Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!
Raspunsuri - Pagina 13
xdidi spune:
dap am citit despre el , este tanar si preocupat de gineco si infertilitate, este in colaborare si cu cezara bucur, de care am auzit lucruri bune pe infertilitate...acum ma gandeam sa merg si pe mana lui, la dr la care am fost is mi-a dat stimularea, am mers doar o data si imi place de ea, la fel preturile sunt ok si acolo, dar nu vreau sa pierd o luna...voi merge pe mana lui luna asta, chiar daca imi propune un protocol mai lung in doze mai mici...sper sa fie bine![]()
mie mi-e ca nu reactionez am totusi fsh-ul putin marit si e cam greu de stimulat, luna trecuta mi-a iesit normal, dar marimea maricica pt varsta mea...
va tin la curent![]()
MeAlex spune:
E bine asa, macar nu pierzi luna si mai ai parerea unui medic.
Ovamitul se ia fara reteta? Cand faci stimulare, faci si anticoagulant? Sau asta o fi doar pentru fiv? Stiu ca fetele care fac fiv si stimulare, fac automat injectii cu Clexane pentru ca medicamnetul pentru stimulare are efect coagulant...sa il intrebi eventual pe dr asta. Eu as lua macar Aspenter 1 comprimat pe zi in acea perioada.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
xdidi spune:
alex n-am luat nimic, nu mi-am facut nici profilul de trombofilie(stau prost cu finantele) si luna trecuta a fost ok n-am avut nimic...voi vorbi cu dr insa eu aspirina nu pot lua
, am incercat o data si ma doare stomacul si de la cea tamponata...ce-i drept n-am luat aspenter, am luat aspirin c de la bayer...offf sunt tare in dubiu
MeAlex spune:
Din cate am mai citit, anticoagulantul se da automat daca se face stimulare, nu conteaza daca ai analizele de trombofilie OK. Sa intrebi si de Clexane, el e anticoagulant. Aspirina e antiagregant plachetar, e altceva dar actioneaza si el tot pt fluidizarea sangelui.
Trebuie sa intrebi neaparat pt ca lipsa tratamentului astuia poate sa impiedice fixarea sau sa dauneze bebelui mai incolo. Anticoagulantul se face doar in perioada stimularuii si apoi, daca nu-s probleme de trombofilie, se opreste. Aspenterul are o doza mica de aspirina, 75 mg, fata de aspirina normala care are 500 mg...cred ca daca ai grija si iei aspenter in timpul mesei, e OK, nu iti face rau.
Ovamitul se ia cu reteta?
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
xdidi spune:
eu am avut reteta , dar nu cred ca este nevoie...nu stiu sa-ti raspund, incearca sa suni la o farmacie mai mare si sa intrebi, sau poti merge acolo direct si sa spui ca ai uitat reteta acasa
, eu mi-am mai luat medicamente asa, antibiotice de regula....rusinica mie , dar asta e viata in bucuresti cand n-ai dr de familie, oricum au trecut ceva ani de atunci![]()
gabyv spune:
Hai ca revin si eu cu raspunsuri ![]()
Deci pentru stimulare nu se da anticoagulant. Eu am facut mai multe luni si nu mi-a dat. Plus ca eu am facut 2 luni procedeul de fiv, dar scurt ca durata.
Acum Xdidi, eu zic ca ti-a taiat clomidul tocmai ca sa nu faci prea multi foliculi, pentru ca nu te stie si nu stie cum reactionezi. Nu as vrea sa te descurajez dar mai mult de un folicul nu o sa scoti din clomid, mai ales daca ai probleme de ovulatie. De asta m-a si scos medicul de pe el, ca aveam foliculi de proasta calitate.
Apoi de asta am intrebat de ce nu faci injectabile, pentru ca tratamentul este cu mai putine efecte adverese, cel putin eu l-am suportat mai bine
Plus ca nu m-am ingrasat de la injectabile si am cateva kg bune in plus.
