Aspirante optimiste > 20 ani (704)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex
Asa cum nici eu nu iti pot demonstra ca nu a fost ceva genetic, asa nici doctorita nu poate spune ca e ceva genetic, doar pentru ca a fost sarcina mica...mai grav e ca face afirmatii de genul asta...

Ai dreptate.
Mama deja imi reproseaza ca degeaba fac analizele alea ca arunc banii in vant
Nici tati nu prea a fost de acord sa dau analizele alea, ca el crede sigur ca va fi data viitoare. "Se mai intampla ca prima sarcina sa o pierzi, si la a doua sa fie totul perfect si fara investigatiile alea costistitoare". ( el e adeptul naturalului si uraste medicamentele ca el stie sigur ca ele mai mult rau fac decat bine! se bazeaza pe experienta de viata)

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Nici eu nu ma supar Din contra Lore te pup mult si merci de sfaturi, si tie scumpa mea MeAlex care mereu m-ai sfatuit si m-ai incurajat, love you ...
Noi am ajuns acasa nu am nimic de macare asa ca i-am umplut un bibe de lapte Evei si am bagat-o la nani. Nu stiu de ce am avut o greata enorma asa ca m-am culcat si eu acum ma simt ok.
Lore imi pare rau de testul negativ
Mi-am cumparat si eu un shure check dar il tin acolo bine, daca ajung azi la carfur il cumpar pe ala first response, sper sa ajung.
Cristina, merci si tie ptr ce mi-ai scris de pe site-ul celor de la synevo. Eu am homocisteina foarte ok.
Deny ce iute ai fost deja ti-ai recoltat! Sunt invidioasa! Glumesc, lasa ca mi le fac si eu pe astea repede, cand o auzi sotul iar analize............... Oricum el nu crede treaba asta cu trombofilia ... Ii e greu sa inteleaga (de fapt sincer si mie) ca am fost ok la prima sarcina si acum gata, s-a declansat trombofilia... Eu in familia din partea mamei am multe verisoare care nu au facut copii sau au reusit doar o sarcina dupa multe, multe asteptari, incercari si dezamagiri...
Lore si ce a facut aspiranta aceea careia i-a zis dr U ca a venit prea tarziu?
Eu vreau sa spun ca iau acifol, cetebe si vit prenatale de vreo 2 luni (de la semnatura lui MeAlex ca m-am gandit ca rau n-au ce sa-mi faca niste analize) dar aspenter n-am luat. Hai ca poate am noroc. Daca nu asta e, o fi crucea mea de dus, fac si eu tot ce pot, ce sa fac mai mult.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Citat:
Mie mi s-a spus ca nu am pierdut din cauza trombofiliei, pentru ca se pierde in al 3-lea trimestru...alt medic (super cunoscut) mi-a zis ca nu e dovedit ca trombofilia determina pierderi de sarcina si ca el crede ca nu am...pe ce baza, nu stiu...
E grav ca nu a fost luata in evidenta pana acum, trebuia sa faca analize. Si a propos, nu te-am intrebat daca tu ai facut analizele de infectii (adica complexul de analize Torch, cum zicea si dra ta).
Trebuie sa faci inainte analizele sa stii ca esti OK, pentru ca exista infectii care dau avorturi (stiu ca in sarcina mai mare) si malformatii bebelui!

Complexul TORCH nu, dar la frotiu da. Aveam o infectie/inflamatie la ovarul drept, dar am tratat-o bine, cu tratament si laseroterapia. Si uite ca in luna imediat urmatoare am si ramas gravidutza, pt prima data in viata mea. Am inceput s-o iubesc pe ginecologul meu(nr2) care mi-a dat acest tratament(e altul de la privat,e ginecolog-consultant in reproducere). Asta de mai sus(nr1) care mi-a zis ca avortul e genetic e de la policl de stat.

Sau trebuia sa mai las sa treaca vreo 2 luni dupa tratament

Despre cumnatmea... nu va pot raspunde prea multe decat ca pana acuma a fost la alt medic. Cred ca si ei nu i-a placut doctora aia rea(nr1). Asta nr 1 e ginecolog-obstretician (!!!)

P.S. imediat dupa primul HCG vroiam sa fug la ginecolog meu! dar e in concediu din 30iulie-12august. Si dupa al doilea HCG tot la ea vroiam sa ma duc, dar ce sa fac daca ea e in concediu? Nu am nr ei de telefon
Acuma astept rezultatele de la sange, si am sa vad ce spune doctorNR1, si apoi cu ele plec inapoi la a mea! Chiar daca nu are specialitatea in obstretica am s-o implor in genunchi sa aiba ea grija de mine si sa aflu cauza si daca raman iar gravidutza(sigur tot datorita ei!!!) apoi am s-o rog la fel sa ma duca ea in evidenta sau sa-mi recomande un obstretician bun! Normal ca tot la privat va fi.
Uffff ce nebunie cu doctorii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ce sa zic? Eu am ales sa nu mai povestesc parintilor ce analize fac...si ai mei spun cam la fel...Si eu am zis dupa prima sarcina ca se intampla, asa zic medicii de fapt, ca prima data se pierde f des...de aia a zis si a ta ca a fost genetic...mi-a zis un dr sa fac analizele de trombofilie si am zis ca exagereaza (e adevarat ca la ce mi-a recomandat el am iesit OK, apoi am mers eu mai departe si am investigat mai in amanunt). La tine nu e doar pierderea primei sarcini, ci si faptul ca ai ramas dupa 2 ani...e adevarat ca e mare coincidenta ca ai ramas imediat dupa tratament.
Ce sa zic, eu as face analizele...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

YLARI, e greu de crezut ca trombofilia te lasa sa faci un bebe si se declanseaza mai tarziu, dar sunt destule cazuri, cum ziceam pe subiectul "Trombofilia...", pe prima pagina sunt mai multe fete in situatia asta...Mie mi se pare ca se leaga lucrurile, a propos de situatia verisoarelor...si sora tatalui meu a reusit sa faca bebe dupa 16 ani, dar nu pot decat sa banuiesc ca ar fi aceeasi problema, pe vremea aia nu se faceau analize...
Cred ca poti lua si Aspenter, cred ca ai vazut la TV reclama pt Aspirin Cardio de ex, e acelasi lucru...aspirina in doza mica. O aspirina normala are 500 mg, iar Aspenter are 75 mg...iar daca iei 1 pastila la 2 zile, nu risti nimic. Dupa o anumita varsta, e bine sa luam toti Aspenter, pentru ca ajuta la circulatie.
Sa faci Sure Check chiar cum spune pe prospect, ca altfel sutn sanse mari sa iasa negativ chiar daca esti. Poti sa incerci sa cumperi si test Minut de la farmacie, sunt ieftine, dar bune.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Aaaaa, sa va mai zic, ginecolog meu(nr 2) stie ca eu vreau bebe si ma cam chinui sa-l fac de ceva timp. Am si spus ei(dinainte de tratament!) ca daca luna viitoare imediat dupa tratament raman graviduzta, fac mai rau? Dar ea mi-a zis: "sa fie cu ochisori! tratamentul care ti l-am dat o sa "ucida" infectia si o sa ajute spermatozoizii sa ramana vii in uter, ca infectia aia a ta de acolo jos iti ucid spermatozoizii din start din vagin". In tratament mi-a dat si vitamine,aminoacizi pt refacere.
Se pare ca chiar a ajutat tratamentul dat de ea!

Dar de ce nu a mai ramas bebele in burtica mea?
Abia astept sa revina din concediu! Sa ma consult si cu ea!

Merg inainte cu analizele, nu dau inapoi.

Mergi la inceput

Of Deny, mie si dr.2 mi se pare ciudata...nu am mai auzit ca o infectie sa omoare spermatozoizii...poate sa ingroase trompa si sa nu treaca prea bine sau deloc spermatozoizii, dar sa ii omoare, nu am auzit. Dar cine stie? Ce infectie aveai?

pentru

Mergi la inceput

Citat:

YLARI, e greu de crezut ca trombofilia te lasa sa faci un bebe si se declanseaza mai tarziu, dar sunt destule cazuri, cum ziceam pe subiectul "Trombofilia...", pe prima pagina sunt mai multe fete in situatia asta...
Sa faci Sure Check chiar cum spune pe prospect, ca altfel sutn sanse mari sa iasa negativ chiar daca esti. Poti sa incerci sa cumperi si test Minut de la farmacie, sunt ieftine, dar bune.

pentru

Da scumpa mea, oricum pe shurechek scrie ca se face din prima zi de intarziere, deci nu vand cai verzi pe pereti. Si Minut din a cata zi se face? Ca pe mine de-aia ma incanta first response, ca cica merge sa-l faci mai devreme, si l-am vazut destul de folosit si pe FF.
Da Alex, exact asa zice si totul si EXACT asa a zis si dra hematolog de la Coltea, ca nu se poate asa ceva, dar ma rog, na, nu stiu, si asta ma omoara ca trebuie sa am incredere in unii care poate nu vor decat banii nostri, ca daca oricum avem mutatiile un "tratament" n-are ce rau sa ne faca... zic si eu, repet, nu stiu dar sunt foarte foarte foarte suspicioasa. Si ptr inca un copil normal ca am sa fac si eu orice dar as muri sa ma ia cineva de proasta. Oricum o sa merg si la alti hematologi, tocmai am vb cu sotul si i-am zis de analizele pe care vreau sa le fac (ha ha, s-a luat cu mainile de cap) si mi-a zis ca oricum sa nu merg la un sg hematolog.

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

MeAlex, ai o cutie de first response in casa? Vroiam sa intreb ce sensibilitate scrie pe el ca are. Pe shurecheck scrie ca 25UI. Or something...

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Citat:
Of Deny, mie si dr.2 mi se pare ciudata...nu am mai auzit ca o infectie sa omoare spermatozoizii...poate sa ingroase trompa si sa nu treaca prea bine sau deloc spermatozoizii, dar sa ii omoare, nu am auzit. Dar cine stie? Ce infectie aveai?

Uffff nu stiu nici eu exact ce anume infectie, ca ginecologii interpreteaza in felul lor. Eu am intrebat-o in detalii, dar mi-a zis ca leucocitele sunt rele si flora. Atat. Anume ce exact, nu a zis.
Citez rezultatele de pe frotiu vaginal, ca poate voi intelegeti mai bine:
1.Epiteliu: uretra "c.mare", canal cervical "c.medie"
2.Leucocite: uretra "c.mare", canal cervical "40-50+oflom"
3.Flora: uretra "cocica", canal cervical "cocica"
4.GN: -- --
5.Trih: -- --
6.Ciuperci -- --
Aaaa, revad si eco de atunci, si pe baza lui mi-a scris "ooforita cronica pe dreapta in stare de acutizare. Colpita nespecifica"

O sa dau luni si la TORCH si acolo am sa aflu mai multe.

Incep sa tot mai mult, ca revad si vechile analize, ufffff bate-le-ar mascatii de infectii!

Mergi la inceput