Aspirante optimiste>20Felicitari alina_loca !!!
Raspunsuri - Pagina 11
YLARI spune:
Neata, aseara n-am mai intrat, m-am jucat cu Eva, i-am citit povesti, ala bala portocala...
Azi TB 37,3, dar am facut un First response si este negativ. Nu mai am nicio speranta, astept rushii care sper sa nu intarzie prea mult.
Va pup pe toate
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
miky82 spune:
Neatza fetelor... poftiti la o 
Fetele cu z1 imi pare nespus de rau, dar incepe o luna noua plina de sperante, fiti optimiste si chematil pe bebe la voi
Ylari inca nu au venit rusii asa ca nu mai fi suparata, fi optimista
Deny la fel ca medicul lui Gaby mi-a zis mereu ca prima zi de menstruatie este prima zi de sangerare ca nu se pun la calcul scurgerile maronii. Acum spun ce mi-a zis medicul meu si mi se pare normal sa calculezi din prima zi de sangerare
Sa aveti o zi minunata
Eu nu prea mai am timp sa intru foarte des ca am o gramada de lucru la servici la fel si acasa, dar va citesc tot timpul va
pe toate
In curand 
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
Bob_Pixel spune:
Buna dimineata, girls !
Eu sunt bucuroasa si tin pe aceasta cale sa multumesc RADET, care face reparatii pe strada mea si nu am apa calda de 2 zile. Prin urmare, dupa 2 zile de spalat ca vrabiutza cu apa rece, azi dimineata am constatat pete maro, iar adineauri la baie deja erau rosii. Deci azi sigur nu mai e z41 ci z1
. Si ziua buna a continuat cand am sunat la clinica sa ma prog pentru o eco si am gasit o fereastra cu mare mare noroc, pentru ca doc meu pleaca a doua zi in concediu. Pfff, stiu ca suna aberant ca ma bucur ca declar z1, dar ma simt usurata ca vine odata si pot merge si la doctor.
Teste Minut eu iau de la farmaciile Dona si costa cam 16 maxim 17 lei, pachetul de 5 ov + 1 de sarcina.
Un ingeras pierdut in luna 6... asteptam un curcubeu dupa furtuna !
xdidi spune:
neata fetelor,
alex si eu tot minut foloseam , dar luna asta am iceput monitorizari si stimulari, deci testele sunt bani aruncati ca oricum dau in alte parti.
eu de maine incep stimulare acu ova-mit(voi lua cate 2 pastilute) poate scot mai multe oausoare luna asta si am gasit is o oferta bunicica la Victor Babes la monitorizare 200 ron pachetul cu 3 eco, in rest se plateste fiecare eco si cea mai ieftina am gasit-o la 130 ton asa ca daca am nevoie de 2 sau 3 ce fac....
sunt ok si surprinzator luna asta n-am luat nici un antinflamator, cel putin pana acum, cred ca mi-a prins bine utrogestanul![]()
bob pixel tot asa intarzierea viitoare sa aiba ochisori si inimioara vesela.
va puuup

Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Ylari inca nu fi suparata ca nu e totul pierdut daca a iesit testul negativ, important e ca nu au venit rusii si ca beta nu e 0,1 inca mai ai sanse multe pana vezi rosu.
Te pup si iti dau un pic de putere de la mine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
xdidi spune:
aaaaaaa si yalri mai fa un beta testele de pipi sunt tare inselatoare, am o colega careia i-au iesit negative la 6 saptamani si a mai avut si ciclu peste sarcina , dar ea simtea ca e gravi si a lamurit-o beta de numa, acum are un baietel superb![]()
ps: a facut vreo 6 teste de pipi de la firme diferite
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui xdidi neata fetelor, alex si eu tot minut foloseam , dar luna asta am iceput monitorizari si stimulari, deci testele sunt bani aruncati ca oricum dau in alte parti. eu de maine incep stimulare acu ova-mit(voi lua cate 2 pastilute) poate scot mai multe oausoare luna asta si am gasit is o oferta bunicica la Victor Babes la monitorizare 200 ron pachetul cu 3 eco, in rest se plateste fiecare eco si cea mai ieftina am gasit-o la 130 ton asa ca daca am nevoie de 2 sau 3 ce fac.... sunt ok si surprinzator luna asta n-am luat nici un antinflamator, cel putin pana acum, cred ca mi-a prins bine utrogestanul bob pixel tot asa intarzierea viitoare sa aiba ochisori si inimioara vesela. va puuup ![]() ![]() ![]() ![]() mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Sa fie cu noroc stimularea si sa ne anunti ca ai cel putin un bebel in burtica.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Monique77 spune:
'Neata fetelor!!!
si medicul meu tot asa zice: ca se socoteste fara spotting, deci calculul incepe cand curge normal, nu pete pe slip
voi ce faceti?
eu astept maine ziua1
sanii s-au desumflat, nu ma mai dor, am secretia aia de dinainte de menstra, cu firisoare de endometru (cred)
deci...aia e
o sa ma apuc de acupunctura si-l duc si pe sotz
de Luci mai stie cineva ceva?
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
xdidi spune:
miha merci cu toate ca am slabe sanse, nici prin fiv nu prea imi dau sanse, dar eu sper , incerc tot sa nu zic ca n-am facut-o si pe asta, plus ca nu e foarte costisitor si nici foarte suparator, doar dupa injectia aia ma doare burta, dar atunci e ovulatia si ma motiveaza durerea aia...
apropo de sani , ai mei au rams umflati, de obicei sunt aproape inexistenti la menstra, dar de data asta au ramas destul de marisori, o fi de la utro? oricum daca s-ar desumfla doar burta ar fi
...oricum pt saptamana viitoare tre sa fie ok![]()
madabout2003 spune:
Buna dimineata fetelor!
Am intrat sa va mai dau vesti, suntem bine, bb creste frumos si noi il asteptam cu drag!
E tot ce pot sa va doresc din tot sufletul si voua! M'ati ajutat tare mult in perioada cand asteptam testul pozitiv si tare as vrea sa va vad pe toate la odisee!
Mii de pupici de molipsire!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si
21+