Amenajare bucatarie - o parere, va rog

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Eu iti recomand ca in loc de faianta sa folosesti sticla in zonele de lucru. Eu asta voi folosit. Faianta mi se pare demodata.
uite:
http://www.portalconstruct.ro/Design/sticla-olin-amenajari-interioare-din-sticla.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Buna,

eu mi-am facut (ma rog, cat am reusit pana acum) toata casa in lila/mov, nuc, alb si galben in Bucatarie am 3 pereti si masa + scaune lila (coltul aferent mesei este alb). Mobila e nuc, cu usi galbene (stiu, sunt cam multe culori, dar cum toata casa e in aceleasi culori, e relativ unitar )
Ce am gresit eu: galbenul si lila-ul sunt pale/pastelate, cred ca ar fi aratat mai bine una din ele mai puternica Deocamdata asta e, o sa vad cum arata cu niste obiecte decorative mici galben puternic. Daca o sa imi placa, poate schimb doar usile cu unele galbene de sticla sau poate cand ma plictisesc de galben le schimb cu unele albe
Pe jos: am gresia "mostenita" de cand am cumparat casa, o culoare ciudata caramizie nu ne-am permis sa o schimbam pentru ca are toate instalatiile trase pe sub ea (electrica si incalzire), dar la un moment dat o vom schimba. La cum imi arata acum bucataria, cred ca cel mai bine o sa dea cu o gresie imitatie de parchet, nuc. Blatul mi-e tot nuc.

Uite, de aici, cateva poze. Poti sa te orientezi cu ce iti place si ce nu Ah, culorile reale sunt cele din poza cu raftul cu usi alternate (a 3-a poza de la cea care se deschide la link).

Ah, mie nu imi place faianta, asa ca in dreptul chiuvetei si a aragazului am pus placi de pluta alba. Nu e cea mai aspectuoasa varianta, dar se comporta excelent.

Daca vrei si alte variante de mov/lila, mai am pe-aici niste poze cu alte zone ale casei, pe care inca experimentez pentru restul casei am ales mobul mai puternic combinat cu alb, si galbenul mai putin spre deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

diana_jors, de unde ti-ai luat bara de dus semi-rotund#259; #537;i perdeaua? sunt super!

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

pitzinuca, bara am "mostenit-o", era montata cand am cumparat casa; iar perdeaua e din Hornbach, alba simpla, si arata asa pentru ca era proaspat desfacuta din pachet e adevarat, e un material mai pretentios (nu e nylon), si are jos in tiv introdus ceva care sa o tina intinsa frumos...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

eu credeam ca asa e modelul

scuze de off topic

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Multumesc mult pt raspunsuri si pt linkuri. Am vazut cateva amenajari superbe. Intre timp mi-am mai schimbat ideile, si din cauza a ce am mai vazut, dar si pt ca n-am gasit gresie exact in nuanta pe care o doream.
Nu prea pot scrie acum, ca doarme bebe in brate, dar o sa revin cand va fi gata si va arat si poze.

Mergi la inceput