Aspirante optimiste > 20 ani (704)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Mda deci am sunat, ma luase cu vrajala ca maine e gata, bla bla, i-am tras niste minciuni, a verificat a zis ca a intrat in lucru si in jur de 6 s-ar putea sa am azi rezultatul.
Deci mai avem de asteptat fetelor....

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

Mda deci am sunat, ma luase cu vrajala ca maine e gata, bla bla, i-am tras niste minciuni, a verificat a zis ca a intrat in lucru si in jur de 6 s-ar putea sa am azi rezultatul.
Deci mai avem de asteptat fetelor....

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Ylari dar cum asa ca mie in 2-3 ore imi dadeau rezultatul.
La sinevyo ai facut?
Lasa ca o sa treaca si pana diseara nu mai e mult dar sa nu stresezi bebelu pana diseara da?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Fetelor, va multumesc pentru felicitarile pt grafic !
Am bagat un test Minut azi, e ceva vag pe acolo...poate fi linia de uscare...o sa merg maine sau poimaine sa fac betaHCG.
Nu v-am zis: acum o saptamana, sambata, am fost la un control la gineco si m-a intrebat daca nu vreau si o eco transvaginala, am facut si eco, si imi tot zicea ca nu vedea un folicul mare...ca ar fi unul dar are doar 17 mm...ar fi tb macar 19...eu eram in prima zi dupa ovulatie...si a zis sa vin dupa o saptamana "sa vedem"...acum nu cred ca o sa vada ca am ovulat...nu situ ce vrea sa vada...mai zicea ceva ca poate am ovulatie tarzie, dar i-am spus ca am avut test ovulatie +, am masurat si temperatura si am si dureri in ziua ovulatiei...imi facusem iluzii ca poate a vazut ceva in uter...ca zicea "endometru in zona proliferativa avansata"...dar cred ca asta se intampla in mod normal dupa ovulatie...sau nu? Ce credeti? Maine merg la gineco sa fac iar eco.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

MeAlex hai cu doua liniute!!! Linia de uscare este foarte subtire si o deosebesti usor de cea de test. Cum e linia ta? Subtire sau la fel de groasa ca si cea de test?

Sa dea Domnu sa fie bebe la ce grafic minunat ai

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Pai, nu stiu cum e...ba vad ca ar avea aceeasi grosime, ba vad doar linie...asta pt ca marginea este mai accentuata...asta mi se intampla si la cele de ovulatie, dar acolo ambele linii sunt la fel...nu stiu cum sa explic. Cred ca e devreme sa spun ca e pozitiv si mi-e frica sa spun asta. Mai asteptam.
Ma bucura totusi faptul ca nu se vede ca la alte teste mai vechi negative...ca le pastrez tocmai ca sa pot compara ...

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Pai, nu stiu cum e...ba vad ca ar avea aceeasi grosime, ba vad doar linie...asta pt ca marginea este mai accentuata...asta mi se intampla si la cele de ovulatie, dar acolo ambele linii sunt la fel...nu stiu cum sa explic. Cred ca e devreme sa spun ca e pozitiv si mi-e frica sa spun asta. Mai asteptam.
Ma bucura totusi faptul ca nu se vede ca la alte teste mai vechi negative...ca le pastrez tocmai ca sa pot compara ...

pentru

Ma bucur ca se vede macar foarte putin, lasa ca e de bine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

MeAlex graficul tau imi aduce aminte de graficul asta http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/1177_tabel_04oct2010.gif. Posesoarea graficului era gravida (a aflat la o zi dupa ce a pus graficul).

Deabia astept sa vi cu vesti bune! Eu am mare incredere in graficul tau

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Fetelor am si eu o veste buna as zice. Dupa multe rugaminti sotul a binevoit sa faca spermograma
Eu am avut incredere ca o sa iasa ok,am stat cu sufletul la gura de vineri dimineata pana azi.Se pare ca e ok,toti parametrii sunt in limitele de la Synevo..poate doar cantitatea e sub limita (1 fata de 1.5).
Dar nu imi fac probleme,erau vreo 90mil de gigei si destul de mobili. Nu e o spermograma de laudat dar atat timp cat totul e in limite sunt happy
Acum analizele lui sunt bune,eu ovulez...doar ca suntem ca in bancul acela 'Cica se ruga Itic toata ziua la Dumnezeu: da, Doamne, sa cistig la loterie! Ajuta-ma, Doamne, sa cistig la loterie, hai, Doamne, zau, de ce nu ma ajuti si pe mine sa cistig la loterie?! La un moment dat, Dumnezeu, agasat de atita vaicareala, se repede la el: ma, Itic, pe cuvint ca te-am auzit si m-am straduit din rasputeri, dar te rog frumos, ajuta-ma si tu putin: joaca la loterie!'....adica ar trebui sa mai si prestamdoar ca asa obositi si stresati nu ne prea arde
Hai ca m-am lungit,scuze
YLARI,meAlex si cui se mai testeaza tin pumnii stransi pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

YuuuhuuuuuMeAlex
Ce vesti bune ne dai
Nu te descuraja ca e bine daca linia a doua se vede cat de cat!
Hai fa si bHCG-ul ca nu mai am rabdare sa te vad la odisee
De ce tocmai maine,poimaine faci bHCG?.
Du-te chiar acuma!
fur deja pupici de molipsire de la tine!

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui irmaria

MeAlex graficul tau imi aduce aminte de graficul asta http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/1177_tabel_04oct2010.gif. Posesoarea graficului era gravida (a aflat la o zi dupa ce a pus graficul).

Arata minunat graficul ala deja mi-am facut si mie o copie
Si legat TB cu ovulatie, vedeti ca in graficul ala cea mai joasa TB este si ovulatia??
Si fiti atente cand a prestat ea (X): doua zile inainte de ovulatie, in ziua ovulatiei si a doua zi dupa ovulatie.
Ea sigur a ramas cu "X" inainte de ovulatie, sau chiar in ziua ov.

P.S. irmaria, stii cumva ce a nascut gravidutza respectiva? baietel sau fetita?
Ca graficul ei e din octombrie2010. Acuma e proaspata mamica

Sarcina pierduta la 4+ (cauza->???. fac investigatii). Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, in curand
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput