Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!
Raspunsuri - Pagina 3
camcris spune:
neata fetele ia poftiti la o cafeluta
la mine sigur nu este bb ca luna asta nu am facut prostii, am fost pe bara am urmat iar tratamet pentru bazaconiile mele
dupa ce trec monstrii repet anazile
haide-ti fetelor cine vine cu o veste buna? lore
stai pitita
va urez o zi usoara si placuta
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
dana0000 spune:
Iau si eu o cafea.
Sunt rupta ca alerg la sala ca nebuna sa mai dau jos niste kg...
Astazi asa as fi stat acasa sa dooooorm...nu e simptom de sarcina,e doar pura oboseala.
Camcris si eu ca tine,luna asta sigur nu e bb ca am ratat sa prestam la ovulatie
O zi scurta va doresc daca sunteti la birou si sa auzim de 

xdidi spune:
salutare fetelor,
declar z1 , a inceput de ieri asa timid si deschis la culoare sa curga si azi incepe din ce in ce, oricum mult mai putin decat de obicei...acum avd ca tot curge, aseara in nebunia mea mi-am pus iarasi utrogestan, dar tot a venit deci vine si cu utrogestan...![]()
nu-i nimic a fost doar prima luna de stimulare, acum incep runda nr 2, cu forte noi si pastilute putin mai multe![]()
ylari asteptam de la tine sa spargi gheata
va puuup 

dianalaura spune:
Neata!
Multam de cafea!
Ylari, referitor la greata ta, sa stii ca eu am avut vreo 2 zile prin z28-29 in care ma lua asa cu greata..cateva ore...nu tare incat sa vomit, dar asa, o senzatie naspa...si m-am hotarat sa imi fac testul de sarcina care a iesit pozitiv. Apoi n-am mai avut greturi deloc, toata sarcina, nimic...acum astept arsurile, parca la Stefan prin luna a6-7 incepusera, si erau crunte...
Xdidi, imi pare rau pentru Z1 
diana
21+
Calin Gabriel si mami de
Ianis Stefan 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dianalaura Neata! Multam de cafea! Ylari, referitor la greata ta, sa stii ca eu am avut vreo 2 zile prin z28-29 in care ma lua asa cu greata..cateva ore...nu tare incat sa vomit, dar asa, o senzatie naspa...si m-am hotarat sa imi fac testul de sarcina care a iesit pozitiv. Apoi n-am mai avut greturi deloc, toata sarcina, nimic...acum astept arsurile, parca la Stefan prin luna a6-7 incepusera, si erau crunte... Xdidi, imi pare rau pentru Z1 ![]() diana 21+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com Buburuzul Poze |

sper, sper, sper!!!!Deny te
x 1000 ori si euGaby si eu sunt cu o foame de lup.
Didi
ptr z1Eu as sta pana vineri ca sa ma testez. Imi pare rau ca va tin in tensiune. As vrea si eu sa va dau o veste buna, dar nu vreau sa ma arunc cu capul inainte aiurea...
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
ancadragoman spune:
Ylari ce zi esti?
Nu ai luat rez de la beta?
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DenyAnd
Mihaelo, ![]() ![]() ![]() Inainte de rusi, eu mereu sunt nervoasa si stresata Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8 |
Eu sper sa nu imi vina asa de repede sa vina la 28-30 de zile ca pe 31 luna asta plecam in concediu aproape 2 saptamani si daca imi vine repede acum prind si atunci cateva zile.
Va pup pe toate si ylari nu mai spune nimic ca sigur esti graviduta la atatea simptome ce sa mai vorbim.
Eu m-am suparat un pic acum ca au inceput sa ma doara sanii si mi-am adus aminte cum ma dureau cand eram insarcinata.
Ce uituca sunt Buna dimineata.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
YLARI spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Ylari ce zi esti? Nu ai luat rez de la beta? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
L-am luat luni dar era 1.3 sper doar sa fi fost prea devreme, eram z7dpo acum sunt z10dpo si z28 din 28-29... cate or fi luna asta... Ceva semne am si TB se mentine sus...
Mi-am pus si eu graficul la semnatura.
POZE
Mami de Eva scumpa
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Mihaelafalt spune:
Vai fetelor legat de ingrasat nici nu stiu ce sa zic, eu cat am stat in spital si cat am fost graviduta nu m-am ingrasat nici un pic dar de cand am venit acasa de pe 2 iulie m-am ingrasat 5 kg pana saptamana trecuta luni ca de atunci nici nu m-am urcat pe cantar, imi este frica sa nu arate mai mult. La spital imi era mult mai foame decat acum si mancam mai mult dar acum vad ca se pune tot ce bag in gura si nu mananc mult.Am ajuns la 65 de kg iar sper sa ma opresc aici.Voi ce faceti sa slabiti ca eu fac steper si abdomene dar nu se cunoaste.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
YLARI spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Vai fetelor legat de ingrasat nici nu stiu ce sa zic, eu cat am stat in spital si cat am fost graviduta nu m-am ingrasat nici un pic dar de cand am venit acasa de pe 2 iulie m-am ingrasat 5 kg pana saptamana trecuta luni ca de atunci nici nu m-am urcat pe cantar, imi este frica sa nu arate mai mult. La spital imi era mult mai foame decat acum si mancam mai mult dar acum vad ca se pune tot ce bag in gura si nu mananc mult.Am ajuns la 65 de kg iar sper sa ma opresc aici.Voi ce faceti sa slabiti ca eu fac steper si abdomene dar nu se cunoaste. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Eu in sarcina cu Eva m-am ingrasat FOARTE mult, de la 58 la 83 de kg. Imediat dupa nastere am avut vreo 72, ptr ca apoi sa ajung la 65 si asa sa raman pana anul trecut cand am descoperit RAW FOOD - Dieta vegana fara foc. Acum nu mai mananc vegan 100% dar vreo luna anul trecut am respectat 100% si am scapat de 10 kg, metabolismul mi s-a reglat si la aceste kg sunt si acum. Oricum, NU mananc mezeluri, nu beau sucuri din comert, etc etc. Incerc sa consum cat mai putine e-uri
POZE
Mami de Eva scumpa
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/