Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza....

M-am trezit plina de eneergie, am dormit f bine, doar 2 drumuri la baie...
Aseara episod de contractii la 10 min timp de 2 h, chiar si cu vreo 2 dureroase insotite de dureri de spae si fuga la baie ( alarma falsa), credeam ca a venit mom.. stateam cuminte nemiscata de emotii..insa de dimineata sunt fresh energica gata de munca...

Implinim azi 38 sapt , si 15 kg plus , desi nu pot intelege cum in mai putin de 1 sapt am pus 3 kg ,adik un sfert din cat am pus 9 luni.. degetele butuci si greu mobile.. ar trebui sa beau mai multa apa...

In leg cu ceaiul de zmur.. eu nu vreau sa beau /iau nimik.. imi e teama ca organismul poat reactiona ciudat si mai bine pe natural decat cu subtituenti ai naturii..

Mikka garmastanul l-am gasit la farmaciile Donna, era in jur de 20 lei ...

Camady.. ma bucur din suflet ca razvi e bine... scumpul de el..

Creola.. bine ai revenit.. ce dr te urmareste? haide mai des pe la noi...
Da chiar radeam ieri cu Natalia ca poate punem de o sueta in Stanca.. ce tare ar fi sa ne tinem de mana cand impingem...

Lali.. mulu de cafeuta.. eu sunt treaza de la 7.30 insa imi place sa lenevesc in pat, sa beau cafeau dintre perne..

LA APEL : ATHOSIK, ANDREEA-T, CATY, BUJO, MATZA, RALUCA
MAi nou e dorm numai pe dreapta... nu stiu de ce dar dorm profund .. ma mai intorc si pe stanga dar parca ma sufoc asa... in fond conteaza sa ne odihnim , iar daca am fi in suferinta nu am putea sa ne odihnim.. mie asa mi-a zis nenea dr..

Merg sa spal baia, fac baita, ma epilez sa fiu pregatita in caz de ceva , apoi vreau sa mai cos ceva azi, sa merg in oras si la pensat, sa calc.. oho sa vedem cat imi reuseste dsin ce imi propun...

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Schimb de semnatura...

38+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

neatza.. va invit la o cafea :)
camady, ma bucur ca e mai bine copilul .. a fost doar o indigestie probabil.. sanatate multa!
m-am programat si eu pentru luni dimineata la control...abia astept sa-l vad pe bebe :)

35+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Neata buna si de la noi

Camady, ma bucur ca Razvi este bine

Creola cum sa nu te mai cunoastem, mamica?!!!Te asteptam, mai des pe la noi si cu vesti bune.

Fetelor, eu am garmastan, ce sa fac cu el?Incep sa ma dau de pe acum pe mameloane?

Sei eu m-am pregatit, m-am vopsit, epilat(la dansa singura cu ceara)sunt ffff mandra, mi-am facut unghiile cu oja , m-am pensat.
Eheeeee, am muncit ieri nu gluma.

Azi avem eco.Abia astept.Nu am ami vazut-o pe bebeblina de 5 saptamani.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Buna dimineata!!haideti la mine la o cafea ca eu am ramas singurica, George e la socrii pana maine....

32+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna dimineata fetelor!!!

EVA bine ai venit pe lume. Sa fii sanatoasa si mancacioasa!

Noi saptamana asta am tot fost pe drumuri la analize, au iesit ok pana la urma, m-am linistit si cu diabetul gestational, acum astept cu nerabdare ziua de luni sa imi vad puiul la eco Abia astept!

Fetelor pe voi va doare inghinal? Pe mine ma doare destul de rau cand merg sau cand fac pasi laterali, sau cand ma intorc de pe stanga pe dreapta.

LALI
nu sunt in grup, chiar nu stiu cum de am ratat, o sa dau join acum.

32+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele!

Sei iti shade f bine noua freza. Si mie mi se pare ca-ti sta mai bine decat cu breton. Mie nu mi se pare ca ai avea burta lasata si nici nu stiu cum tb sa arate o burta lasata...

Azi am o noua fobie: venind spre servici am avut braxotn hicksuri foarte dese. cred ca au fost vreo 12 in 40 min. de cand am ajuns am luat un nospa si stau pe scaun si s-au mai rarit. Incep sa disper pe aici ca mi se pare a fi ceva in neregula. deci ma impacientez degeaba sau nu?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Camady bine ca e mai bine Razvan, chiar voia msa te intreb de el dar nu stiu cum de am uitat la mesajul anterior. Ce fel de portbebe o sa cumperi?

Seidana iar ti-ai facut ditai lista cu "de facut"? Prea multe mai,prea multe... auzi la ea,vrea si pensat,si cusut,si ..si...si... mai stai si loculu ica o sa nasti pe strada! Ar fi chiar tare sa va intalniti tu si Natalia la nascut...

Maria26 multam de cafea. Vam spus ce buna mi se pare asta virtuala ?
Te asteptam luni cu vesti bune de la dr,eu marti cred ca merg,sau joi.

Racheel nu stiu sa iti zic ce sa faci cu garmastanul,daca sa incepi sa te dai de acum sau nu,ca m-am zapacit.Unii spun sa ne dam,ca sa intarim pielea mamelonului,altii nu ,ca infundam canalele,asa ca nu stiu ce sa zic. De vopsit si eu purced zilele astea. La oja m-a atentionat dr-ul ca nu vrea sa ma vada ca la control cu oja opaca ,ci cu lac sau cu nimic, ca isi da seama dupa culaorea unghiilor de nu stiu ce probleme in timpul nasterii,daca apar.Sa mai spun ca la Paul aveam unghiile cu oja maro inchis aproape negru, si luungi de m-au pus sa mi le tai si sa mi le curat? Dar eu tot nu le-am taiat scurte de tot,ca ma simteam fara unghii, le-am taiat cat sa nu depaseasca buricul degetului.
Flopi de data asta nu ma doare ingjinal,dar la prima nastere aveam dureri de devreme,cred ca de prin luna a 7-a . .
Sa vii cu vesti bune si luni,da?

Didi eu as veni,ca asa am un dor de ducaaa,nu sti uce-i cu mine, numai acasa nu as sta.

Nane eu zic sa nu te impacientezi prea tare,si pe scaunel daca stai sa nu presezi prea tare burtica,iar picioarele sa ti se sprijine pe ceva,sa nu se umfle.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Seidana am trecut pe prima pagina,la conditii de "join" si "Specifici printr-un mesaj trimis odata cu "join" sau intr-un pm nickul de pe DC,ca sa te recunoasca administratorii" ,ca de asta uitasem,si uite ca fetele care au dat join mai tarziu nu au stiut si nu le-ai recunoscut.

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Va ofer un frappe (decof/cof) cu inghetata - chiar daca nu mai sunt caldurile alea mari, tot merge si o limonada cu miere.

Gertruda, si Iannis (primul baietel) e energic, e o veselie. Doar ca a ramas in urma cu inaltimea si cu greutatea. Dar de greutate nu-mi fac probleme, ci doar de inaltime. Si eu sper sa fie bine, sa recupereze. Multam ptr incurajari

Cat despre unde o sa nasc, la Medlife voi merge, ca si la prima nastere. Am cerut oferta si de la Sanador, dar nu mi s-a parut ceva atractiv. Oricum preferam Medlife, dar am zis sa cer totusi si o alta oferta, sa nu fiu obtuza

Tu unde vei naste?

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

KORA - Si eu tot la MedCenter imi fac analizele, ultima data am avut D dimeri 358, au scazut putin de cand fac Clexane. Eu nu cred ca bebelusul tau e slabut la 32 de sapt.Nu te mai ingrijora nici referitor la baietelul tau de 2 ani, nepotelul meu s-a nascut la 32 de sapt cu 1.800 gr si e un baietel f bine dezvoltat si plin de energie.Are timp sa creasca , fiecare copil are ritmul lui de crestere, nu trebuie sa-ti faci griji!!!
Incearca sa fii optimista si sa ai incredere ca totul va fi bine, ajuta mult
Eu incerc sa stau potolita, mai mult acasa, mai putine plimbari, pt ca vreau sa trec de 36 de sapt ca sa fie plamanii dezvoltati, apoi, pot sa nasc oricand, nu mai imi fac griji. Si eu m-am nascut la 33 de saptamani si aveam 2.200 gr si uite ce mare m-am facut
Te-ai hotarat unde o sa nasti?

34 + cu

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput