Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

am facut si noi primele cumparaturi pt bebe;))) 3 costumase si 2 body-uri.. si am dat comanda de 3 scutece de 80pe 80 si 2 cearceafuri pt patut(tot din finet) hihi am facut poze si o sa le pun pe grup imediat;))) ce emotionata sunt...

37+cu Kate Rina

Mergi la inceput

am pus pozici;)) hihihi ce micute suuuunt.. si am vazut niste rochite de am picat in nas ce frumusele erauuuu dar nah... pana se face bebelina mea asa mare....:)

acum nu mai pot de mijloc:))) daca stau jos sunt bine daca ma ridic in picioare ma doare haha

pupici

37+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Legat de cordonul in jurul gatului ,pe mine m-a invatat soacra-mea ce sa fac ,numai ca mi se pare greu sa aplic aceasta metoda,mai ales in miez de noapte.
Ea na,femeie experimentata are 12 copii nascuti si vreo 40 nepoti crescuti stie foarte multe chestii ,vorbind din experienta
Cica daca dormim pe o anumita parte si ne intoarcem pe celalalta parte in pozitia culcat sunt multe sanse ca ,cordonul sa vina in jurul gatului la bebe.
Mi-a aratat cum sa fac ,de Ex : daca dorm pe dreapta si vreau sa ma intorc pe partea stanga,intai ma ridic in fund ,ma rotesc usor spre stanga si ma las usor in pozitia culcat
Nu stiu daca ati inteles,eu incerc sa aplic aceasta metoda chiar daca imi este greu sa ma ridic cand sunt somnoroasa

Matza,asteptam pozicile ce marime la hainute ai luat pentru bebe?
Eu am luat cateva body-uri nr 50 si pe lista de la spital scrie sa venim cu marimea 65 pt bebe astea sunt deja pt luna 2-3

Racheel ,nu e mica deloc,pe prima pagina e un tabel si la 35 sapt arata 2383 gr ,deci..... e bine stai linistita

Nu stiu cine a scris zilele trecute ca a mancat pastai cu mujdei si mamaliga ,pai na exact asta fac si eu azi ,ca de cand am citit numai la asta ma gandesc.
Am mai cumparat si niste telemea sa pap cu mamaliga si carne de vitel cu os , sa bag o tochitura moldoveneasca

32+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Matza taree dragute hainutele.....

Vi-am zis ca am primit scaun de masina .. pe 0-18 kg?

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

Buna fetelor!!!
Nu stiu voi cum va miscati dar mie mi-e tot mai greu.Am un mers de pinguin, merg f incet si imi ia un secol sa ma ridic de jos sau sa ma intorc in pat de pe o parte pe alta .Am pus pana acum 14 kg, am 70 de kg la numai 34 de sapt.Ma intreb cat o sa mai pun pana la sfarsit si cum o sa ma mai misc...
KORA - Am fost dimineata la dr. , de data asta la Medlife, si am plecat cam dezamagita ... Fetita mea a crescut doar 100 g de la ultima eco facuta la Sanador de dna dr. Constantin de acum 2 sapt. Are 2.300 g, mai mica cu 2 zile dupa greutate decat ar fi normal si e exact la termen dupa masuratori. Nu mi-a mai iesit niciodata pana acum o sincronizare atat de perfecta.De obicei era mai mare cu 4-7 zile. Comparativ cu greutatea pe care o avea la ecografia facuta de Herghelegiu sapt. trecuta, a mai pus 300 g.
Din nou mi-a spus dna dr. ca e din cauza tipului diferit de ecograf si ca nu trebuie sa-mi fac griji ca totul e f bine din pct de vedere al masuratorilor. Am in schimb aceleasi probleme cu placenta, are multe zone lacunare, deci trebuie sa am grija sa stau cat mai potolita in urmatoarea perioada, sa ajungem la 37 de saptamani.
Referitor la nastere, cred ca pana la urma o sa nasc si eu tot la Medlife.Sunt cam dezamagita de Sanador, am auzit multe nemultumiri ale celor care au nascut acolo, plus ca ma gandesc ca o data ce nasc la Medlife o sa beneficiez de o alta primire din partea spitalului de pediatrie de la ei.Am inteles ca nu sunt f incantati sa primeasca nou nascuti care nu s-au nascut la ei in cazul unei probleme, iar cei de la Sanador te expediaza rapid dupa ce ai nascut si nu te ajuta daca ai o problema cu bebele.

34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Gertruda32, eu am semnat cu sanador. Imi poti spune te rog ce ai auzit de la cele care au nascut acolo si au fost nemultumite?

