Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

anna de linie mai auzisem si eu, dar de buric nu
se vede un pic si linia, cu toate ca la mine se vad si ceva fire de par

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

corina si la mine sunt fire de par mai inchise dar dispar si ele dupa ce nasti...nu sunt la stadiu de maimuta

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilyjeuly

mada, eu am facut analize la regina maria si intr-adevar le poti vedea pe site-ul lor. ce ai de facut:
1. cod acces web se afla pe foia de analize in dreapta sus
2. cod proba se afla tot pe foaia de analize in stanga sub "locatie executie"
dupa ce introduci aceste 2 coduri te intreaba daca esti tu cea careia ii apartin analiZele si dupa ce dai ok te duce la pagina rezultatelor. daca rezultatele nu sunt inca gata, apare un mesaj pe ecran.
sper ca am explicat cum trebuie.

Emily 27+ cu

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Multumesc Emily. Intre timp am luat analizele dar voi sti pe viitor.

20+ Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bedrosmart

Citat:
citat din mesajul lui mada86
Astept rezultatele la toxoplasma si toxocara ( am catel in casa ) facute martea trecuta si inca nu am rezultatele.

Ti-a dat medicul vreo explicatie pentru ce ai nevoie de analiza asta? Toxocara canis se poate, intr-adevar, transmite la om, dar n-are nicio legatura cu sarcina (asa cum are Toxoplasma). Intreb si eu de curiozitate...

B.

Nu va ingrijorati dar de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei. (Matei 6,33)

Nu, nu mi-a dat nici o explicatie. A zis ca e bine sa fac si analiza asta. Nici eu nu am intrebat sincer...

20+ Sofia

Mergi la inceput

Buna seara fetelor

Astazi am fost si mi-am "ciuruit" venele pentru testul de toleranta la glucoza si hemoglobina glicozilata. E groaznic sa stai 3 ore acolo si sa astepti urmatoarea intepatura...

hemoglobina a iesit 4.63 iar valorile de referinta erau intre 3-5.

La toleranta nu stiu ce sa zic. au iesit asa:
-proba 0 = 73
-proba 1 = 128
-proba 2 = 116.
Valorile de referinta sunt intre 70 - 110.

Ce ar trebui sa inteleg oare? Proba 0 a fost cea fara glucoza. Celelalte 2 sunt dupa ea. Eu cred ca trebuiau sa fie pana in 110, nu?

Sper sa reusesc sa ajung maine la dr.

20+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Acum am venit si eu de la dr. Am fost sa imi vad bebelinul, a reusit tati sa vina mai repede, sa o prindem pe dr. Toate organele sunt in regula, puiul se incadreaza in parametrii dupa toate masuratorile, ca varsta e cu o zi mai mare si destul de grasunel dupa cat mi-am dat eu seama, are 444g !!! Si e un rusinoss...ne-a lasat sa ne uitam cum mananca, si-a miscat si-a dus si o manuta la gurita..dar pe cand sa ii vedem fata la 4D...si-a ascuns-o in placenta, s-a intors cu spatele la noi . A..si capul e in jos, nu ca ar avea importanta, ca oricum fac cezariana . Stefan a fost incantat ca iar i-a auzit inimioara....

diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu vreau sa va intristez si mai tare, dar eu am plans mult azi dupa amiaza amintindu-mi ce s-a intamplat acum un an... nu-mi pot imagina ce o fi in sufletul acelor parinti...
daca aveti un gand si vreti sa-l scrieti, am deschis un subiect aici.. asa am simtit acum..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada86

Ce ar trebui sa inteleg oare? Proba 0 a fost cea fara glucoza. Celelalte 2 sunt dupa ea. Eu cred ca trebuiau sa fie pana in 110, nu?

Nu, 110 e valoarea maxima din intervalul de normalitate, proba 0 se incadreaza in limite, celelalte valori le interpreteaza medicul, se traseaza o curba si stie el ce si cum. Dupa ce ai inghitit licoarea e normal ca glicemia sa creasca, dupa cum au variat valorile medicul iti pune un diagnostic. Am facut si eu analiza asta cca 10 ani in urma, la mine proba 0 a fost mai mare de 110, dar nu f mare, adica nu trecea de 120, a doua imi amintesc ca era peste 150 , de a treia nu mai am nici o amintire, m-a diagnosticat atunci cu diabet in stadiu incipient, m-a pus la dieta si am refacut analiza dupa 6 luni cand mi s-a spus ca sunt sanatoasa tun. Eu am facut prima analiza dupa un accident de munca, se pare ca totul a fost un dezechilibru de metabolism pe fond de stres sau ca urmare socului posttraumatic.
O sa te lamureasca medicul ce e cu valorile alea nu te agita inainte, dar eu spun ca daca proba de referinta a avut rezultat in intervalul de referinta e ok, insa tot medicul are ultimul cuvant.

Nina, 22+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Mada am gasit un site unde iti face interpretarea ...orientativ zic eu, dar imi confirma concluzia anterioara:

acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/testul-de-toleranta-la-glucoza-orala_186

introduci mai intai valoarea de la proba 0, selectezi femeie si glicemie bazala... rezultatul este NORMAL
apoi introduci valoarea dupa 120 minute...in cazul tau 116, selectezi glicemia dupa 120minute si rezulta tot NORMAL

asa ca pana vorbesti cu medicul nu te mai agita, relaxeaza-te

Nina, 22+,
editez.. cica testul se afla si pe site despre copii...nu reusesc sa lipesc linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

buna seara si de la noi...

cu intarziere spun si eu [sTia]

Am fost si noi la eco sapt trecuta si avem 21 de sapt 500 de gr si 16cm...pe 25 avem si morfofetala

Mada ma bucur ca bb e bine.... off dr astia

baby, deci ai iesit din spital?stai linistita si cumintica ca nu mai e mult...

arlenza si eu tot 10kg am luat pana acum si de mancat mamnanc f putin...plus ca dulciuri eu nu mananc deloc si nici bauturi carbogazoase...dar se pare ca asa e organismul meu....nici nu ma stresez am timp dupa sa dau toate kg jos.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput