Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Sorina, multam, deshidratat nu e ca bea apa intr-o veselie. Dar am vb cu sotul sa mergem pana la Budimex dupa ce se trezeste, ca poate ii face vreo analiza de sange ceva, poate aflam ce are.
Ce nu inteleg eu e ca dupa ce am bagat ieri in el de toate, azi dimineata la fel....el inca face apa, si inca multe scaune in interval mic de timp.
O sa omor matza aia....e vagaboanda, s-a aciuat la vecina acum vreo sapt jumate si au tot smotocit-o amandoi copiii. Eu il spal pe Dani pe maini, dar sigur a dus mana la gura murdar.

Nu o omor, iti dai seama, dar il pun pe sot sa o ia in sacosa si sa o duca vreo cativa km.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Sorina, multam, deshidratat nu e ca bea apa intr-o veselie. Dar am vb cu sotul sa mergem pana la Budimex dupa ce se trezeste, ca poate ii face vreo analiza de sange ceva, poate aflam ce are.
Ce nu inteleg eu e ca dupa ce am bagat ieri in el de toate, azi dimineata la fel....el inca face apa, si inca multe scaune in interval mic de timp.
O sa omor matza aia....e vagaboanda, s-a aciuat la vecina acum vreo sapt jumate si au tot smotocit-o amandoi copiii. Eu il spal pe Dani pe maini, dar sigur a dus mana la gura murdar.

Nu o omor, iti dai seama, dar il pun pe sot sa o ia in sacosa si sa o duca vreo cativa km.....

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

BF...multa sanatate! Si sa aflati repede ce are Dani, sa-i dati de cap bolii..... E super-bine ca bea apa...

Pentru matza...daca vecina vrea s-o tina...no prob...exista niste fiole la farmaciile veterinare, Stronghold se cheama, sunt ca niste pipete, si folosesc la deparazitarea interna(cred ca mai putin impotriva teniilor) si externa a animalelor. Se prinde matza, se picura pe ceafa, intre omoplati lichidul din pipeta...si asta e tot...eventual repetat o data la 3 luni......zic si eu...Cu vaccinatul e mai complicat, totusi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz
BF...multa sanatate! Si sa aflati repede ce are Dani, sa-i dati de cap bolii..... E super-bine ca bea apa...

Pentru matza...daca vecina vrea s-o tina...no prob...exista niste fiole la farmaciile veterinare, Stronghold se cheama, sunt ca niste pipete, si folosesc la deparazitarea interna(cred ca mai putin impotriva teniilor) si externa a animalelor. Se prinde matza, se picura pe ceafa, intre omoplati lichidul din pipeta...si asta e tot...eventual repetat o data la 3 luni......zic si eu...Cu vaccinatul e mai complicat, totusi....

Sorina, mami de Diana si Iris

Nu o vrea nici ea, ca are copil de 2 ani si sta sa nasca al doilea. Matza ii mai lipseste.
O sa o exilam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna!

BF,m-ai dat gata...Offf,imi pare rau,si amandoi bolnavi...Poate au mancat ceva aiurea?Tin pumnii sa se repuna pe picioare,nu stiu cum e la voi,dar sotul meu e cam la fel ca fiica-mea la boala,rezista mult la maruntisuri,dar si cand cade,e jale...Imi imaginez cum ar fi cu amandoi bolnavi
Multa sanatate va transmit si te astept cu vesti mai bune!

Dece,mersi de raspuns...Si eu sunt de aceeasi parere,ca Dumnezeu e unul,eu intru in orice biserica daca simt nevoia sa intru(cam rar,ce-i drept)...Vreau sa aleg varianta cea mai simpla de a binecuvanta cumva casatoria...Asa e,sotul meu a fost casatorit religios si ca atare nu se mai poate casatori o data...
Povestea e mai lunga,noi doi ne-am casatorit singuri,si cand zic singuri,inseamna singuri...Am angajat o firma care ne-a facut toate demersurile,ne-a transmis doar data si ora unde trebuia sa fim si adresele apartamentului unde am stat si a primariei.Ne-a pus pana si martorii la dispozitie...In pozele noastre de la asa-zisa nunta suntem noi doi in fata,eu cu un burtoi cat China,o sala plina de scaune goale si doi martori necunoscuti,simpatici ce-i dreptEi,nu sunt chiar asa frustrata de treaba asta pe cat suna mesajul,hahaha,am avut nevoie sa ne casatorim,nu am dat prea mare importanta actului acela,dar imi era tare necesar...De aceea,as dori sa mergem si la biserica,desi nu vreau sa ne casatorim religios,si sa sarbatorim si noi cu familia alaturi...Inca ma informez,sa vad ce posibilitati sunt...Cam asta e...

Nyny,da,gata,am luat biletele,zburam cu KLM...Mai am de rezervat masina si hoteluri pe unde ne mai trebuie

Am inceput mesajul de vreo 2 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fetele fac repejor un capitol nou

Mami de Ariana

Motto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

capitol nou

Mergi la inceput