Eu am auzit numai de bine - adica totul a decurs ok si pentru mama si pentru bebe, personal ok.

32+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Alayna exact asa ma intorc si eu de pe o parte pe alta,pentru ca daca incerc sa ma intorc direct parca imi ramane burta in urma ,si ma apuca cate o contractie de nu stiu ce-i cu mine. Moaama dar cati cumnati aaai , neam mare nu gluma! O fi posibil si asa sa se infasoare cordonul.Mai este posibilitatea sa se infasoare cordonul sau sa se inoade de la intoarcerile bebelului in burtica de la luni mai mici.
Eu nu inteleg cum nu se recomanda in alte tari cezariana la cordon dublu in jurul gatului,cand se stie cat de repede se poate produce asfixia in timpul nasterii in astfel de cazuri. Si iar, ca am vazut ca a scris Ionela,mi se pare aberant sa astepti minim 12 ore de la ruperea membranelor pana la mersul la spital . De ce? Pentru ca stiu foarte multe femei carora li s-au rupt membranele si au nascut in 4-5 ore. Sora mea a nascut in 3 ore de cand i s-a rupt apa, spontan,fara nimic de dilatare.

Va pupic,am primit niste musafiri

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalic spune:

Azi toata ziua in butoi m-am culcat la 4 jum, m-am trezit la 9 si tot
Dimineata am incercat sa-i citesc sotului ceva dar nu am reusit postez ca mi s-a parut genial

SFATURILE COPILULUI PENTRU PARINTI
Manutele mele sunt inca mici, de aceea nu te astepta la perfectiune cand fac patul, cand pictez sau cand arunc mingea. Treaba pe care am facut-o eu, te rog sa nu o faci înca o data. Voi simti ca nu am facut fata asteptarilor tale.Incearca sa iei partea buna din tot ceea ce fac; bucura-te ca m-am chinuit sa ma inchei singur la bluzita, chiar daca m-am încheiat gre...sit, fii mandru ca m-am chinuit sa ma leg singur la pantofiori, chiar daca n-a iesit decat un nod. Piciorusele mele sunt inca mici, te rog frumos nu face pasii mari, ca sa pot tine si eu pasul cu tine. Nu uita ca sunt la inceput de drum. Ai rabdare cu mine. Voi invata totul, dar treptat, treptat. Nu ma grabi, nu ma condamna si nu te supara pe mine. Lumea aceasta are atatea mistere pentru mine, iar tu trebuie sa-mi fii invatator pe drumul vietii. Ochii mei sunt inca mici, nu am vazut lumea asa cum ai vazut-o tu. Te rog, lasa-ma sa aflu totul, fara sa ma pedepsesti pentru curiozitatea mea. Si nu ma limita inutil. Nu te enerva cand intreb prea mult, prea des cateodata, acelasi lucru. Eu nu cunosc lumea din jurul meu, fa-ti te rog timp si pentru mine explicandu-mi ce stii despre lumea aceasta si fa asta bucuros si plin de dragoste. Nu te teme sa-mi fixezi limite si reguli. Sigur le voi respecta daca esti consecvent în aplicarea lor.Insa daca astazi spui una si maine alta, sigur voi deveni confuz si nu voi mai iti ce este interzis si ce nu. Nu ma compara mereu cu fratii mei, cu colegii sau cu oricine altcineva. Sunt unic si niciodata nu voi fi la fel ca altii. Sigur am si eu ceva special, fa-ti doar putin timp si vei vedea si partile mele bune. Eu nu voi fi pentru multa vreme copil, lasa-ma sa-mi traiesc copilaria si sa ma bucur de ea. Nu-mi încarca programul cu tot felul de lucruri care nu sunt pentru varsta mea. Acum lasa-ma doar sa ma joc. Sufletul meu este foarte sensibil, sentimentele mele sunt foarte gingase. Nu ma face mai mic decat sunt! Fii întelegator la greselile mele si stangaciile pe care le fac mereu. Daca ma critici constant, voi deveni stingher si lipsit de încredere în fortele proprii. Poti sa-mi critici faptele, fara sa ma critici ca persoana! Respecta-mi drepturile de copil si demnitatea. Nu ma umili si nici nu folosi violenta verbala sau fizica cu mine. Din asta voi învata numai sa ma ascund de tine, sa mint si sa-mi fie frica. La un comportament pozitiv, întotdeauna voi raspunde pozitiv, deci încearca sa fii bland, iubitor si întelegator. Pastreaza-mi sufletul curat! Nu ma lasa sa vad si sa învat lucruri rele. Tu esti modelul meu. Nu ma minti, caci o sa cred ca minciuna este singura cale în viata; nu folosi forta, caci o sa cred ca forta este ceva normal în relatiile cu ceilalti; nu ma critica, caci astfel o sa învat sa condamn; nu ma respinge, caci voi crede ca nu ma doresti si as putea începe sa te urasc pentru asta. Ajuta-ma sa învat valorile morale, adevarul, cinstea, încrederea, bunatatea, iubirea. Tu stii ca eu vin de la Dumnezeu, tot ce vine de la el nu are cum sa nu fie bun. Nu ma face sa ma simt vinovat pentru ceea ce sunt si pentru ca nu sunt asa cum ai visat. Eu sunt copilul tau si tu esti parintele meu. Accepta-ma si iubeste-ma asa cum sunt!

deConstantin Octavian 12 ani
deMaria Sophia - cezariana Cacicovschi
35, 36 sau 37 sapt.

Ai grija de noi Doamne

Mergi la inceput

wow lalic suuuuper pasajul, absolut emotionant si plin de adevar, sincer exact cum scrie acolo mi-am dorit intotdeauna sa-mi cresc copilul, acum ce-mi ramane de facut este sa sper ca voi reusii ...

alayna nu am idee ca difera marimile insa mi s-a spus ca sunt pt nou nascuti.. acuma nah sunt micute, in poze par maaaari ca sunt facute de aproape hehe

Multumesc seidana de complimente pt hainute hehe, inca nu-mi vine sa cred, a fost si sotul cu mine si m-a temperat oarecum ca eu vroiam sa-i iau rochita pt cand va avea 1 an 1 an jumate hahahhaha, ce vrei copilul in magazinul cu dulciuri eram:))

sincer as mai fii luat niste body-uri dar doar pe astea 2 le-am gasit(nu am mers departe de casa) oricum eu zic ca le-am gasit la niste preturi super;))) 9 ron un body 29 ron un costumas;)))(caciulita manusele barbita bluzita si pantalonasi), noh o sa mai tot luam cu timpul, acum chiar am vrut sa am cateva pregatite pt inceput sa nu dam din colt in colt atunci.. cum i-am spus si sotului acum ca am luat hainutele parca pare mai aproape de realitate faptul ca vom fii parinti:)

pupici si mai lasai butoaiele ca nu sunt de voi(au ramas prea mici nu vedeti ca av strang?

eu zic sa nu va mai stresati atat cu greutatea bebelului, fiecare bebel e in felul lui, se dezvolta in ritmul lui, acum ca are cu 100 gr mai mult sau mai putin ... daor nu sunt papusi sa fie la marime/greutate standard... nu-i asa?

pupiciiiiiiii hihi

37+cu Kate Rina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gertruda32 spune:

FLOPISHICA - Eu eram f hotarata sa nasc la Sanador pana acum o sapt. chiar daca auzisem de la niste cunostiinte ca au plecat din maternitate cu stafilococ la bebei.Imi spuneam ca se mai intampla si ca nu totul e perfect.Ultimul caz de nemultumire pe care l-am auzit a fost legat de anestezie. Deoarece a fost o urgenta in timpul noptii, anestezistul care-i facuse consultul preanestezic nu a vrut sa vina la spital, iar anestezia a fost facuta de medicul care era de garda. Totul a decurs f nasol deoarece prietena mea a avut dureri mari dupa, nu putea sa stea in fund, nu a mai avut din cauza asta lapte, plus ca bebele a plecat acasa cu o infectie la ochisor.Medicul neonatolog a ignorat acest lucru si astfel a fost nevoie ca prietena mea sa apeleze la alt spital.Medlife-ul nu a vrut sa-i primeasca pt ca nu a nascut la ei, asa ca au ajuns la un spital de stat. La fel au decurs lucrurile si cu bebelusii care au plecat cu stafilococ, au sfarsit prin a fi internati la stat cu antibiotic. Ar mai fi si alte dezavantaje, in cazul in care nasti in weekend, s-ar putea sa ai surpriza sa nu vina dr. anestezist sau dr.neneonatal desi ti se garanteaza in contract ca in cazul unei urgente, contracost, anestezistul poate fi chemat de acasa.
In fine, parerile sunt impartite, am auzit si lucruri f bune despre nasterea la Sanador dar eu prefer sa nu ma risc si mai ales vreau mai multa siguranta pt bebe si Doamne fereste, in cazul unei probleme sa am cu cine vorbi, si pe cine sa ma bazez, nu sa fiu nevoita sa fug cu bebele la un spital de stat.De altfel, din acest motiv am si ales sa nasc la privat, pt. mai multa siguranta.

34 + cu

Mergi la inceput