Strugurasi Sept-Oct 2011-BV ANDREEA,2011 (96)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

va multumim pt urari!

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea2011

penultimul control la doctorita mea tensine 13 cu 7. Nu e exagerata e in limite. Doamna doctor m-a anuntat ca pleca in anglia si sa ne vedem pe 20 august la control eu urmand sa nasc natural intre 25-1 sept. Nu am avut rabdare si pe 4 august m-am dus la alt doctor pt eco. Mi-a zis ca e ceva in neregula la capul copilului meu si cum de nu a observat nimeni pana acum, ce doctor dobitoc am avut. Mi s-a facut rau. Am zis ca nu se poate. Sarcina a fost una fara probleme.El mi-a raswpuns;"de unde stii tu ca a fost fara probleme" . A chemat un ecografist sa-si dea cu parerea. Aluia i s-a parut in regula si mi-a zis ca ma asteapta la el in cabinet sa se uite mai bine. Dupa aceea obstreticianul mi-a luat tensiunea: 15 cu 9. mi-a zis ca e grav, ca pot face preclamsie si mor si eu si ea.Am inebunit de frica. am urcat la ecugraf, copilul era bine si mare, parea de 39, dar in realitate avea 36. Am coborat cu rezultatul la obstretician. Mi-a luat tensiunea 16 cu 10.Mi-a spus ca voi naste pana vine doctorita mea si s-a oferit sa-mi faca cezarina. Am spus ca vreau natural. Mi-a zis ca e bebe mare si a ramas pe 20 august sa nasc cu el , dupa ce mai vin la un contol sa-i confirm.

La 4 jumate dim a doua zi mi s-a rupt apa. Am crezut ca e urina, nu ma asteptam sa nasc. contractii sau dureri nu aveam. Dimineata m-am dus la mangalia la, sptal de data asta. Acolo m-a cosultat directorul spitalului, un mare dobitoc.imi pare rau ca trebuie sa zic asta. Mi-au facut si lama si eco si mi-a zis ca apa nu e rupta si m-au internat pt tensiune.Seara am insistat, totusi ce-mi curge? arata ca sperma . aveam tampon. mi-au zis sa-mi pun vata si sa vin peste o ora. atunci mi-au zis o mosa, doctor ginecolg nu mai era in spital , ca baniue ca-i apa si direct in ambulanta la constanta.Am intrat in 10 min in opertie. Fetita era in suferinta acuta, dar a recuperat atat de bine ca se mirau toti. Am facut antibiotic 4 zile. acum mandra mea doarme. II multumesc lui Dumnezeu ca e bine.

28+ cu

mamammaam prin cate ai trecut, nu-mi vine sa cred....offfff dar lasa ca cel mai important este ca sunteti bine acum amndoua:D va pup

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:

penultimul control la doctorita mea tensine 13 cu 7. Nu e exagerata e in limite. Doamna doctor m-a anuntat ca pleca in anglia si sa ne vedem pe 20 august la control eu urmand sa nasc natural intre 25-1 sept. Nu am avut rabdare si pe 4 august m-am dus la alt doctor pt eco. Mi-a zis ca e ceva in neregula la capul copilului meu si cum de nu a observat nimeni pana acum, ce doctor dobitoc am avut. Mi s-a facut rau. Am zis ca nu se poate. Sarcina a fost una fara probleme.El mi-a raswpuns;"de unde stii tu ca a fost fara probleme" . A chemat un ecografist sa-si dea cu parerea. Aluia i s-a parut in regula si mi-a zis ca ma asteapta la el in cabinet sa se uite mai bine. Dupa aceea obstreticianul mi-a luat tensiunea: 15 cu 9. mi-a zis ca e grav, ca pot face preclamsie si mor si eu si ea.Am inebunit de frica. am urcat la ecugraf, copilul era bine si mare, parea de 39, dar in realitate avea 36. Am coborat cu rezultatul la obstretician. Mi-a luat tensiunea 16 cu 10.Mi-a spus ca voi naste pana vine doctorita mea si s-a oferit sa-mi faca cezarina. Am spus ca vreau natural. Mi-a zis ca e bebe mare si a ramas pe 20 august sa nasc cu el , dupa ce mai vin la un contol sa-i confirm.

La 4 jumate dim a doua zi mi s-a rupt apa. Am crezut ca e urina, nu ma asteptam sa nasc. contractii sau dureri nu aveam. Dimineata m-am dus la mangalia la, sptal de data asta. Acolo m-a cosultat directorul spitalului, un mare dobitoc.imi pare rau ca trebuie sa zic asta. Mi-au facut si lama si eco si mi-a zis ca apa nu e rupta si m-au internat pt tensiune.Seara am insistat, totusi ce-mi curge? arata ca sperma . aveam tampon. mi-au zis sa-mi pun vata si sa vin peste o ora. atunci mi-au zis o mosa, doctor ginecolg nu mai era in spital , ca baniue ca-i apa si direct in ambulanta la constanta.Am intrat in 10 min in opertie. Fetita era in suferinta acuta, dar a recuperat atat de bine ca se mirau toti. Am facut antibiotic 4 zile. acum mandra mea doarme. II multumesc lui Dumnezeu ca e bine.

28+ cu

OMG, cate ai indurat Andreea, Inca o data felicitari si suntem mandre de tine. Bine ca tu si bebe sunteti sanatoase

Lena - 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Andreea ce sa mai vb...........dr. si spitale romanesti.
Nu e posibil sa ti se fi urcat tensiunea si din cauza sperieturii pe care ti-a dat-o dr in legatura cu capul fetei?
Mari dobitoci.

36+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Felicitari, andreea2011
Multa sanatate va doresc si gramezi de bucurii sa va aduca gaza mica

Citat:

Emotionata pana peste cap va dau o veste mare. Pe 5 august a venit pe lume Eva, la ora 11:45, prin cezarina , 36 saptamani.
E frumoasa de pica!!! Mami a ajuns ieri cu ea acasa si avem si mult laptic. Nasterea a fost dificila deoarece am avut tensiune 16 cu 10 si apa rupta de 20 ore. Am fost la urgenta in mangalia si m-au internat acolo, din cauza tensiunii. Mi s-a spus ca apa nu e rupta. M-au tinut ca prostii acolo. La ora 10 noaptea m-au trimis la Constanta cu ambulanta. Aveam apa rupta de la 4 jumate de dim.Am intrat direct in cezariana.Fetita s-a nascut cam ametita, a respirat cam greu, scor apgar 7 dar in 5 min era de 9. Acum e de 10. Si are 3200 gr.

28+ cu

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

andreea felicitari mamico! sa creasca Eva mare si sanatoasa!! tu sa ai recuperare rapida si laptic mult

ce ma enerveaa stilul pe-acolo, tu vroiai natural, dar ei nu, ca-i fata prea mare, daca acum are 32oo cat avea la nastere¿ mare se considera de la 4 kg. In loc sa se preocupe de identificarea likidului amniotic ei se concentrau cum sa te convinga cu ceariana, bine ca sunteti bine!!

azinoapte am visat ca pipaiam patul si era ud, dar nu eram sigura ca-i likid amniotic, sau transpiratie, asa cald e la noi! pe de alta parte mi se trage de la faptul c-am adormit goala...si-n vis aveam mustrari de constiinta ca n-o sa stiu daca am rupt apa, n-aveam ce chiloti sa studiez.

de papa azi vreau sa fac o supa, asa mai romaneasca, o gramada de verdeturi, ceva pui osos, si taitei. nu Vrea merge cu caldura asta, dar ni-s constipati si eu si Dani, de 2 luni n-am mai facut supa.

daca tot s-a dat deschiderea...who´s next¿

29+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!

