Strugurasi Sept-Oct 2011-HAYAT JADE SANATATE (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Mikka si daca povesteam parca si auzeam...numai tu ai copil.....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 35+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

da, rach, cate dreptate ai

bafta maine lalic, sa iasa totul perfect!
may si eu sunt in butoi...dar ceva mai rau..am bocit in vreo 3- 4 reprize azi...
chiar, ce o fi cu sei? a luat cineva legatura cu ea?

33+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Sei unde esti?

35+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 anisori

camady's baby

nu am nascut , am avut interdictie... am fugit la ai mei acasa.. sotu mi-a interzis sa nasc acolo, mama sa nasc in tren , deci sunt acasa 2 in 1.. dar ma pregatesc ca am o energie mai ca un titirez..

37+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

revin dupa ce mananc .. fara motate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

revin dupa ce mananc .. fara motate...

Stii ca te sunam cand scriai mesajul?

Pentru Raisa
Lali de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si 36+ cu Ioana Teodora
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Seidana ne-ai creat emotii.Cand mai pleci prin plimbari raportezi ca pleci

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

eu acum intru mai des, adik din cand in cand pe parcursul zilei,si nu raspund neaparat, doar ca ma gandescmereu cien naste,sa nu pierd momentul,si tot intru cu inima stransa sa vad daca primim vreo veste

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Apropo ca i se parea seidanei super sa nasca pe 08.08 pe Razvan l-am nascut pe 07.07

camady's baby

Mergi la inceput

Deci hai sa va zic cum a fost azi...
Dupa o noapte de nesomn si suparare cu cosmaruri in care imi zicea dr ca nu are sens sa o nasc pe piti ca si asa a murit, si ca urmeaza sa sangerez sa o elimin asa , la 7.59 cand al meu era gata imbracat pt servici , deschid ochii si zic ma duci la gara ca merg la ai mei.. El nu , esti nebuna nu mergi niciunde, te inchid in casa si iau cheia..
il mituiesc cu bani si ma duce la microbuz, ajung in oras la ai mei o sun pe mama , era in piata, fug sa o caut in piata nimic.. o resun ca sa o intreb ceva ( pretext), imi zice unde e, bag viteza sa o ajung .. norocu meu ca s-a oprit la vb cu o vecina pe strada ( eram deja cu limba la trotuar, dureri de ficat ca na am bagat mars), o salut cun buna ziua , cand ma vede ma ia cu : mpoarca ce faci aici? de unde vii scroafa? mama femeie micuta slabuta nu am auzit-o niciodata vb urat... era socata.. dar s-a bucurat tare si tot dupa mine a fost.. am venit cu mere, pere, rosii gogosari, castraveti, un sac de dormit si o lenjerie cu buburuze pt bebi... a fost tare, mai ales ca s-a speriat la un mom dat ca eram transpirata pe pantaloni si a crezut ca mi-i s-a rupt apa, eu eram atipita, ea m-a trezit intrebandu-ma daca nu am dureri era galbena verde albastra...

deci nu am dat raportul sa nu stric surpriza...

Mergi la inceput

Mikka, fiecare are parti bune si rele, o sa vezi tu cand se naste bebe cum o sa se schimbe el si cum o sa stea si o sa se joace, stai linistita...si cu plansul..offff..io am fost plangacioasa number one aici...si inca sunt speriata sa nu iasa bebe stresat sai plangacios ca ma-sa...La fel si May, dragele mele, ce sa va fac io ovua? ca stiu ce nasol e cand pici in butoi..dar nu avem voie fetele...sa vedeti voi cand o sa plangeti langa bebe plangacios

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Sei, esti de coma si tu..cum mai ai curaj sa pleci asa? io am fost pana in piata samb cu sot, nu singurica,si mi s-a facut rau acolo, dar asa de tare m-am speriat..si nu mai imi vine sa ies nici pana la ocltul blocului::::::::(
si ma cam iau asa niste dureri de menstruatie???? si de burtica,si de spate,dar asa, vagi , usoare..la cateva ore..o fi? ce-o fi?..io cred ca astept prea mult sa nasc, si toater acum mi se par simptome de nastere

Zubi, mami36+ cu
minunea mea

Mergi la inceput