Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna burtici!

Astazi este din pacate o zi trista,se implineste un an de la tragedia din maternitatea Giulesti.Daca puteti si aveti timp la ora 18:24 tineti si voi um moment de reculegere si spune-ti o rugaciune pt cele 6 suflete nevinovate care au murit atunci si pt parintii acestor ingerasi.
De azi de dimi sunt terminata cu psihicul.pot numai sa-mi imaginez ce au simtit si simt inca,acei parinti care si-au pierdut bebelusii.Astazi ei ar fi trebuit sa-si sarbatoreasca copii implinind varsta de 1 anisor,dar din pacate nu pot face asta din cauza SISTEMULUI si a tuturor celor care au gresit.

gravi 26+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!

Tia la multi ani! ..cu intarziere! SA fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasi!
La multi ani Mariilor mari si mai ales mici pentru ieri!

Mada ma bucur ca ai vesti bune!

Dia e doar o etapa asta cu egoismul.. pe mine nu m'a deranjat foarte tare, am incercat sa ii explic de ce e bine sa imparti jucariile, ca e mai amunzant sa te joci in 2-3..dar de inteles, a inteles cand a fost ea pregatita! Dar stiu ca taticii sunt mai exigenti

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua tuturor!

Anna si eu fac maine morfofetala la cmu baneasa...ce este E8?

Dia...treaba cu generozitatea e cam complicata...Al meu baiat este f generos cu copiii pe care ii cunoaste mai ales cand e vorba de mancarea. Si cu jucariile lui daca este acasa. Daca mergem in parc prefera sa nu isi ia jucarii cu el decat sa le imparta cu copiii. Nici el nu ia de la copii, nici cand era mai mic nu punea mana pe jucariile altora. Daca se imprieteneste cu copiii atunci e alte poveste. Si eu turui continuu legat de generozitate ceva ceva tot ii va ramane in cap. Ma bucur ca si la gradi si acasa cand ii ofera cineva ceva (mancare/sucuri) cere si pentru prietenii lui.

Rabdare e un cuvant bun si pentru noi si pentru ei

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Anna, eu joi am morfo la Medlife, la dr Vele.. tu la cine o faci?
Arleza,si eu de azi dimi citesc despre Giulesti,aici la munca... si pe mine ma intristeaza mult..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

MADA multumesc,da nepotelul meu e un scump.
In legatura cu ce ai intrebat,cu celulele stem.La inceputul sarcinii si eu vroiam sa recoltez dar acum m-am razgandit,si unul din motive e chiar cel pe care l-ai mentionat si tu;e Romania si nu am incredere deloc in astia de aici.Plus ca celulele astea sunt bune doar pana la o anumita greutate,adica doar cat e copil,viitorul bebe nascut,apoi trebuie oricum sa apelezi la alti donatori compatibili.
Asa ca,eu ma rog la Dumnezeu pt sanatatea bebelinei ca mai mult nu pot face in tara in care traim.

Scuze nu vreau sa va deprim,nu va suparati pe mine dar asta e parerea mea.

gravi 26+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

mada, eu am facut analize la regina maria si intr-adevar le poti vedea pe site-ul lor. ce ai de facut:
1. cod acces web se afla pe foia de analize in dreapta sus
2. cod proba se afla tot pe foaia de analize in stanga sub "locatie executie"
dupa ce introduci aceste 2 coduri te intreaba daca esti tu cea careia ii apartin analiZele si dupa ce dai ok te duce la pagina rezultatelor. daca rezultatele nu sunt inca gata, apare un mesaj pe ecran.
sper ca am explicat cum trebuie.

Emily 27+ cu

Doamne, iti multumesc pentru miracolul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Dia, ai putea sa faci o selectie a jucariilor impreuna cu ea, astfel incat sa decida ea (ajutata si de tine) ce jucarii o intereseaza mai mult si care sunt de domeniul "trecutului", apoi sa ii spui ca daca ea se joaca cu jucariile preferate si ii lasa pe ceilalti sa se joace cu cele de domeniul trecutului nu e mare suparare... nu e chiar lectie de generozitate dar e un pas, in timp va capata incredere si nu ii va mai fi teama sa nu i le ia careva... zic si eu

o zi buna tuturor si fara dureri, contractii, alte indispozitii...

Nina, 22+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna!
Vin si eu cu vesti de la ecografia morfofetala de trimestrul II.
Bebe este foarte bine, creste in parametri normali si este mai mare cu 4 zile decat data UM. Are 686 de grame (la 23 de saptamani si 2 zile).
Noi suntem foarte fericiti ca l-am vazut pe bebe miscacios si abia asteptam sa treaca saptamanile mai repede sa ne putem strange comoara in brate.

va

Cu ajutorul lui DD sunt 23+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
In sfarsit si-a dat drumul site-ul, eu la ora 7 jumate voiam sa dau/beau cafeluta cu voi, da nu s-a putut.
La noi s-a innorat de numa in ultimele 10 minute, tuna...sper sa nu fie furtuna mare cu gheata..ca prea a fost cald.
In alta ordine de idei, azi am schimbat si eu semnatura....maseaua nu ma mai doare....cred ca periajul cat mai des plus guma non-stop e o solutie deocamdata
Roxana cum mai esti, mai ai contractii?
Mada, referitor la dr ta, probabil daca zici ca nu are aparatura performanta , ti-a dat cu aproximatie o greutate, cam cat crede ea ca ar avea pitica in perioada asta. Asa facea si dr. mea la Stefan. Acum si-a schimbat aparatura si in momentul in care face masuratori apare pe ecran si greutatea data de ecograf, in functie de paramerii luati in calcul. Asta cu ecograful e, dupa cum iti spuneam, relativa, pentru sca nu iti ia efectiv copilul sa ti-l cantareasca, ca dupas nastere, si apare o greutate in functie de diferite masuratori.
Ela, ma bucur ca mai treci pe aici si ne dai vesti bune despre tine si bebelina!
diana22+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Ela felicitarii pentru bebelina grasuta si sanatosa!!!
multa bafta tuturor fetelor care merg la echo zilele viitoare si va astept numai cu vesti bune !!
arleza iti dau dreptate cu starea proasta azi....de aseara de cand am vazut la stiri ca se face un an de la tragedie...sunt intoarsa pe dos.......si datorita faptului ca sunt iar gravida....datorita hormonilor...starea este parca mai accentuata.........atata durere si nedreptate pentru parintii micutilor ingerasi.........
trebuie insa sa ne amintim ca au fost si cativa supravietuitori...carora le doresc multa sanatate, sa creasca mari si sa nu aiba parte de urmari grave in viitor
eu azi sunt mai bine.... fara contractii dureroase.............tensiunea o luase razna in sus ca m-am enervat cu inteligenta mea sora............dar m-am calmat cand am realizat ca nu am cu cine vorbi...........si ca nu se merita sa patesc ceva eu sau bebe pentru nimeni.....
asa ca am dat drumul la aerul conditionat..am inchis usa si stau in pat la tv............ma uit la desene cu piticuta mea dulce.....
va pe toate si sper sa putem reveni mai pe seara cand este mai racoare..........

Mergi la inceput