Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!
Raspunsuri - Pagina 17
irmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor joi la ora 4 sunt programata la hsg oricum o sa vb cu dr inainte si sper sa-mi si faca e cel mai bun dr de aici din sibiu si imi fac la polisano sunt super fericita |
lorena poti sa imi spui te rog la ce doctori te operezi? Si eu vreau sa imi fac laparoscopia la Sibiu la polisano (eu sunt din Craiova) si m-ar interesa un doctor bun acolo si cum as putea sa iau legatura cu el in vederea stabilirii datei operatiei.
viitoare

www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetele....care ati avut trompele infundate ce ati facut? ce tratament sau proceduri? stie careva ce urmeaza? ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
eu stiu ca daca le ai infundate se pot face instilatii
adica te duci la sedinte in care iti baga nush' ce substanta sa ti le mai elibereze
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
sindrom antifosfolipidic
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor joi la ora 4 sunt programata la hsg oricum o sa vb cu dr inainte si sper sa-mi si faca e cel mai bun dr de aici din sibiu si imi fac la polisano sunt super fericita ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore o sa iti tin pumnii
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
sindrom antifosfolipidic
lorena_86 spune:
irmaria, la dr chicea radu
e cel mai bun din sibiu
eu am fost la foarte multi dr in bucuresti si in timisoara si nici unul nu mi-a zis sa-mi fac analizele de trombofilie
cand am fost la el mi-a zis ca trebuie sa-mi fac urgent analizele de trombofilie si apoi mai vb
e considerat cel mai bun din sibiu si chiar este si e foarte cautat
si lucreaza la polisano, daca te programezi poti cere la el
deci la dr chicea sau la ispasoiu, ei sunt cei mai buni
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
irmaria spune:
lorena multumesc de raspuns. Am notat sa stiu incotro o apuc in septembrie ![]()
viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
MeAlex spune:
Salutare fetelor!
Gaby, sunt de acord cu tine: eu am ramas gravida de 2 ori in perioade in care eram stresata: prima data, ma angajasem de vreo 6 luni, iar departamentul in care lucram era privit prost, trebuia sa ne lansam, ni se puneau bete in roate, etc...a 2-a oara, tocmai trecusem printr-o restructurare in care a plecat jumatate din colectiv...deci, stres la greu...
Pe de alta parte, recent mi-a explicat un medic care e treaba cu stresul: stresul elibereaza un hormon numit cortizol care face ca franjurile acelea ale trompei care capteaza ovulul sa nu mai fluture si, automat, sa nu mai capteze ovulul, deci aceste nu se mai intalneste cu spermatozoizii. Zicea ca pur si simplu franjurile sunt paralizate...
(Acelasi cortizol determina acumularea de grasime pe burta, in zona organelor.)
E clar ca daca sunt alte probleme, nu te ajuta f mult ca esti calm si pozitiv...decat asa...pentru psihic si per total pentru organism.
Si nu cred nici in chestia ca daca nu te gandesti la bebe sau nu iti faci calcule, ramai gravida...Daca nu imi faceam calcule, nu as fi ramas deloc...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 irmaria, la dr chicea radu e cel mai bun din sibiu eu am fost la foarte multi dr in bucuresti si in timisoara si nici unul nu mi-a zis sa-mi fac analizele de trombofilie cand am fost la el mi-a zis ca trebuie sa-mi fac urgent analizele de trombofilie si apoi mai vb e considerat cel mai bun din sibiu si chiar este si e foarte cautat si lucreaza la polisano, daca te programezi poti cere la el deci la dr chicea sau la ispasoiu, ei sunt cei mai buni ![]() |
Si la Uscatescu ai fost?
Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand

. Si asa
si asa
! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
MeAlex spune:
Lorena, mi se pare ok medicul tau. E de admirat ca ti-a zis sa faci analizele pt trombofilie...multi sunt blocati pe ideea ca dupa 3 avorturi se pune diagnosticul de boala abortiva si se fac alte investigatii...asta pt ca au preluat protocolul din afara, acolo fiind analizele gratuite dupa 3 pierderi (asa am citit)...la noi, oricum platim pt analizele astea, asa ca nu vad de ce sa mai suporti inca o trauma...
La HSG cred ca se pot desfunda trompele pt ca din cate stiu se introduce o substanta de contrast. Daca nu reuseste urmeaza laparoscopie.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
deny, la dr uscatescu am fost dupa ce m-a trimis dr. chicea
pana atunci nu imi zisese nimeni de trombofilie si nu stiam de uscatescu
de dr uscatescu am aflat aici pe forum
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
cixinica spune:
Salutare!
eu declar z1 

monique ma bucur de rezultatul bun de la spermograma sotului, te asteptam in curand cu vesti bune 
lorena bafta multa la HSG, mai bine te duci la privat, platesti si nu te mai intereseaza nimic