Ah, si inca ceva... ciudat asocierea de pastile + declansare... oricum un folicul de 19 e ok, se poate declansa de la 17. Insa nu te poti declansa singura, pt ca daca nu vezi la eco sau nu vezi estradiolul sa stii ca ai un folicul dominant risti sa ti-l faci intr-un moment ales gresit.
MeAlex, e normal sa vrei mai mult de un folicul cand faci stimulare, tocmai asta este scopul, pt ca daca ajungi acolo risti sa ai unul de proasta calitate, deci dejeaba.
Chiar, dr meu zicea cand a vazut ca dupa atatea zile de injectii aveam numai un folicul, ca m-am injectat aiurea, ca poate unul aveam si fara atatea bani dati
Evident eu nu ovulez fara ajutor deci era bine si un folicul, desi aparent nu a dat nimic...
uff, ce m-am lungit ![]()
YLARI spune:
Fetelor, mi-a iesit rezultatul la anticardiolipinici si am <2 iar negativ este <20 Deci sunt ok!!!!! 

O veste buna pe ziua de azi! Cred ca maine o sa iasa rezultatul si la anticoagulantul lupic.
MeAlex ma gandeam si eu sa fi luat aspenter, mi-a fost teama am tot zis sa ajung la medic si m-a incurcat mama cu niste prosteli si n-am mai ajuns, mor de ciuda, daca nu oi fi gravida o sa ma gandesc ca de-aia nu s-o fi lipit bebica de burtica
Pe de alta parte ma gandesc ca daca am ramas nici macar aspenter nu iau nu stiu ce sa fac, cred ca imi cumpar o cutie sa o am la mine ca maine plecam la tara la soacramea si daca iese beta mare (ma rog, mai mare) sa iau si eu la 2 zile, pana marti cand ajung la hematolog. Mi-o face rau? Eu au mai citit pe site-uri dinafara ca fetele chiar iau "aspirin baby" ca pregatitor in perioada de conceptie. Ce ziceti fetelor?
M-a sunat iuby mi-a luat un parfum frumu pe care mi-l doream..... Hai va pup, nu mai sunt nervoasa asa tare ![]()
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
MeAlex spune:
Ylari, stiu ca in afara se ia Baby Aspirin preventiv, si daca iei 1 pastila la 2 zile, chiar nu risti nimic. Vitamine iei? Vezi in semnatura mea ce iau, zicea dr. Uscatescu ca e suficient si in sarcina la inceput pana ajung sa imi faca analize si sa vedem daca incepem Clexane. Tin pumnii! Trebuie sa salvezi luna asta si sa treci la odisee ca sa ne tragi dupa tine!
pentru
MeAlex spune:
Gaby, mai stiam asta si de la o prietena care a facut fiv aici si de la alta care a facut in Grecia. Am mai auzit si la Fundeni, la dr. Uscatescu cand le zicea fetelor sa faca de la z1 de stimulare. Explicatia este ca trebuie contracarat efectul coagulant al medicamentelor de stimulare pentru ca altfel embrionul nu se prinde sau se prinde prost si mai tarziu apar probleme. Eu as mai intreba si as mai cauta pe net ca sa fiu sigura.
pentru
gabyv spune:
Alex o sa intreb, dar parca o sa vad un raspuns ca data trecuta, cand am incercat sa iau ceva naturiste ca sa ajute la reglarea cm-ului.
Dr meu e fan Romania, si si-a petrecut multe luni in RO, el crede ca dr romani sunt panicati si fac super-medicatie. in plus si babisme
, ca tot recurg la remediile bunicii.
El se amuza cum l-au tratat de o gripa cu ceai de lamaie
cand era in vacanta.
Eu o sa intreb totusi ...
Desi nu a vrut sa imi dea de facut analize de trombofilie si cand i-am vorbit de endometrioza a ras...