Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Alinuk, bine ai revenit!
Luny, stai linistita, ca nu esti singura! Adica nici eu nu sunt asa ca si in sarcina cu Stefan. Probabil fiind al doilea copil, nu ne mai entuziasmam asa de tare nici la miscari, nici la alegerea hainutelor de bebe ca la primul. Eu inca nu am nici o hainuta pentru bebe..de fapt ieri mi-am comandat cateva, de la Stefan nu mai am nimic (hainute) le-am dat pe toate, insa oricum nu se potriveau, Stefan e nascut in mai. O sa imi dea vara-mea haine de la baietelul ei, ca e nascut in februarie, deci merg si la Calin. Dar o sa le iau undeva prin ocombrie, sa le spal, sa le sortez...pana atunci, ma duc prin magazine, ma uit...dar fiind cu finantele destul de subtiri parca nu as cumpara de de acum.

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

LUNY eu de la Job nu pot accesa picassa, si seara acasa nu mai car laptopul, si sunt defazata rau cu pozele de pe contul comun, doar in weekend mai recuperez

pica, am fost in Eforie Sud (statiune de familisti) pentru prima data, ca acolo am mai gasit cazare (ne-am hotarat tarziu si era in plin sezon). A fost liniste, apa curata, o groaza de bebelusi intre 8 luni si 2 ani, vremea super ok, max 28°, apa relativ calda. SI nu am ratat o zi de plaja in Vama Veche, asa sa-l obisnuiesc pe bebe.
La munte am fost la Moeciu de Jos, si am pierdut vremea pe la un festival medieval la Bran, pe la Brasov, si pe Valea lui Simon in plimbareala la picior.
Cel mai light concediu!

despre celule stem...si eu am inceput sa caut...nu m-am oprit la nimic, vreau sa vb si cu medicul meu, sa vad daca imi poate recomanda ceva (si sotia lui a nascut de curand si de obicei imi recomanda ce i-a recomandat si sotiei lui)

am si eu o alta intrebare: pentru cele care opteaza pt nasterea in sistemul de stat, stiti cumva care sunt tarifele? medic, neonatolog, anestezist, peridurala, asistente..etc?
scuze pentru out of topic, o sa mai caut si pe DC sa vad ce gasesc.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Apropo de pregatiri, nici eu nu ma agit, ca si luny, parca nu mi se intampla mie...sarcina asta, bebele asta e asa o chestie abstracta, indepartata, nu stiu cum sa zic...Cand imi amintesc cate ceva din bebelusia lui Miruna ma trezesc zicand "oo, da' io nu mai vreau sa ma preocup de...(cazut buric, pus cercei, trezit noaptea, colici, regurgitatul de dupa alaptat si cate si mai cate). Parca nu stiam in ce ma bag...ciudat, nu?

Sacii cu haine mi-s in debara da mi-e tarsha sa ma infig in ei deocamdata, de cumparat inca nu vreau, astept sa apara hainele mai grosute si de iarna, ca acu is prea subtiri, de vara...

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
25+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua tuturor!

am venit si noi de la eco...si dupa 24 de saptamani am aflat si noi ca vom avea inca un baietel sanatos.
Am fost tare stresata si emotionata. L-am lasat pe dr sa isi vada de treaba acolo si la sfarsit cand mi-a spus ca e totul normal...nu m-a mai interesat nimic
Bebele nu a vrut sa isi arate fatzuca...asta e...avea fetisoara acoperita cu manutele. Are 733 g (+/- 107g), col 40mm inchis.

Acum ma simt linistita!

Raducu a fost tare dulce dupa ce am iesit de la eco (ma astepta pe hol cu tatal lui), ii spun ca o sa avem un baietel si el zice "mami toate femeile ziceau ca e fetita, dar e baietel e fratiorul meu" (asta pt ca multa lume i-a spus ca daca e surioara ce se face...ma rog discutii de genul asta). Cumva parca si el e linistit ca e fratior.

Luny, nu te ingrijora si eu am avut acelasi sentiment...

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Gata, m-am intors de la eco, e totul normal, fata care fata e ne-a aratat asta cat de bine s-a putut, stata cracanata sa vedem tooot In schimb nu prea i-am vazut fata ca statea intr-o pozitie proasta cu fata in placenta Oricum, important e ca e sanatoasa, e dezvoltata la fix cu varsta sarcinii, are 450 g. Fata mea e asezata pe orizontal, capul in dreapta si picioarele pe unde ii mai incap si ei Singura problema e ca mi-a descoperit mie un fibrom, cica e mic, dar ma ingrijoreaza ca eu nu am avut nicidata asa ceva...stiti ceva despre fibromul in sarcina?
O sa vorbesc si cu doctora mea sa vad ce zice.

Ralu, ce buna treaba ai facut cu sortatul hainelor, trebuie sa fac si eu asa ceva. In primul rand trebuie sa-i sortez hainele de acum din dulap ale lui Vlad ca sunt o multime care i-au ramas mici si ma incurc degeaba de ele. Apoi va trebui sa caut in hainele de bebe ale lui Vladut pt ca vedea ce scot la purtare pt fata, norocul meu e ca la Vlad nu am stiut ce e si primele haine au fost ca sa se potriveasca la orice sex De primit nu prea am de unde sa primesc, ca pe la noi prin gasca e prima fetita
Alinuk, bine ai venit din concediu, eu nu pot sa vad pozele tale De ce oare? Si pe mine ma intereseaza "tarifele" de la stat, eu ma gandisem ca pt o nastere naturala sa-i dau doctorei 300 de euro, anestezistului 300 ron, in rest nu mai stiu, la neonatolog nu am nicio idee Acum doi ani la nasterea lui Vlad am dat 1000 ron la doctor, am nascut fara anestezie deci nu am dat niciun ban pt asta, moasa am chemat-o de acasa si i-am dat 500 ron, iar la neonatolg am dat cam 300 ron...
Mada, spor la renovari, si noi trebuie sa ne apucam la sfarsitul lunii. Cu toate ca avem in plan sa ne mutam la anul nu putem sa o primim pe bebelina fara a improspata aerul din casa, asa am facut si pt fratiorul ei. Dar ma cam apuca groaza cand ma gandesc cat o sa fie de munca cu zugraveala si toate celelalte Asta cu aranjatul spatiului eficient o simt si eu din plin, tocmai de aia nici nu ma apuc de nimic pt ca am senzatia ca nu mai incape nimic in casa si imi tot storc creierii cum sa aranjez spatiul ca sa incapem si sa ne simtim bine
Luny, nici eu nu am pregatit nimic pana acum si nu am cumparat nimic, mi se pare ca mai e suficient timp. Zugravitul va trebui sa-l facem acum cat este cald afara, dar pt restul mai e timp, sa fie sanatosi bebeii
Pica, imi pare rau ca nu a fost mobila asa cum te asteptai, dar e bine ca nu ai oprit-o, lasa ca sigur gaseti tu ceva frumos. Sper sa fie ok analizele, glicemia mi-a iesit si mie sub limita, dar nu a fost nimic ingrijorator (asta la analizele din primul trimestru)

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Cristi, bine ai venit cu vesti bune, ma bucur ca ai un baietel sanatos De ce nu a intrat si tati si Raducu la eco cu tine, cred ca ar fi fost dragut pt Raducu sa-si vada fratiorul lui Nici noi nu am vazut fata, asta e, bine ca sunt sanatosi

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 22+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Anna, am scris mesajul in acelasi timp!
Ma bucur ca e totul in regula cu fetita!

Eu ma duc la dr mea peste 3 saptamani. Mi-a spus la tel ca daca e totul in regula nu are sens sa merg la ea...

Mergi la inceput

Anna, nu stiam cat de cuminte ar sta Raducu acolo si am preferat sa isi faca medicul treaba in liniste. Dar data viitoare cand ma duc la dr mea o sa o rog sa ii lase si pe ei la vizionare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

felicitari pt echo si vesti bune fetelor! si felicitari pt analize altor fete... (aici intra toate vestile din cap 52 si 53)

va pe toate in graba dar revin maine!

27+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cristi, felicitari pentru baietel! Eu la eco merg si cu Stefan cand nu am cu cine il lasa, am fost si numai eu cu el, ieri a reusit sa vina si tati, asa ca eu stateam pe masa la eco si ei pe scaune langa mine, se uitau pe un monitor la bebe.
Ana, felicitari pentru fetita grasunica. Asa s-a ascuns si al meu ieri, cu fata in placenta
A...si la ce am mai zis ca nu mai e asa emotia la al doilea, probabil daca era fetita acum, ma strofocam si eu dupa rochite, cercei etc...dar asa, fiind tot baiat, chiar nu ma stresez. I-am pus si un nume de sfant, sa nu fie discutii intre frati ca unul are onomastica, altul nu
Aseara inainte de culcare zice Stefan: "Mami, eu cand am fost mic si eram la tine in burtica mi-a fost dor de tine si de tati pana am iesit afara. Si la Calin cred ca ii e dor de noi " Am ramas masca, ce sa va zic...

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput