Pufi de ian-feb 2010 ! La multi ani Bubu !(38)
Raspunsuri - Pagina 13
Beatrice1982 spune:
neata!
eu nu ma mai ajung........
ieri a fost o zi super-super full...........
am luat parchetul in cam asta alaltaieri si ieri l-a pus sotul, plus ca a fost si sora mea......
am pus vreo 6 borcane de castraveti de 4 litri la murat.....
mi-am spalat covoarele din cele doua camere...am fc curat.....am fc papa ca am fost la vara mea la aia mica.....
pe unde nu am mai umblat..........
aseara m-am culcat la 1, aici, am zis la sot ca daca adorm sa nu ma trezeasca....si pe la 1 jumate vine ca furtuna sa merg dincolo ca el nu poate dormi singur cu Ivan....
m-a trezit din somn, cred ca am adormit inapoi pe la vreo 2 si, ca incepuse si Ivan sa se foiasca.....
si el a plecat azi dimi la 5 jumate la pescuit......eu i-am dat lapte la 6 si am adormit, si la 7 jumate il vad langa mine.......super fresh.....
ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nu mai poooooottttttttttttttttttttttt
asa
la dr a fost bine
deja am uitat.......
DAR ceea ce nu am uitat e cum i-am vazut fatzuca din profil, era asa frumossssssssssssss si buzele proeminente si nasul ala mic........si obrajii durdulii asa, imi venea sa il pap totttttttttt
zambeam ca toanta acolo........nu stiu daca m-a vz dr........
in total e ok.......
col de 37 inchis....
lichid ok
scurgere ok
bebe miscacios nevoie mare, energic sanatos
are tot ce ii trebe
are 880 grame la 25 sapt........
e mai mare decat Ivan...
a zis si dr ca e cam mare burta pt varsta sarcinii
deci pertotal in afara de oboseala cronica, e ok.......
e bine
incerc sa ma odihnesc azi poate reusesc..nush cand vine sot de la pescuit........
in rest......
va doresc o duminica placuta!
va pun un link cu odrasla mea..........
http://www.youtube.com/watch?v=tZi31hpf3hw
mare lucru nu intelegeti...
in traducere libera.............repeta dupa mine ceea ce ii zic
pisica face miau...vaca mmmmm
calului ii zice hoooooooooo
la gaste le zice hhhhhhhaaaaassssssssss
si clopotesc:ding dong
da, are reflexul sa dea pe burta........din pacate.....poate deja ii gelos:D
dar na, asta e ce sa ii faci?
ii zic nu e voie.si gata.....
va pup!
concediu placut!
la cele care sunteti acolo......

rocooooooooooooooooooo ce faci mami?????????????????????dar puful???

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
24+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
micki_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 neata! eu nu ma mai ajung........ ieri a fost o zi super-super full........... am luat parchetul in cam asta alaltaieri si ieri l-a pus sotul, plus ca a fost si sora mea...... am pus vreo 6 borcane de castraveti de 4 litri la murat..... mi-am spalat covoarele din cele doua camere...am fc curat.....am fc papa ca am fost la vara mea la aia mica..... pe unde nu am mai umblat.......... aseara m-am culcat la 1, aici, am zis la sot ca daca adorm sa nu ma trezeasca....si pe la 1 jumate vine ca furtuna sa merg dincolo ca el nu poate dormi singur cu Ivan.... m-a trezit din somn, cred ca am adormit inapoi pe la vreo 2 si, ca incepuse si Ivan sa se foiasca..... si el a plecat azi dimi la 5 jumate la pescuit......eu i-am dat lapte la 6 si am adormit, si la 7 jumate il vad langa mine.......super fresh..... ioiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu mai poooooottttttttttttttttttttttt asa la dr a fost bine deja am uitat....... DAR ceea ce nu am uitat e cum i-am vazut fatzuca din profil, era asa frumossssssssssssss si buzele proeminente si nasul ala mic........si obrajii durdulii asa, imi venea sa il pap totttttttttt zambeam ca toanta acolo........nu stiu daca m-a vz dr........ in total e ok....... col de 37 inchis.... lichid ok scurgere ok bebe miscacios nevoie mare, energic sanatos are tot ce ii trebe are 880 grame la 25 sapt........ e mai mare decat Ivan... a zis si dr ca e cam mare burta pt varsta sarcinii deci pertotal in afara de oboseala cronica, e ok....... e bine incerc sa ma odihnesc azi poate reusesc..nush cand vine sot de la pescuit........ in rest...... va doresc o duminica placuta! va pun un link cu odrasla mea.......... http://www.youtube.com/watch?v=tZi31hpf3hw mare lucru nu intelegeti... in traducere libera.............repeta dupa mine ceea ce ii zic pisica face miau...vaca mmmmm calului ii zice hoooooooooo la gaste le zice hhhhhhhaaaaassssssssss si clopotesc:ding dong da, are reflexul sa dea pe burta........din pacate.....poate deja ii gelos:D dar na, asta e ce sa ii faci? ii zic nu e voie.si gata..... va pup! concediu placut! la cele care sunteti acolo...... ![]() ![]() ![]() rocooooooooooooooooooo ce faci mami?????????????????????dar puful??? ![]() ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 24+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |

vai Bea! cat de frumoooos!

Kiti NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/180-botosei-tenisi.html" target="_blank">Botosi tenisi, www.lucrumanual.tk/botosei/182-botosei-maria.html" target="_blank">Botosei "Maria" si www.lucrumanual.tk/prices-drop.php" target="_blank">promotia saptamanii
Magazinul meu
simplicity spune:
La multi ani Bubu 
Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata
Cand mai ai timp sa mai intri sa ne spui de voi....pupici multi
Ne e dor de tine
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
"Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit."
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui simplicity La multi ani Bubu ![]() Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata![]() Cand mai ai timp sa mai intri sa ne spui de voi....pupici multi ![]() Ne e dor de tine Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |
SUBSCRIUUU!!!!!!!!!!!!!!

_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
24+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
sorina_bz spune:
Auleuuuu, Simply...

!!! Rushinica sa-mi fie
, ca-s preocupata numai de butoiul propriu, offf! Noroc cu tine, ca ti-ai amintit...eu..![]()
...am uitat sa ma mai uit pe prima pagina!
Din inima:
La Multi Ani, Bubu, mami de Raulica frumos! 
nyny spune:

La multi ani Bubu !!!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de clipe fericite alaturi de cei dragi tie !

Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Neatza...
Hai ca am inceput mesajul de dimineata ... sper sa-l trimit azi.
Sa zic sarumana pt cafelutza Larisel
. Ma bucur ca a trecut "raul" tuturor si ca ati revenit la normal... pana la urma asta e cel mai important, sa fim cu totii sanatosi. 

Alexroco bine ai revenit
. Te asteptam sa ne povestesti despre voi.
Sorina
tinem pumnii sa nu fie otita la Iris...bine macar ca mananca solide.
Ana
a trecut iritatia lui Stefan?
Bea ce scump e Ivan

.
Sondaj lichide in afara de lapte: apa si suc de portocale.
Program de masa:
5-6 dimineata- 180 ml LP
9.30-10- fructe sau orez/gris cu lapte
12.30-13- un singur fel de mancare (cam 250-300ml pasat): piure de legume sau ciorba, supa, pilaf etc
16.30-17- iaurt simplu sau cu biscuiti dupa care mai rontaie pe-afara cate un covrig, pufuleti, saratele etc
21- un castron de cereale milupa+LP (210 ml lapte+ 4-5 linguri cu varf de cereale cat sa iasa o pasta care sa o manance cu lingurita)
...si cam atat.
Ma duc sa bag repede o defrisare ca m-am copt in pantaloni lungi de vreo 2 zile. Revin mai tarziu daca nu se trezesc pruncii.
simplicity spune:
Nyny inainte de defrisare
mai baga 2 mesaje ca sa devii hottttt
Mami de
ArianaMotto-ul meu:
simplicity spune:
Bea imi place de Ivanel

Mami de
ArianaMotto-ul meu:
nyny spune:
| citat din mesajul lui simplicity Nyny inainte de defrisare Mami de ArianaMotto-ul meu: "Eu sunt cate putin din tot ce am intalnit." |