Prietene la bine si la greu - 131
Raspunsuri - Pagina 13
raluci_b spune:
Salutare,
Cu intarziere dau si eu de baut pt ziua de luni, cand am putut intra pe forumica era in "pauza de masa". La Multi Ani de Sf Maria.
Laura Andreea cu intarziere itit doresc La Multi Multi Ani sanatosi, sa fi fericita si implinita
Many sper ca ati ajuns cu bine, si de data asta sa nu mai uiti si sa nu te mai intorci acolo
Dankutza sa stapaneasca papusica cu bine camera proaspat aranjata, sa stapaneasca sanatoasa tricicleta roz
Tina succes cu intarcatul
Laura f interesanta cupa aceea menstruala, dar raman OB-ista
Cory felicitari pt intarcare, bai chiar ma lasati singura
Lyly vazut pozele cu Alex mare si dragalas dus in plimbari
Monis sa-mi zici ce parc aveti acolo in pakistan sa venim in vizita
Renus bine sanatos, nu vrea sa vorbeasca deloc zice niste balarii de-ale lui, stie multe dar nu vrea. De tzitzi nu se lasa, dar nici eu nu ma las. Ma tot gandesc sa ne apucam de olita si ma tot gandesc in fiecare zi si na ca tot cu scutece suntem. Nu se omoara cu mancatul in schimb adora laptele de capra sau de vaca din sat, ma bucur ca-i place.
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 22+cu
raluci_b spune:
Smara, pastrez toate mesajele postate de tine, sa am cu ce compara peste cateva luni Ma bucur ca Timi nu e gelos
Mi-e dor de multe fete, mi-e frica sa nu omit pe careva, Lili, Ralu, Dymomo, Diana, Dana, de toate na
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 22+cu
grigore_tina spune:
Buna ziua,
Scriu repede cat inca doarme piticul.A revenit la 3 ore de somn ziua si e super.
Tzitzi a cerut de dimineata.L-a scos din bluza i-am zis ca nu mai e lapte el a zis nu si l-am bagat la loc.Dar nici nu s-a mai culcat apoi.
Legat de vinete:Anul asta soacra e in concediu si cum nu stiam cate imi ies ca nu avea cine sa imi zica am luat multe.
Am facut 28 de borcane de 800 pentru salata,mai am o punga in congelator cu 800 gr si am facut ieri zacusca cu ciuperci si vinete 32 de borcane de 400 gr.
Cine le mananca?sotul,eu mai putin si geo.E fan vinete.Nu il las eu sa pape cat ar vrea el.Ieri a papat o felie de paine prajita cu salata de vinete impreuna cu ta'su.Era foarte fericit.
Raluci ma bucur ca nu te lasi cu tzitzi.Si eu i-as mai fi dat dar daca incep munca...el in ultima vreme era mai mereu la tzitzi.Cum stateam in pat sau pe scaun cerea tzitzi.Efectiv ajunsesem sa nu ma mai tin pe picioare.Noaptea la fel.Acum se trezeste pe la 04.00 dimi,in rest doarme singur.Il intreb daca vrea apa sau lapte si ii dau ce vrea.Lapte nu vrea decat nestle.Nici de vaca nici de capra nici milumil nici nestle cu miere nu bun.Si din asta papa cam 100-150 ml la culcare.La 4 a cerut lp,i-am facut 60 ml,a baut aproape tot iar de dimineata a mai cerut.I-am facut 90 si a baut 60.E prima data cand cere lapte dimineata.Il bea doar daca e cald bine.Daca se raceste nu mai e bun.
Vreau si eu un pont:de unde iau lenjerii cu cars sau winnie?astia sunt preferatii lui geo.
Am de gand sa ii fac in sufragerie camera lui si sa ii pun stickere pe perete cu cars si winnie.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
grigore_tina spune:
Lyly vazut poze.Sa va fie de bine vacanta.Am vazut plaja de la gpm.Era plina .Cand am fost noi era asa liber.2-3 persoane pe plaja.
L-am vazut pe Alex.Mi se pare si slabutz.Pot sa zic ca e fi'miu dar fara plete.A evoluat frumos.Cum stati cu intarcarea?Parca si voi urmareati sa renuntati la alaptat.
sarcina usoara Licurici,Ionela,Dana.n,Raluci,Laviniablaga si strumfy!
lili_a spune:
Hello hello,
vine si ultima intirziata cu urarile de la multi ani pentru laura_andreea, si eu tot luni am vrut sa intru cind era forumul bolnav
raluci eu nu te las singurica, cred ca pina la 6 ani o sa-i tot dau sa suga, ca i-am scos suptul dinainte de somnul de prinz ca sa se culce si cu mama cind o s-o ia de la gradinita si acum cind e s-o culc de dupa-masa se lasa cu niste crize si urlete de ma ia si pe mine plinsul
tina si eu am ramas cu gura cascata cind am citit de alea 50 de kile de vinete, eu n-am energie sa coc nici 3 bucati pt o salata Materiale de lenjerie au prin Obor, dar nu stiu de care, poate iti zice dankutza ca ea a fost de curind
dankutza Sa se bucure Pinky de noua camera si de atv-ul roz
licu spor la megume, ca asa zice fiica-mea
mamona eu te rog sa ne zici despre voi indiferent daca e de bine sau de rau
smara
strumfy cum te mai simti?
de lavi mai stie cineva ceva?
Noi facem bine,traim intens "the terrible twos" cu nu place si nu vreau si tropait din piciorute si miorlait cam 80% din zi, dar ma consolez cu informatiile din link-ul "de ce spun copiii nu" pe care l-a postat monis si astept sa treaca
raluci_b spune:
Lili ma bucur sa aud
poze de detoate
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 20+cu
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ce fac eu... uite nimik special doar fara chef... citesc dar n-am chef de scris...de fapt nici nu am nimik de zis... si tot asa fara motiv dau tarcoale la butoi...
La multi ani celor care s-au sarbatorit luni..de Sf Marie. La multi ani fericiti Laura_Andreea!
Raluci... frumoase poze..frumoase locuri... frumoasa familie...
Mami fericita de strumfita si proaspat graviduta
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdaz_ina fara bucle rares - clipe in spirala norocului |
Raluca, viitoare mama de doi cucuieti, Remus Andrei(8 nov '09) si 20+cu
laurairina13 spune:
Vazut poze de la munte, de la mare, fara bucle, cu de toate!!
Strumphy chiar azi ma gandeam si eu la tine, esti bine? Bb din burtica bine? Pune si tu saptamanile la semnatura ca sunt curioasa
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 37+ Dragos Stefan
Firefly's shop
BLOGUL MEU