Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

alayna pe cel rosu scrie :"Mai vreau o surioara" si pe cel mov " sunt o dulceata de bebelus" hehehe oricum frumoase hehehehe eu eram mai mult observatoare:))) eu as fii luat rochite si fundite:))) sotul era cu alesul in mare si eu decizia finala:))))

oricum ce sa mai.. niste hainute superbe am vazut azi abia astept sa ajunga la capitolul rochite fundite fustite;))) dar pana atunci mai avem:p

seidana ultima data cand am fost in carefour si ne-am uitat ne-am speriat:))0 numai preturi de peste 20 ron am vazut si oarecum d-asta am ocolit..
daca stateam bine cu banii nu era o problema.. insa la cat de putin timp le poarta... nu ii pasa lu bebe daca scrie ca mai vreau o surioara desi noi daca mai avem un bebe am vrea sa fie baiat:))))

aa app si eu trebuie sa fiu pe august hihihi atata m-am zapacit cu um si dpn si toate cele ca nici eu nu mai stiu hahaha

dar dupa um(cum am descoperit ulterior ) o sa implinesc 40 sapt pe 30 august:)
pupici

37+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Sei , din pacate numai 2 cumnati am in Germania ,restul sunt prin Egypt,Dubai si Riad
Cand ne intalnim cu totii, o facem in Egypt si e destul de greu ca sunt multi la nr,numai copiii sunt in nr de 40 si unii au copii deja la randul lor E o galagie de nedescris ,de la mic la mare .
Ei iubesc foarte mult copii ,de mine s-au tinut cumnatele 3 ani sa fac un bebe ,la un moment dat am inceput usor sa le evit ca le explicam ca nu e inca momentul.
Si nu pot sa zic ca au multi copii ca nu stiu de contraceptie sau ca e interzis avortul,s-au plimbat mai mult prin Europa decat mine sau neamurile mele la un loc ,puteau sa faca zeci de avorturi in afara tarii lor ,dar nu vor....la ei bogatia inseamna nr copiilor facuti si crescuti ,se intrec intre ei cum ar veni .
Sunt foarte familisti si e la moda ca familia sa fie numeroasa
Si majoritatea cumnatelor lucreaza si sunt foarte istete ,nu stau acasa sa zici ca fac copii si n-au altceva de facut

Duminica ma intalnesc si eu cumnata-mea ca zicea sa-mi arate un patut de bebe de la pitica ei ,sper sa-mi placa ,cu toate ca cea mica are 3 ani ,dar nu-mi aduc aminte cum arata patutul
Cica mai are cateva lucrusoare frumoase sa-mi arate si sa aleg . Abia astept
Eu sunt ca tine,daca primesc cateva lucruri care sunt scumpe ,voi fi multumita,mai ales ca aici un pat de bebe e 300 euro

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Am uitat .....daca ti se potriveste socoteala sotului cu nascutul ,il anagajam pe forum sa ne ghiceasca la toate si sa ne calculeze cand vom naste

E comic tare oricum !M-am distrat citind ce-ai scris

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Hayat..welcome back

Thea

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

alayna.. ador fam numeroase, imi adoram fratele si cele mai frum mom erau cu el... mi-am promi sa fac min 2 copii, si sotul mi-a promis ca nu ma va lasa sa ma razgandesc pt ca e sg la parinti si il iubea pe frate;e meu nespus..
partea proasta cand primesti ceva e ca nu e neaparat pe gustul tau, insa prefer sa adaptez lucrurile incat sa imi placa( de ex o husa pe scaun sau accesorii la patut) decat sa dau bani ... daca ar pica din cer ar fi altceva..asa ca iti doresc ca patutul sa iti placa

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Hayat..welcome back

Thea

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

tu ce faci fetita de est asa tacuta?
vrei sa nasti incognito?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Am bagat o stacana de ceai de frunze de zmeura si chiar este bunut, aromat, iar acum astept sa ma dilat

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Hop si eu!!
Alayna ce familie frumoasa trebuie sa fiti cand va adunati toti la un loc..Eu am crescut singura la matusa mea, care m-a adoptat, si am in total 2 frati si o sora, care sunt doar de mama sau doar de tata, dar in afara de un frate pe care chiar il simt "frate" , nu am. Diferenta de varsta e prea mare si ne vedem prea rar.Dar fratele cu care ma inteleg e f apropiat, si in fiecare seara doarme la noi acum in vacanta (desi e si el cu 7 ani mai mic si diferenta de educatie si gandire e mareee..Acuma ma ameteste cu pescuitul lui).Si fiindca chiar am simtit lipsa unui frate bun, m-am atasat tare de el si am jurat ca o sa fac mai mult de un singur copil, desi mai am momente cand ma simt vinovata fata de George, stiind ca nu o sa mai fie el centrul atentiei, stiu ca asta e spre binele lui.

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

De cate ori am folosit cuvantul "frate"

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalic

Am bagat o stacana de ceai de frunze de zmeura si chiar este bunut, aromat, iar acum astept sa ma dilat

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

vezi sa nu te dilari asa tare incat sa nasti natural,,,

Mergi la inceput