Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ana - asa e, mai sunt si oameni din astia. Acum nu ma afecteaza, insa sunt momente cand pica urat astfel de comportamente si vorbe. Stii tu, tonul face muzica ... poate aceleasi lucruri spuse altfel sunau mai putin urat si nu ma simteam asa prost. Da' asta sa fie necazul ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 25s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

saru`mana brambru de sfat...incerc diseara cand ma ia,,,,prin somn ma ia de regula...nu am crezut ca poate fi asa de dureros

Andreea 22+ Maya

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

n-ai pt. ce! Sper sa functioneze si la tine pt. ca stiu cat de dureros e.

Va las, ne auzim maine, o seara placuta la burtici si pitici, fara dureri si neplaceri!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

[madabout] Nu ma uita cu numele cremei pentru picioare :D.

Problema mea nu e ca imi creste piciorul de la 39 la 41, problema e ca am glezna de nu incape nici in cizme uggs nr 45, daca asa ceva exista :D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Moniqq eu greu gasesc cizme care sa ma incapa si cand nu sunt gravida, ce sa mai zic acum, clar nu o sa am nici o sansa la cizme. La prima sarcina am avut niste ghete de munte, scurte, cumparate cam largi si alea mi-au fost bune. Cred ca alea ma asteapta si acum in luna noiembrie, daca nu mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Si eu am avut probleme cu picioarele umflate, mai ales dupa nastere, erau efectiv ca niste butuci. In mod normal port 37.5-38, atunci a trebuit sa imi iau niste cisme UGG nr.41:)), norocul nostru ca aici e cald pana tarziu in toamna, traiasca papucii:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost la ortoped, mi-a dat o scrisoare medicala ptr medicul de familie, in baza careia sper sa-mi dea medical daca in vreo dimineata nu ma pot duce la munca sau ma doare spatele mai tare..
Ralu, eu sunt de acord si cu ce spui tu, insa eu am spus de muls in primele zile/ saptamani, pana se regleaza cum trebuie productia, dupa cerere asa si oferta ..
mi se pare logic ca mulsul intr-una stimuleaza si mai mult, si daca e suficient suptul, n-ar avea sens, insa daca e invers, ramane lapte destul in san, nemuls poate crea nodulii aia durerosi, ce duc la mastita, eu am patit-o de cateva ori.. dar repet, nu am muls niciodata pana la ultima picatura, e chestie de feeling cred, am scos atat cat sa ma simt eu bine cu sanul, nu's daca intelegeti ce vreau sa spun, mai ales mamicile de bb 1!.. poate doar cand veti ajunge acolo, in ale alaptatului, va veti da seama exact ce si cum, si clar nu e la fel la toata lumea.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Buna dimineata.
Am fost ieri la morfofetala T2 (S22). Din ce a reusit sa masoare, suntem bine. Doar ca trebuie sa repetam eco in S24, nu a putut sa evalueze inima, ficat plamani din cauza ca Ilincuta (asa o sa-i spunem) a stat intr-o pozitie imposibila.
Are 558gr. +/-80, nu-i cam grasunica? Eu stiam ca trebuie sa aiba pe la 430 gr.
Si colul e cam la limita, are 29.1 mm, bine ca e inchis. Am cam inceput sa simt burticu, ba ma doare in partea de jos, ba ma sacaie piciorul stang, parca sunt o babuta, da' nu ma las!
Va urmaresc aproape zilnic. Va urez sanatate tuturor.

Mariuca, de maine S 23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Cu kg, ca am vazut ca se discuta despre asta, eu am inceput tratamentul pentru fertilizare cu 49 kg, la embriotransfer aveam 50, acum am 55.4 kg . Mananc muuuulte fructe, aproape 1 kg/zi. De dulce am pofta uneori, dar rau de tot, aproape ca-mi curg balele (scuze, dar asa e), incerc sa ma abtin si sa mananc cel mult o prajitura la 2 saptamani.
Sper sa nu iau mai mult de 12-15 kg, deja ma simt umflata rau.
Retin apa rezonabil, incerc sa consum cat mai multe lichide (apa plata).

Hai ca nu prea scriu eu, dar si cand o faaaac....
O zi buna!

Mergi la inceput

Neata si-o !!

Mergi la inceput