Nodul benign la san
Raspunsuri - Pagina 2

iarina spune:
Stiu cum e sa ai un fix, pe fondul problemelor tale ai o anxietate crescuta. Stiu si cum e sa mergi sa te cauti si sa nu-ti spuna nimeni nimic. stiu si cum e sa cauti pe net diverse boli si sa te autodiagnostichezi. totusi daca era ceva suspect ar fi remarcat. Ca nu-s chiar tampiti. Ideea e ca nu-i musai sa-ti dea tratament la mastoza. Poate s-o tina doar sub observatie. Acuma, daca vrei musai sa faci ceva, vorbeste cu medicul si intreaba daca e ok sa iei de ex. femicur, sunt naturiste si nu cred sa faca rau. S-ar putea ca in japonia sa fie comercializate sub alta denumire. Dar Hannen, sincer nu cred ca-i grav. Adica ai toate simptomele unei mastoze. In primul rand nu te mai stresa atata. Trebuie sa faci ceva mai ales in privinta asta. Poate sa vorbesti cu un psiholog, ai trecut printr-o trauma si cred ca esti bulversata atat emotional cat si fizic. imi pare sincer rau. Mi se pare ca te-a palit un usor atac de ipohondrie, fereste-te, ca-i pacatoasa rau. Mai crunta decat mastoza

antoemma spune:
Daca se discuta despre subiectul asta as putea sa va spun si din experienta mea cate ceva. Si eu am un nodul descoperit acum 4 ani, la o ecografie de rutina. Nu am avut dureri, nu am simtit nimic la palpare, m-am dus doar asa sa imi fac un ecograf. Mi-a descoperit dr. un nodul de 7/3 mm dar a zis ca are aspect ecografic benign. Am fost si la oncolog dar nu a simtit nimic la palpare desi i-am aratat unde ar fi... A zis sa il urmarim facand anual cate un ecograf. Acum, dupa 4 ani in care am nascut si am alaptat mai mult de un an, am fost la inca o verificare sperand ca a disparut. Intr-adevar, daca nu ii spuneam eu unde este, nu il gasea. E chiar dupa sfarc si e greu de depistat. Dar e tot acolo si are cam aceleasi dimensiuni. Ramane sa il mai urmaresc dar nu am primit tratament.
Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)
Mami de 2004 si
2010

ingridnen spune:
eu am peste 40 de ani si merg anual la ecografie. Asa s-a si depistat acest nodul, care e in spatele mamelonului.. eu nu am simtit nimic.
Il tin deci sub urmarire, fara sa-i fac nimic , si ma duc din nou la eco peste 3 luni
Ingrid si Cristi 8 ani

Bluel spune:
Ingrid, lasa ca o sa treaca toate, mai avem si ani asa, mie imi vine sa rad acum cat timp si bani am pierdut si cat m-am stresat pentru un uter fibromatos, asta pt. ca doctorii (toti marii ginecologi ai Bucurestiului) se uitau cu mila la mine de parca nu mai aveam nicio sansa, de parca mai aveam 3 zile de trait; acum sunt bine-mersi, am facut si un copil, face 3 ani in curand ...; nu spun sa nu te duci la controale, chestiile astea trebuie urmarite, dar sa stii ca si stresul ne omoara ; pentru col o recomand pe Dna Dr. Gabriela Dinca, pentru san nu stiu ce sa zic, dar parca spuneai ca ai pe cineva bun; Anyway, sper sa nu fie nimic serios si sa auzim de bine!
Hannen, am citit ca ai pierdut de curand pe cineva unic si drag tie, SINCERE CONDOLEANTE! Sunt alaturi de tine, stiu cum e, si pentru noi racii, e de doua ori mai greu! De asta ma gandesc ca si durerea prin care treci poate contribui la starile tale. Aceeasi problema am avut-o si eu, 6 luni m-am cacait sa ma duc la o ecografie, timp in care luna de luna, imi era din ce in ce mai rau, exact simptomele tale, deja ma gandeam la vreun pui de cancer. La control fix asa mi-a zis si mie doctorul meu, ca totul e in capul meu
si nu mi-a dat niciun medicament....chestia ciudata e ca de atunci nu mai am nimic, o fi fost si de la faptul ca am dat pe tot controlul (mi-am facut si alte analize) 1500 ron???
Macar sa fie bine de acum incolo, eu oricum trebuie musai din 6 in 6 luni sa urmaresc fibroamele!

CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bluel Ingrid, lasa ca o sa treaca toate, mai avem si ani asa, mie imi vine sa rad acum cat timp si bani am pierdut si cat m-am stresat pentru un uter fibromatos, asta pt. ca doctorii (toti marii ginecologi ai Bucurestiului) se uitau cu mila la mine de parca nu mai aveam nicio sansa, de parca mai aveam 3 zile de trait; acum sunt bine-mersi, am facut si un copil, face 3 ani in curand ...; nu spun sa nu te duci la controale, chestiile astea trebuie urmarite, dar sa stii ca si stresul ne omoara ![]() ![]() Hannen, am citit ca ai pierdut de curand pe cineva unic si drag tie, SINCERE CONDOLEANTE! Sunt alaturi de tine, stiu cum e, si pentru noi racii, e de doua ori mai greu! ![]() ![]() ![]() ![]() |
bluel, o coincidenta cel putin stranie ! si eu sunt nascuta tot in zodia racului, si eu am simtit dureri in sanul drept si ceva noduli la palpare, tot asa imi faceam cele mai negre scenarii, deja ma gandeam la oncologie/fundeni, etc., iar dupa ce am facut eco si medicul m-a asigurat ca nu e nimic suspect, inca de a doua zi nu am mai simtit durerile. tot asa, mi s-a recomandat monitorizare ecografica din 6 in 6 luni.

XIO spune:
Bluel s referea la legatura stransa dintre raci si familie, nu la vreo legatura dintre raci si noduli
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Bluel spune:
Off-topic:
Xio, problema noastra a racilor este ca SIMTIM prea mult
CorinaDani , sa stii ca si eu te-am mirosit
ca esti rac, am urmarit postarile tale, intotdeauna am vazut empatie, o vorba buna, dorinta de a ajuta cumva, etc, n-am vazut rautate, mistocareala, etc

CorinaDani spune:
citat din mesajul lui XIO Bluel s referea la legatura stransa dintre raci si familie, nu la vreo legatura dintre raci si noduli ![]() **Fur is for petting*** http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini www.adoptiipisici.ro |
stai, ca nu m-am facut bine inteleasa. trebuia sa precizez faptul ca ma refer la ultima parte a mesajului lui Bluel, cea unde descrie problema ei de sanatate si ca medicul i-a spus ca totul e in capul ei...
imaginatia racilor le poate juca feste. si avem un talent fantastic de a visa cu ochii deschisi sau de a ne imagina fel de fel de scenarii, despicand firul nu in patru, ci in patruzecisipatru daca se poate

CorinaDani spune:
citat din mesajul lui Bluel Off-topic: Xio, problema noastra a racilor este ca SIMTIM prea mult ![]() CorinaDani ![]() ![]() |
hihi, stai ca n-ai vazut inca tot. eu nascuta pe 24 iunie, fii-mea pe 25 iunie (ca 24 era intr-o duminica si n-a vrut medicul sa vina la cezariana). so, doua racusoare capoase in aceeasi casa, alaturi de tati zodia pestilor.
scuze de off-topic