Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

diana o rama foto f frumoasa, niste sfesnice pentru lumanari (pot fi si clasice si moderne, se potrivesc indiferent de stilul casei)...eu cred ca obiectele mici sunt cele mai potrivite cand nu stii ce are omul in casa...uite un site care sa te inspire
pupici lui stefan si recuperare cat mai rapida. oricum a trecut greul, urmeaza viata fara amigdalite
lia ne bucuram de vesti off ce o fi in sufletelul tau ...lasa ca va trece, o sa fie doar o amintire tot timpul asta petrecut in pat. mai e putin pana la 30 de saptamani si oricum sunt convinsa ca vei reusi mult mai mult.
arleza mie sonda mi-au montat-o dupa anestezie, n-am simtit nimic cand au scos-o...
apropos de dat bani aveti grija ca le cezariana, asa cum zicea si diana, intri in fundul gol...ori apuci sa dai inainte de a intra in sala, ori dupa
carola sa-ti fie de bine cumparaturile. nu te mai stresa, faptul e consumat, terapia prin shopping e f buna cu conditia sa nu te apuce mustrarile de constiinta ca n-ai facut nicio treaba
ooka mersi de site

eu nu mai suport suturile in uretra/vezica de la fi-mea, imi vine sa tip. imi da de ma indoaie. simt ca fac pe mine si ma si ustura
si ca tot ma intrebam eu cand apare...linia neagra de pe burta incepe sa se arate deci saptamana 28

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 27+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t
eu nu mai suport suturile in uretra/vezica de la fi-mea, imi vine sa tip. imi da de ma indoaie. simt ca fac pe mine si ma si ustura

Idem. Ce-o avea cu mine, nu stiu ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

Idem. Ce-o avea cu mine, nu stiu ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Si eu De asta ma plangeam si eu ca e asezata intr-o pozitie de-mi da numai in vezica si ma doare de mor

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Asa sunt fetele voastre, mai bataioase... Calinul meu e un finut...misca doar asa sa stiu eu ca e bine....tati inca nu l-a simtit, ca se rusineaza puiul cand pune altcineva mana

diana21+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

urocultura - negativa, STREPTOCOC HEMOLITIC DE GRUP B ABSENT!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

va si eu pe toate....
eu am dureri si contactii......sunt pe perfuzii la spital....sper sa imi revin...
scriu e pe tel.....sper sa scriu corect sa puteti citi.
intru maine,sau il pun e sot sa va dea detalii....

Roxana25 SAPT. Lucas Gabriel si mami de www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> Bianca Maria 3 ani
www.facebook.com/media/set/?set=a.185927248135830.46267.100001556682087" target="_blank">poze mare 2011!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Baby, sanatate multa, te asteptam repede si cu bine acasa
Luny, ma bucur pt rezultatele bune la analize, tot asa sa o tii

de steluta norocoasa Luca-Vlad (09.02.2009) si 21+ cu

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

Diana, un set de pahare mi se pare un cadou perfect de casa noua,sunt oricând bune, mie mi-ar placea sa primesc pahare,sau un set de cesti de cafea mai deosebite

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Roxana, multa sanatate si sa scapi repede de perfuzii.

26+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna dimineata.

O cafeluta cu painica de secara si dulceata de lamaie,poftiti va rog

Mai ales pt Arleza si Brambu si si pt Anna ca zicea ca-i place cum arata.

Anna-caruciorul este Mamas and Papas,model Sola truffle.

Madabout-aici la brutarie la supermarket au pachet de croissante pe care tot asa le pui la cuptor cand ajungi acasa.Dar nu-s congelate.Intr-adevar sunt de vis cand sunt calde.

Diana-bafta la control!

Si la noi se poate naste in apa dar am inteles ca nu la spital.E ca o casuta unde moasele sunt sefe(pt ca nu am trecut prin experienta asta si nu stiu "cu ce sa mananca"prefer sa fiu la spital in caz de urgenta,pt mine sau bebe).Aparatura medicala tb sa fie dar din cate am inteles nu si doctori.Si eu pt asta platesc-peace of mind:)ca stiu ca doamna doctor apare in cinci minute daca e nevoie.Bravo celor de la Botosani-si ce diferente de pret mi se zbarleste parul!

Ralut-stiam de relaxin.Dar ceva se intampla deoarece am inceput sarcina cu 2 in cheieturi afectate-sa zicem 2 si jumatate ca a treia eram pe punct de a o diagnostica oficial.Acum am patru-umar stang si drept ,sold drept si dureri in sold stang.Plus ca iarasi a luat-o astmul razna si azi am vomitat de la tuse dupa ce am avut o pauza de cateva saptamani.Mult a fost putin mai este.Incerc sa ma incurajez dar in ultima vreme e tare greu.E una sa te scoli din cauza lui bebe de zeci de ori pe noapte si alta sa te scoli in dureri.
Bine ca stii acum sa nu mai faci sporturi extreme cu caratul de 12 kg-numai matusa mea facea asa cand era gravida si mai si mergea zeci de km pe jos.Parca te si vad pe schelele alea...curajoasa ai mai fost.
Te inteleg cu sortatul hainutelor,curatatul dulapurilor in bucatarie-asta trebuie neaparat facuta si la noi.Dupa ce terminam cu podelele ne apucam de camera lui bebe-de abia astept.Si o vad ca pe o activitate relaxantaCu casa-n spate si mii de bagaje nu e usor si e chiar stresant-mai adaugam la ecuatie si un copilut...dapeu zic sa-ti vezi de ale tale.Daca se supara le va trece

Arleza -bunica mea zicea dupa un vis urat sa zici "duca-se cu noaptea".Si gandeste pozitiv.Si la epidurala pun sonda dar din cate am inteles n-ar trebui sa doara.Singura chestie de care mi-e frica e o posibila infectie urinara datorata sondei.

Luny-da,merita investigat.Eu a trebuit sa merg ca intepenisem deja pe stanga.Stiu de anumite puncte la picioare ce nu trebuie apasate dar de spate chiar ca nu stiu nimic.Si kinetoterapeutul meu nu cred ca stie foarte multe despre masajul pt gravide.Intre mers la spital si facut vreo injectie cu corticosteroizi,o macara ceva sa ma ridice din pat si un masaj ,am ales masajul.
Ma bucur ca nu ti-a iesit rezultat pozitiv la StrepB.O sa fie super combinatia lamai/portocale.

Brambu-lasa si tu sporturile astea extreme de genu' mutat canapeaua.Stai cuminte-eu am o prietena care dupa ce a mers la cumparaturi intr-o zi cateva ore,ca se suparase pe consort(si in dimineata aia a mutat si mobila prin casa) a ajuns la spital si a nascut prematur.Noroc ca trecuse de 30 de saptamani.Totul datorat efortului.

Lia-hai ca esti in saptamana 26.Cu tot cu kg in minus arati tare bine-o tona de optimism si ganduri pozitive si un pup!

Ooka-lol:)stafia din Hamlet si luna in crestere si neptun retrograd.O zi plina de inspiratie iti doresc!
Sper sa mearga cu remediile homeopate.Doctorii de familie de aici vor sa tina mortis sa-mi arate cat de "inexacta" este stiinta asta...de multe ori mi se pare ca o fac dupa ureche.
Am citit despre carucior,m-am documentat temeinic.Se poate impinge usor cu o singura mana,se strange relativ usor din doua miscari,suspensiile sunt bune,are si husa pt picioare.Singura problema e ca in SUA pe amazon e jumatate aproape cat pretul de aici.Si eu ca si Ralut ma zgarai pe ochi ca n-am ce sa fac.Si interofonul e juma de pret tot pe amazon SUA.Doar ca nu livreaza in Aus decat carti,dvduri si jocuri electronice.Si unele haine(copii/adulti).
Dulceata nu e amara deloc-doar dulce/acrisoara.

Carola-eu ieri era sa cumpar niste produse bio(legume/fructe)...cu mare greu m-am abtinut.Tot de pe net.Pana la urma tot am mai dat o raita la magazin si am luat niste hainute.Nu mai avea mustrari de constiinuta-o sa beneficieze de sanatate curata(produse bio)tot familionul,inclusiv bebe.Daca n-am visa am lua-o razna cel putin eu.Si sunt cat de cat mobila(cu dureri groaznice dar mobila) d'apai daca eram tintuita la pat.

Babyr7-sanatate si sa vii repede acasica!

Imi place mult site-ul dat de Ralut.Eu am cumparat unei prietene pt casa noua un cantar de bucatarie(1,5 cm grosime,dreptunghiular si rosu inchis).Pt ca mie mi se pare ultra folositor.Dar sunt multe chestii superbe pe siteul ala-ceasul,sfesnicele,castroanele pt fructe sau de decor.

Va pup si va doresc o zi frumoasa .

Mergi la inceput