Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***337***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Mi-am luat 2 teste, unul din acela rosu shure nu stiu de care si unul mai simplu, stil barza. Pe primul l-am stricat, caci am pus urina in celalalt orificiu, unde se citeste rezultatul Zici ca eram nebuna, doar mai facusem atatea teste la viata mea. In fine...Deja nu mai avea rabdare si eram nervoasa ca l-am stricat, zic hai sa-l fac pe celalt. Nu mai imi venea sa fac pishu Du-te bea 3 pahare cu apa, chinuiete...(v-am zis, nu mai aveam rabdare). Pana la urma a iesit ceva, am facut testul si au aparut imediat cele 2 liniute (ma asteptam oricum ).

Asa...tocmai urca Cristi sus, eu emotionata, nu mai aveam cuvinte, ii dau testul...cel stil barza..Si ce crede omul meu, ca ii dau sa miroase un parfum ceva, si dai si miroase si ma tot intreaba "ce e?" Am crezut ca mor de ras, deja radeam cu lacrimi si nu mai aveam cuvinte. El se enerva ca nu stia de ce rad...in fine pana s-a prins i-a luat ceva...Bineintelesz ca a fost in culmea fericirii. L-am rugat sa nu anunte pe nimeni deocamdata si peste 10 min imi suna telefonul sa ma felicite lumea

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Dar sa stii ca nici cu Cristi al meu nu mi-e rusine: eu i-am pus testul barza "pozitivizat" intr-o cutie faina pentru bijuterii si m-a intrebat dupa ce a studiat "cadoul" pe toate partile: "da' ce mi-ai luat? o pila de unghii?"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
Si Lucian, imi tot spune ca e frica cand ramane noaptea singur in camera lui, dar nu plange, il linistesc si ii trece.
Ii mai pun pampers seara si mai face, ca bea multa apa si mananca si pepene, imi propun pe viitor sa ma trezesc sa-l pun o data pe noapte pe olita, sa vad daca imi iese, i-am propus la al meu sot sa facem cu schimbul o noapte cu o noapte

Mie nu prea mi se pare potrivita trezirea copilului peste noapte, deoarece scopul este obtinerea controlului, nu a unui scutec uscat dimineata. So, eu mi-am propus sa astept sa se abtina ea pana dimineata si/sau sa se trezeasca SINGURA noaptea si sa spuna cand nu se mai poate... oare astept prea mult!? Adela se mai trezeste noaptea sa spuna... uneori. dar io inca astept, ca nu ma grabesc asa tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Bine, cuscra, da-l incolo de interviu, ce sa zic, amu o sa ai remuscari ca ai fost "nepregatita", ce sa spun...da' ce ingeniosi se cred aia, auzi, ce test, sa vinzi un telescop la 1700...acolo chiar ca mergea vrajala
Am fost azi cu Phiphi sa vedem gradinitza, cand copiii dormeau. I-a placut asa si-asa, nu prea a fost in largul ei vreo 10 minute...no, educatoarea parea foarte faina si priceputa, menu-ul ok pentru un copil...ok (dar am depistat cateva feluri care sigur ii vor placea si lui Phiphi, din pacate numai ciorbe/ supe, mira-m-as sa manance altceva la cat de conservatoare e...). Cred ca vor fi 5-6 copii in grupa 1-3 ceea ce mie mi se pare foaarte bine. Si-mi place ca platesti exact cat mergi, daca lipsesti 10 zile intr-o luna, de ex, nu doar ca nu platesti cei 8 lei/ zi pentru papa, dar ti se scade si din taxa de luna aceea.

Da... cred ca o campanie pe net era numa'buna.

Ba sa nu te miri daca mananca. Adelakele meu mananca acasa cateva kestii (de le numeri pe degete), iar la gradi papa ce-i dau aia si inca binishor. Ma rog, nu rade tot, dar nici ca acasa. Daca mi-ar fi murit laudatorii talentelor mele gastronomice , as fi zis ca "e de la mine"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

denisamada: asa ma gandeam si eu, am zis ca doar perioada asta cat bea mai multe lichide si mananca pepene, caci si eu ma mai scol sa ma duc la baie , nu pot sa rezist pana dimineata. Eu cred ca mai mult dimineata face, ca ii place sa leneveasca in pat, nu vine imediat la noi.

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
denisamada: asa ma gandeam si eu, am zis ca doar perioada asta cat bea mai multe lichide si mananca pepene, caci si eu ma mai scol sa ma duc la baie , nu pot sa rezist pana dimineata. Eu cred ca mai mult dimineata face, ca ii place sa leneveasca in pat, nu vine imediat la noi.

Adela vine, dar daca nu esti pe faza sa raspunzi kemarii " faca bebe pipi"... risti sa-l iei din pampers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, am uitat sa va spun ca e o saptamana de cand Phipha n-a mai facut cumplitele crize de plans neconsolat (stiti voi, episodul zilnic). A tinut-o 6 saptamani, Doamne, sper sa nu mai revina, ca tare groaznic a fost, chiar daca o singura tura/ zi, dar in alea 10-40 de minute (cand cum) simteam cum incaruntesc si mi se scurg 5 ani din viata
Tot cam de o saptamana are somnul "de pranz" asa: 17-19, sau in cel mai bun caz 16-18...apoi freshuiala mare! Nu-i bai ca de sapt. viitoare trezirea la 8, mergem sa ne adaptam cu gradinitza!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
- Bula, e a cincea oara; cānd īntārzii īn aceasta; saptamāna. Stii ce īnseamna asta?
- Ca e vineri?!

Asta parca e despre mine, ca de cand am reintrat in campul muncii zilnic intarzi la spital. De raport nici nu poate fi vorba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

hola, hola!

haideti la cafea!
avem si struguri si migdale!

ps. ilinca, bine ca s-a linistit sophia! FIX 6 saptamini au tinut episoadele de plins?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Draga mea Dodo Pui, LA MULTI ANI fericiti si plini de realizari!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput