Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 2
doinita_g spune:
Mda fetelor, sunt cu buzunarele goale ...dar refinantata
Sper sa ma mai tina balamalele...sa achit si refinantarea asta![]()
Voi ce faceti cu alocatiile copiilor?
Aveti vreun plan de investitii
(eventual in franci elvetieni
)...sau ii papati
?
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mda fetelor, sunt cu buzunarele goale ...dar refinantata ![]() Sper sa ma mai tina balamalele...sa achit si refinantarea asta Voi ce faceti cu alocatiile copiilor? Aveti vreun plan de investitii Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Sa ne ajute DD sa reusim sa achitam ratele!Alocatia
. Mi-as fi dorit sa fac abstractie de suma
...dar chiar si asa mica conteaza mult la bugetul familial.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Si eu sunt la zi cu alocatia... cheltuita
. Intra pe card odata cu indemnizatia+aloc lui Dav si scoatem tot ce prindem.
Poate vor veni si vremuri mai bune cand sa putem face economii... deocamdata nici vorba de asa ceva
.
Mamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Poftiti la cafelute 

fierbinti si aromate!
La noi e o vreme de...
, ploua de aseara si dimineata la 06:30 erau 15 grade
. Ce bine ar fi fost acasica...
Cu toate ca ne-a dus tati cu masina la cresa Bianca a tinut mortis sa-si ia umbrela
. Bineinteles ca am deschis-o doar pentru cativa pasi pana am ajuns la masina...Da' am evitat conflictu'
. Azi a fost fara plansori si alte cele. Mai citim din carticica ca tare-i de folos
.
Va doresc o zi buna si insorita!

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Neatza fetelor...
Mariana sarumana pt cafea. Chiar acum abureste sub nasul meu
. Nici nu stii cat ma bucur ca iti este de folos cartea. Asta imi aduce aminte ca eu n-am mai apucat sa citesc deloc din ea... am fost super ocupata cu serv
. Ma apuc azi iar ca tot ploua afara...
Hai sa avem o zi buna... 

Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetelor spun si eu prezent la cafea k chiar am mare nevoie
,e o vreme foarte urata la noi aici.
eu inca nu am apukat sa vad unde este postata cartea
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui nyny Neatza fetelor... Mariana sarumana pt cafea. Chiar acum abureste sub nasul meu . Nici nu stii cat ma bucur ca iti este de folos cartea. Asta imi aduce aminte ca eu n-am mai apucat sa citesc deloc din ea... am fost super ocupata cu serv . Ma apuc azi iar ca tot ploua afara... Hai sa avem o zi buna... ![]() ![]() Mamica fericita de Mara si de David |
Nyny,
! Eu am mare noroc ca am posibilitatea la "munci" sa conversez cu voi si sa mai citesc si din carticica, ca altfel
...O zi buna si tie
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor spun si eu prezent la cafea k chiar am mare nevoie ,e o vreme foarte urata la noi aici.eu inca nu am apukat sa vad unde este postata cartea ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Alina, e pe e-mailul comun mamici2008@yahoo.com si parola ti-am trimis-o prin PM.

Mariana, mamica de
alina_satena spune:
Ms Mariana am gasit-o si am si salvato sper sa si reusesc sa citesc,ieri am bagat o masina a spalat ce a spalat am oprti-o si azi yi dau iar drumu;)lenea asta ma omoara astazi vreau sa gatesc ceva

>>