Fulgusorii de nov.dec2009{15*}

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

of....
Magda si sa stii ca te apreciez foarte mult. de .2465353245658*infinit te apreciez

Mamica lui JR

Mergi la inceput

cumva Lady s-a suparat pe noi???? ca nu a mai intrat nici macar pentru un salut...
sper ca atat ea cat si burtica si Becca sunt bine!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Magda, ce bine ca a-ti reusit sa rezolvati!!!
Alexa, felicitari pt prima zi de cresa! Sper sa mearga tot asa de bine si in continuare!
Vias, si eu cred ca e putin trista si putin dezamagita de noi. E tare frustrant sa tot scri in gol, si sa nu-ti raspunda nimeni....Si o inteleg tare bine. Lucrurile se schimba...nu totdeauna in bine.
Fetele cu care eram tot impreuna cu copii din momentul in care am reinceput lucrul au inceput sa ma tot excluda de la tot felul de activitati ce gaceam impreuna, pe motiv ca "uitau" zilele mele fixe de lucru. Si tot mai nasol a devenit. Aici se pare ca e o rusine de nedescris ca te intorci la lucru dupa un an ...parerea generala e faci copil stai cel putin trei acasa si mai bine pana cand fac 18....si nici nu se deranjeaza careva sa caute intelegere.... e deprimant rau

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

'neata
va servesc o cafeluta si biscuiti cu lapte

eu nu stiu daca lady s-a suparat pe noi pt ceva, daca da, as vrea sa stiu de ce .... eu sper doar sa fie bine ea si burtica ei

sa va spun de David si laptele...daca pana acum cateva luni nu vroia nici sa puna gura pe el asa lichid, acuma bea 300 ml dimineata si 300 seara...si mai sunt zile cand cere si dupa masa de pranz
nu stiu de unde si cum a venit dragostea asta mare pt lapte, dar ma bucur...si culmea ii ca si mancare mananca la fel de mult...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Am venit sa beau repede o cafea si apoi fug sa mai repet ceva ca dupa amiaza am un examen ( o restanta )
Prima zi de cresa a fost ok,nu a plans, a mancat bine.In schimb , in dimineata asta , cand l-am lasat, a plans

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vias
Magda

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

buna si de la mine

sper ca Lady si ai ei (inclusiv burtica) sunt bine. Eu tot pe fuga sunt..dar tot intru sa va salut.
eu cu invatat..invata..alergat..copil..casa

V-am pupat!
Sun

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

is bineeeeeeeeeeeeeeeee!

fusei la dentist!

intrai intr-un SH!

la biserica!

in ordine inversa

acu' acasa,la somn!

*Blackmoon Lady 19+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Am fost azi intr-un SH care aduce haine din Anglia..Bleustein..parca se numeste!Stiu ca o parte dintre voi nu sunteti deacord cu luatul din SH-ri..nici eu nu eram..din motive de igiena si altecele, insa pe parcurs mi-am schimbat parerea..sunt SH-ri infecte..si SH-uri care comercializeaza haine aproape noi sau noi...Le iau, le spal, deparazitez-igienizez maxim...si pentru mine sunt ok.Am luat azi o pereche de pantofi sport NIKE pt Rebecca, originali, purtati-in stare excelenta cu 35 lei-superbi din pctul meu de vedere, pentru toamna-stil gheata!Am mai luat doua overall-uri(fash) pentru bebe, unul din material impermeabil-nou-nout si unul din plush alb-cred ca fusese purtat, dar in stare excelenta!In total-lasai acolo 104 lei!

Alexxa,bafta si sa iei restanta!!!Poate reusesc intr-o zi sa mai vin in P.Neamt..sa mai stam la un pahar de vorba!Referitor la plansul lui Stefan de a doua zi..vad ca sunt multe cazuri similare, am citit la Prietene ca si Sabina Ancutzei_Bro a procedat la fel!Tine de sfera psihologicului si acest fapt!Cine stie ce o fi in mintea micutilor!Pana la anul mai am..cand voi experimenta si eu si Rebecca

Apropos de prietene...am citit ieri o postare in mesajul cuiva care m-a lasat paf..cu un gust amar in gura, parca as fi mancat ceva stricat!Ceva de genul "separarea odiseei a fost cel mai bun lucru care s-a putut intampla".Asta m-a facut sa cred ca nu m-am inselat in privinta persoanei respective!Lupul isi schimba doar parul!Incaodata ...pacat!E asa usor sa strivesti o floare..dar foarte greu sa sadesti o gradina..e asa usor sa pari gradinar..si defapt meseria ta de baza sa fie macelar..de suflete!Trist!

LauraIrina..e suparata si nu mai intra pe forum..tot din cauza alaptatului,cum patise si Camy!Sper sa mai intre..eu savuram stilul ei original..optimismul ei si mai ales ce iesea din mainile ei!Chiar daca ne-am mai ciondanit..tot o admiram!!

In alta ordine de idei..am vazut ca a revenit Pirelia pe forum..si ca e ok..daca vreti s-o cititi..scrie la prietene...Dienutze la fel!Si laviniablaga a revenit!

Mihamora e ok..o vad pe face..mereu cu poze noi cu cei doi strumfi!

Flavours...la fel..cu Bebster..de la ea am invatat sa fac gem/dulceata fara zahar!

Stiu ca o sa ziceti ca nu va intereseaza..dar pe mine da, pentru ca, dupa cum spuneam anterior sunt acolo destule fete care chiar n-au nicio legatura cu ce s-a petrecut..si sunt fenomenale..nu mi-e rusine s-o recunosc!!Asa cum nu mi-e rusine sa recunosc ca si voi sunteti la fel de fenomenale...

Pishko...mereu ma gandesc la tine..ce as putea sa fac sa-ti rasplatesc infinita bunatate!Mi-ai facut un bine..pe care nici sora mea nu mi l-ar fi facut..poate! Nush...mie inca imi pare ireal..poate zici ca bat campii..dar n-am primit nimic in viata mea pe gratis...si dezinteresat!!!Sunt socata, asta-i adevarul..si voi fi mult timp de acum incolo!

RoxalyStiu ca ne ctesti..mai zi-ne de voi!!!

Katy a promis ca mai intra dar...vad ca nu se tine de cuv.Am mai prins-o pe face!

Poate v-a mirat ceea ce am zzis la fiecare in scurta descriere pe care v-am facut-o insa am simtit ca trebuie...niciodata nu stii ce-ti rezerva viata..si daca ai ocazia sa spui ce simti..fa-o si gata.. viatza nu asteapta la infinit!Am vrut sa stiti ca nu sunteti niste fiinte virtuale carora va torn aici prostii din taste...am luat contact cu voi si pe plan real...si suntem PRIETENE!asa va consider:prietenele mele!Si nu ma pot lipsi de voi!

poate mai intra:mada,tiusca, romanitza, luciandrea, vio,dana_flor, cryss_oana, rody_ms,ragapie,lorelix, andrutza, oana_pdv...si chiar si fetele care scriu la cealalta odisee-cele cu ganduri bune..care nu vad in separarea noastra...raiul lor virtual

Va pup pe toate...meritati!

*Blackmoon Lady 19+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput