Prichindei nazdravani 2008 (10)!
Raspunsuri - Pagina 13
doinita_g spune:
'Neata fetitze dragi!
Alina
multam de cafea!
Mariana chiar sunt super
...si eu as vrea niste colantei si am mai vazut un ploveras...n-au si magazin virtual?...daca nu, singura sol. sa trag o fuga pana la Constanta
...mai vedem si marea putin
!
Eiii...glumeam si eu!
la mamici si puiuti!
alina_satena spune:
Fetelor aici in bucuresti exista acest magazin dar eu nu am ajuns niciodata din lipsa de bani timp
Saptamana asta tre sa ajung la pneumolog si nu am bani
nyny spune:
Neatza... m-ati dat disparuta?![]()
Am recuperat in fuga... nu mai retin nimic. Trebuie sa o iau de la capat
.
Atat am vazut ca si-a facut aparitia si SuperMame

. Multumim Mariana ca ti-ai batut capul cu noul cont
.
Alina ai PM
.
Doinita 
revin cand mai prin putin timp...
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny ti-am trimis si eu Pm
Spor la munci tuturor,va ofer si un ceai cu ghimbir ptr revigorarea energiei
MarianaPop spune:
Nyny, ufff...ai disparut asa fara nici un cuvintel..., incepusem sa ma ingrijorez
.
E valabila chestia aia (ref. la cont) "N-ai izbutit continua, ai izbutit continua..."![]()
Alina,
. Eu una cumpar si din magazinele cu produse 3.8
. Am cumparat multe lucrusoare foarte ieftine de acolo. In general nu pot sa rezist ofertelor cu "cumparati un produs si al doilea bebeficiati de reducere cu 50%"
.
Doinita, noi suntem fane colantei si pantalonasi scurti.
Ne impacam foarte bine cu purtarea lor la rochitele scurte, tricouri, bluzite. Deh, ce sa facem daca toata ziua suntem calare pe topogane si leagane
.
Tatiana din cate stiu eu lipseste nemotivat, e la mami in Moldova, nu? 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Tatiana din cate stiu eu lipseste nemotivat, e la mami in Moldova, nu? ![]() Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |
De fapt am vrut sa spun "MOTIVAT" da' am scris alta trasnaie !
Ma gandeam in acelasi timp cum sa negociez cu doamna de la florarie sa-mi scoata mai ieftin aranjamentul lumanarilor si doua buchete de flori, unul pentru mireasa si celalalt pentru mama miresei....
Sorry aligattori !
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Mariana sa intelegem ca esti invitata la nunta? Nyny ai PM ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Yep, invitata de onoare
! Sunt nasica 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**