Mie de duminica nu mi-s boii acasa Cred ca am picat si eu in butoi, ca May.
V-am citit dar nu am reusit sa leg 2 vorbe. Am urmarit cu emotie daca a nascut Natalia, acum vestea ca andreea2011 a nascut mi-a dat palpitatii, mai ales citind si prin ce a trecut din cauza unor incompetenti.

Azi la ora 12.00 ma duc la eco morfologica. Poate dupa aceea reusesc sa ies din butoi, ca e cam inghesuit acolo si nu-mi place

Tot azi ar tb sa vina sa-mi instaleze internetul prin cablu, sper!!!!

Va pup si revin mai tarziu!
Natalia, Sei, Lore, Athosik (sper ca nu am uitat pe nimeni), multa sanatate, mai aveti putin si va tineti bebeii in brate!
{stiti ca va ziceam acum cateva zile ca citindu-va pe voi aveam senzatia ca si eu am sarcina asa inaintata si mai am un pic sa nasc? nah! acum parca-s gata sa nasc si eu cand va citesc simpatie de nastere vai de mine si de mine! pana ajung sa nasc eu pe bune, o sa am deja la activ 'atatea nasteri prin simpatie' nu stiu cum o sa rezist, zau!}

32+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Era vecina mea de 9 luni!

Da camadym-am gandit si eu, nu stiu sigur. Voi oricum monitorizativa des.
Dbuny , eu vroiam sa nasc natural cu a zi inainte cand nu stiam ca voi naste a duoa zi prematur si cu hta, mebrane rupte 20 h.
La constanta am ajuns prea tarziu pt natural . Ar fi avit Eva sanse mici. ea si cu cezar a respirat greu. Natural o terminam.
Lena nu-ti pot descrie in cuvinte ce am simtit. La mine nu m-am gandit nici o clipa. V-as axplica sentimentul dar , nu-s cuvinte.
Oricum va doresc sa nu-l traiti niciodata.
Dc vi se rupe apa imediat la doctor nu mai sovaiti , Apa rupta mult timp implca riscuri mati pt fat!!! de acea am facut amandoua antibiotic .Ca sa nu va mai zic ce inseamna tensiune mare in sarcina!!
Mai bine va avertizez eu dc sa patiti Doamne fereste!

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Andreea imi pare rau prin ce ai trecut dar important este acum ca bebelusa Eva este bine

Si.....schimsba-ti semnatura

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Deci.. am modificat prima pagina, va rog sa va dati cu parerea , si astept sugestii...

ANDREEA.. bine ca sunteti bine, mda ROmania ...

LAlic.. bv pentru vestile bune cu bebelina, nu fii suparata pt patut, de il comandai pe net mai plateai si o groaza de bani pe transport... oricum faci poze da?

Maria.. ce familie frumoasa sunteti/.. eu nu sunt f tanara, ce sa zic viata linistita fara pb ma mentine tanara , eu zic ca in ultimii 2-3 ani cu exceptia ca am slabit mult am si imbatranit mult, fizic si psihic..

NATALIA.. cat ne mai tii in suspans????hai bebe odata

Oana .. nu te speria, sunt convinsa ca bebe mai sta .. daca zici ca burta a fost mereu jos..a mea a fost jos de la inceput pana la vreo 31 sapt din cauza placentei, apoi a urcat.. radea dr de mine..

Camady.. odihna multa , sa mai stea bebi pana ajungi la C-ta da?

LEna .. nu pe Pm trebuie sa imi dai id .. citeste pe prima pagina cum se procedeaza pe grupp..

Bunny.. ai inceput cu cosmarurile? offf

Fetelor ma bate un gand sa ma tund? ce sa fac? cand am parul scurt vreau lung, cand imi e lung vreau scurt, can am breton nu imi place...De pun cateva poze pe grup mcu freze ale mele va dati cu parerea?

Pe mine ma doare acut si intepator in dreapta jos... oare si-o fi schimbat piti pozitia si apasa pe intestine?

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput