce citi
Deci, astazi am fost acasa doar cu Razvan.Tati la servici, Stefanut la cresa...Razvan astazi ar fi avut program la gradi pana la ora 12( caci nu aveau apa) si am decis ta-l tin acasa.Deci astazi mi-am propus ca toata ziua sa mi-o dedic lui , caci de muuuult nu s-a mai intamplat asta.Asa ca de dimineata,am mancat impreuna,am dat cu aspiratorul impreuna,am spalat carutul lui Stefan impreuna, ne-am jucat ," jocul numerelor si comoara piratilor ",apoi am plecat in oras,ne-am plimbat, am facut cumparaturi( doar pt el : jucarii), am fost la cofetarie.Acum urmeaza sa mergem afara cu rolele( adica incearca sa invete sa mearga )Astazi renuntam la somn,ca m-i se pare ca pierd cateva ore de stat impreuna cu el.De cand a venit Stefanut pe lume nu am mai avut timp sa ma mai joc cu el asa cum faceam inainte, el a crescut, a crescut asa de repede...!!!
My lady - pai, haide-ti mai repede, acum cat mai este cald si ne putem plimba
Busy - mi-e asa de drag Andi si nazbatiile pe care le face .Sa stii ca eu in clasa I am venit de doua ori fara uniforma acasa si eram fata ! Ma schimbam la ora de sport, care era si ultima , dupa care plecam acasa in trening si uniforma ramanea la scoala( asa ca a trebuit sa-mi cumpere doua uniforme, nu ca sa am de schimb , ci , ca le pierdeam )
Pupici la toata lumea

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

mummy succes la interviu, sa fie asa cum iti doresti tu
felicitari pt scolarel
pishko nu stiu ce sfat sa-ti dau, incearca cum au zis fetele, cu David n-am avut pb din astea, ba din contra, cum a simtit mancarea si lingurita adio san
o sa fie bine, o sa vezi, o sa-i placa ei papica, poate inca nu-i pregatita
un mare la amandoua
lady legea aia mi se pare o tampenie...cine isi doreste un copil, il doreste indiferent de sex...iar cine vrea sa faca avort, o face indiferent de sex...
eu una, cand am fost gravida cu David mi-am dorit f mult sa stiu ce ii...si a doua oara imi doresc sa stiu...sa stiu la ce sa ma astept, ce sa cumpar, etc...
deci eu spun NU legii
alexa ce frumos povestesti tu acolo de flacaul tau...bravo voua pt ziua de azi

David doarme, eu pierd vremea pe net, trebe sa fac niste spaghete
Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Pishko mami, dar pustoaica ta are doar 6 luni, ia-o incet...e normal sa iti refuze sucul de fructe...daca pana acum a fost alaptata exclusiv. Eu zic sa faci o pauza de o saptamana si apoi sa incerci iar... e clar ca ai laptic si atunci ea e foarte multumita...
Nu te mai stresa degeaba!

referitor la lege...am citit informatia...mie acum sincer imi e totuna...ca alti copii nu mai fac

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Primul interviu luat... urmatorul saptamana viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui busymummy

Primul interviu luat... urmatorul saptamana viitoare

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 6 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !