Prietene la bine si la greu - 131

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Pup fetele si le imbratisez pe Smara si puiutza ei draga si pe Dana

Sunt fara chef de scris, iertare
Pe Giulia o spal cu gelul de la Weleda - eu nu vad nimic ciudat la ingrediente....
http://www.weleda.de/Naturkosmetik/Babypflege/KinderZahngel.html#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coquelicot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Pup fetele si le imbratisez pe Smara si puiutza ei draga si pe Dana

Sunt fara chef de scris, iertare
Pe Giulia o spal cu gelul de la Weleda - eu nu vad nimic ciudat la ingrediente....
http://www.weleda.de/Naturkosmetik/Babypflege/KinderZahngel.html#
Europe is the best!

da,asa-i, n-are arome naturale vad, doar tubul de aluminiu.Si noi am consumat 3 deja.

Miany scrie pe prospectul flaconului, badijonare pentru uz extern dar se ia si intern pentru alte afectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
intrebare: ce paste de dinti fara fluor stiti? inafara de nenedent (am terminat un tub si tb sa iau altul...). Merci

Cand are chef sa o spal, ceea ce se intampla foarte rar si se lasa cu tipete, folosim Weleda gel de dinti. Nu are fluor. Se gaseste la Dona. 23 lei

http://farmacieonline.allshops. ro/produs/794069/WELEDA+Gel+de+dinti+pentru+copii+50+ml.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata!
A mai patit careva in sarcina trecuta sa o doara oasele bazinului rau tare?? Eu de ceva nopti ma trezesc cu dureri in toate articulatiile, dar mai ales la solduri in rotule. Azi dimineata ma durea asa tare soldul drept ca nu puteam sa calc deloc pe el, aveam impresia atunci cand calcam pe el ca ma scurcircuiteaza careva fix in articulatia soldului
Am impresia ca se despart oasele bazinului, asta e senzatia. Adica stiu ca corpul teoretic se pregateste pt nastere normala si bazinul se lateste, dar chiar in halul asta sa doara?? Sunt niste dureri cumplite, la Amalia nu am patit asa ceva..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 36+ Dragos Stefan

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Neata! Haideti la o cafeluta fierbinte!

Eu nu prea mai reusesc sa fac nimic de vreo cateva zile,nici macar sa ies cu pisicioasa. Atatea magazine de mobila si draperii,ore intregi de stat in picioare,ca nu mai sunt buna de nimic dupa... Ieri mai aveam putin si lesinam,am plecat de acasa la 10 si m-am intors la 17
Si astazi o voi lua de la capat....

Pisicioasa mica s-a invatat sa spuna "caca"(pt ambele) cand are pantalonasi pe ea,si asteapta(fara accidente) pana o punem pe olita

Ne-a lasat cu gurile cascate alaltaieri cand i-a spus lui daddy "goo nai"(good night) si ieri cand vorbeam cu daddy,i-am spus "I don`t know",si ea m-a imitat "ai do no"

Monis
,nu am apucat sa ma uit pe blog,dar abia astept sa o fac! Cu pasta de dinti,ti-au raspuns fetele,eu altele nu stiu....

Licu,nu stiu de ce ai asa dureri....dar sper sa treaca repede.

Ancutza,sper sa prindeti vreme buna si sa va simtiti bine,vad ca au cam inceput ploile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna ziua si pupici!

Coque, sunt absolut sigura ca este tratat in vreun fel ca sa nu dauneze. Ar fi absolut aiurea sa se agite sa faca gelul asta curat si sa-l puna intr-un ricipient cu efecte nocive.
M-am uitat azi pe multe siteuri de aici si am verificat ingrediente de paste de dinti pt copii - nu ca nu as fi avut altceva de facut...
Concluzia: Weleda are cele mai curate ingrediente - ramane de vazut cum e cu recipientul. Coque, daca ai mai multe info zi-i si lui Toma Necredinciosul
Oricum astia de aici sunt nebuni de legat pt ca au ales ca cea mai buna pasta de dinti pt copii Elmex, care are si un paraben doi ca ingrediente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna ziua,
Va citesc dar n-am chef de scris zilele astea.
Miany glicerina cu stamicina am folosit si tantum verde.Au trecut intr-o saptamana.
Licurici eu am avut dureri de care spui tu.Geo apasa cumva pe piciorul drept si ma durea ingrozitor.Asa ca probabil e normal.Mie asa mi-a zis medicul.Daca copilul e maricel si bazinul e mic isi gaseste loc cum poate si apasa pe diverse.

sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata!
A mai patit careva in sarcina trecuta sa o doara oasele bazinului rau tare??

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Salutare,

Eu patita cu asa ceva. Durea ingrozitor. Ce m-a uimit pe mine atunci era faptul ca au inceput sa ma doara de prin luna a cincea, si nu mai spre finalul sarcinii.

Am tot vrut sa iti mai spun ca nici Andrei nu se atinge de lego. Singura lui tangenta cu lego este atunci cand il rastoarna prin casa din cutie: nici vorba sa imbine vreo doua piese. Pur si simplu nu il atrage. Sta in schimb si da pagina cu pagina la o carte cartonata cu animale. Este foarte incantat de pesti.

El vorbeste de toate de vreo doua luni, cam de atunci ii spun ca el are 2 ani, si ca are o masina albastra si una rosie. Inca nu stie ca are doi ani, si nici care e rosu sau albastru. Recunoaste pe strada sau dintre masinile lui asa: nino(orice are girofar), bipul (adica jeep), tirul, bebeul (adica bmv), tractorul, raba, busul. Am impresia ca retine si este atras numai de ce vrea el, si se pare ca nu prea avem aceleasi gusturi.

Inca nu mi-am revenit dupa concediu, si am o gramada de lucruri de facut. Andrei si-a cam dat peste cap programul, fie nu a dormit peste zi, fie a avut doua somnuri.

Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Neata!
A mai patit careva in sarcina trecuta sa o doara oasele bazinului rau tare?? Eu de ceva nopti ma trezesc cu dureri in toate articulatiile, dar mai ales la solduri in rotule. Azi dimineata ma durea asa tare soldul drept ca nu puteam sa calc deloc pe el, aveam impresia atunci cand calcam pe el ca ma scurcircuiteaza careva fix in articulatia soldului
Am impresia ca se despart oasele bazinului, asta e senzatia. Adica stiu ca corpul teoretic se pregateste pt nastere normala si bazinul se lateste, dar chiar in halul asta sa doara?? Sunt niste dureri cumplite, la Amalia nu am patit asa ceva..

Firefly's shop

BLOGUL MEU

licu,eu am avut ceva dureri asemanatoare cu ce descrii tu inainte cu vreo 2 saptamani de nastere..uneori nu puteam calca pe piciorul stang,parca nu era al meu...

cat despre jocuri si activitati...nici david nu pare atras de prea multe..ma repet,masinile sunt preferatele lui :pe astea le plimba cu mare entuziasm, spune ce face cu ele(ca urca,coboara,da cu spatele etc),mai sorteaza cuburile si le pune "la locul lol";deunazi a inceput sa le si suprapuna si cand i-am cerut le-a sortat pe culori ,lego le imbina ff rar ,mingea nu il intereseaza desi i-am fluturat-o destul pe sub nas and so on....si eu am insistat cu unele chestii (de ex.mingea),dar nici gand sa fie interesat..asa ca incerc sa il las in voia lui si incerc sa urmaresc ce ii face realmente placere...cat priveste vorbitul,cred ca efectiv e incantat ca poate sa faca asta...el vorbeste si cand sta si se joaca cu masinile si cand se uita in carticele (spune ce vede,ce face etc)...stii povestea cu ritmul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Tina ms

va zic buna ziua si la revedere in acelasi timp...trebuie sa ne pregatim de mers la un "party"....dupa-masa placuta tuturor!!!

Mergi la inceput