Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 22
alina_satena spune:
Neatza fetelor va las o
aburinda ca eu fug cu Delia la analize.
DD ajuta sa fie ok
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Neatza fetelor va las o aburinda ca eu fug cu Delia la analize.DD ajuta sa fie ok ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Multumesc pentru cafeluta
!
Asa sa-ti ajute DD!Chiar m-am mirat ce-i cu tine asa de dimineata pe DC

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza
Iau si eu o gura de cafea, Alina sarumana... si plec la servici.
Vorbim un pic mai incolo.

Sa aveti o zi minunata
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetelor nu am rezolvat nimic,trimiterea data de doamna doctor pneumolog de la Budimex nu era scrisa corect si acum maine trebuie sa ma duk la doctora de familie sa imi dea o trimitere ptr analize sper sa imi dea o trimitere ptr analize
Sunt un munte de nrevi
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor nu am rezolvat nimic,trimiterea data de doamna doctor pneumolog de la Budimex nu era scrisa corect si acum maine trebuie sa ma duk la doctora de familie sa imi dea o trimitere ptr analize sper sa imi dea o trimitere ptr analize ![]() Sunt un munte de nrevi ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, imi pare rau ca nu ai rezolvat. Iti vine sa-i
pe cei care te pun pe drumuri. Iti doresc sa ai succes data viitoare
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Alina offf imi pare rau ca te-ai necajit de dimineata. Sa stii ca am primit pachetelul. Multumesc mult. Sunt foarte frumoase 

. Surpriza... e chiar surpriza
. Banuiesc ca e un balsam de buze, nu? Abia astept sa-l testez.

Mariana sanatate multa Biancai. Sper ca deja e mai bine
.
Doinita ma bucur pt voi ca ati petrecut un weekend frumos. Sa poarte sanatoasa Teo noile achizitii
.
Kitzy Welcome back
.
Despre nunta... mda, am petrecut frumos dupa care am tras 2 zile cu bataturile din talpi si cu oboseala aferenta
. Deja mi-e dor de o plimbare cu bicicleta, dar sunt in perioada aia nasoala... mai astept.
Va pup. Sunt prin zona...
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny ai dreptate e un balsam cu ciocolata o poti da si pe Mara fara nici o grija.
Astazi voi suna la doctora Deliei sa vada daca imi va da maine o alta trimitere ptr analize sper sa imi dea.
Al meu sot imi spune ca de ce imi este greu sa ma duc iar pana la budimex sa iau o alta trimitere,dar Delia este racita si pana acolo pe mijloacele de transport cu Delia mai ales bolnava este foarte greu.
Ca prefer s adau 90Ron pe 2 analize,ca arunc niste bani cand as putea sa ma duc pana la budimex.
Ca doar eu si Delia nu suntem pe moarte