Aspirante optimiste,Felicitari alina_loca ,J.D.!!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

J.D. felicitaaaaaari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarcina usoara si la termen!!!!!!
ce ma bucur pentru tine

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

sindrom antifosfolipidic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
in primul rand vreau sa felicit sarbatoritii zilei
J.D. felicitari sa ai o sarcina usoara si dusa la termen
eu mi-am facut un test astazi si a iesit negativ, dar sunt optimista pana nu vad rosu
multi tuturor fetelor si o zi minunata sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Monique, ai dreptate, nici eu nu prea credeam ca e de la inima(am tensiune joasa).
Si m-am regasit in multe simptome descrise despre tine.
Acuma am gasit leacul : optimismul, alimentatie sanatoasa, fara stres, relaxare maxima, mult zambet si veselie in suflet!
Tin minte ca o perioada duceam un stil de viata sanatos: vai da' ce bine ma simteam! Eram si .
Leacul vine din interior, fetelor.
Eu cred ca asa au ramas fetele noastre gravidutze. Si tot asa ramasesem si eu luna trecuta cand eram exact opusul ceea ce sunt eu acuma(starea sufleteasca- acuma tot stau inca in butoi)

Bine ca am "depistat" cauzele la mine care m-a face sa duc un stil de viata NEsanatos. Si din cauza asta intarzie sa vina si bebele. Trebuie sa iau masuri ca altfel ma pierd cu totul.
Apropos de psiholog, eu nu am fost niciodata pt ca eu sunt propriul meu psiholog, ajutata de citirea cartilor de specialitate, si nu in ultimul rand... relatia cu Dumnezeu, sa te rogi zilnic. Daca esti credincioasa-- asta te ajuta sa fii optimista si sa nu-ti pierzi increderea.
Da, sunt credincioasa, dar recunosc ca foarte des cad si trag si pe cel rau din urma mea. Si singurul vinovat -sunt eu!
Asa ca totul vine din interior. Cum gandesti, asa si ti se intampla!
Cine a vazut filmul/citit cartea "The secret" intelege unde bat

Camcris, ti-am raspuns deja si la intrebarea ta adresata lui J.D. asa cum fiecare din noi suntem diferiti, reactionam diferit, si avem simptomele sarcinii diferite--tot asa fiecaruia din noi "functioneaza" un secret diferit de a prinde gravidutza. Trebuie doar sa te cunosti foarte bine, si fizic, si spiritual, si emotional, etc.
Sper ca nu v-am zapacit cu randurile mele

Va cu drag pe toate, ca vreau sa ne vedem pe toate la odiseesi intr-o zi cu soare si cu -asii nostri in brate!

Istoric: sarcina pierduta la 4+
Scopul: Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Multumesc mult, fetelor! Va pup eu sa va molipsesc si sa va dau din optimismul meu.

Camcris, multumesc pt titlu. Ce am facut deosebit luna asta... Pai am fost in concediu, m/am relaxat total, nu m/am gandit deloc la bebe, am prestat in fiecare zi si cam atat. Am luat in fiecare zi acid folic si primele 10 zile ale ciclului am luat B complex forte.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Sa mai adaug
Pe langa asta, mai este si o metoda: detasarea.
Cand va detasati de proiectul bebe, bebele singur vine la tine atunci cand nici nu te astepti.
Te detasezi de proiectul bebe(si cu gandul si cu sufletul) si te bucuri de placerile vietii.

Mergi la inceput

J.D.eram amandoua intr-un gand ca am scris amandoua odata.
Secretul tau este tocmai ce spuneam eu mai sus: detasarea de "planul sa faci bebe" si te bucuri la maximum de placerile vietii

Mergi la inceput

Simptomele au aparut deja sub forma uitarii! Am vrut sa mai zic ceva si am uitat...

La multi ani, Mariilor!

Lili, de care test ai facut? Eu aveam in casa unul cu sensibilitate mare, de 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

[/quote]

Deny sper sa pot sa iti urmez sfaturile in noiembrie si eu in luna in care am ramas insarcinata nu am mai facut test de ovulatie si ne-am iubit mult.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Simptomele au aparut deja sub forma uitarii! Am vrut sa mai zic ceva si am uitat...

La multi ani, Mariilor!

Lili, de care test ai facut? Eu aveam in casa unul cu sensibilitate mare, de 10.

Da, da mi-ai amintit de faza care am avut-o eu ca am incurcat vinerea cu sambata. Uituca eram eu!

Mergi la inceput

Deny,

Cixinica, in ce zi esti? Si de care test ai facut?

Mergi la inceput