Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *286*
Raspunsuri - Pagina 18
Ioanact spune:
La multi ani, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli MIHAIL si GAVRIIL! 
Sa va ocroteasca Sfintii Arhangheli!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
cristacoman spune:
Salutare Zuzici dragi.
Multumim mult pentru urari.
Gratiela, scuza-ma, am vazut intrebarea ta de prima data, dar am uitat sa-ti raspund. Da am nascut tot cu dr. Haiduc, care a fost minunat ca de obicei. De fapt, nici nu as fi conceput sa nasc cu altcineva. Chiar i-am spus dupa ce am nascut ca va mai avea 2 paciente, cu siguranta.![]()
Pitica este bine, mananca si doarme, spre nemultumirea Antoniei, care nu intelege de ce trebuie sa doarma toata ziua.
Este fascinata de surioara ei, cu care vorbeste de cate ori o prinde treaza si nu prea lasa pe nimeni sa o ia in brate, in afara de mine si de tati.
Pe mama a trimis-o acasa la ea, dupa ce a luat "bebele ei"in brate, iar surorii mele i-a spus sa o lase jos ca nu este a ei.
La inceput i-a fost frica ca va disparea bebele si va ramane fara surioara.
Va pup si incerc sa incar cateva poze, sa vedem daca mai stiu cum.
La Multi Ani, celor care poarta numele Arhanghelilor Mihail si Gavril.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 3 + Ani si bebe Anastasia in burtica, 31 sapt.
"Cea mai mare bucurie a vietii este nasterea unui bebelush. Abia acum incepe adevarata petrecere, iar fericirea pare infinita."
NataliaS spune:
Hello zuzici!
Multumim de aprecieri!
Andreea - rochita e de la Monsoon, am cumparat-o din Oradea. Sta mai bine daca n-ai burta deloc
...insa aveam o scuza - eram lauza![]()
La Multi Ani, celor care poarta numele Arhanghelilor Mihail si Gavril.
Cristina - felicitari mami! Sa creasca mare si frumoasa si sa fie sanatoasa!
Noi suntem bine, am facut 2 luni si suntem scumpe foc. Stef e marea mea pb acum...care din copilul ideal s-a transformat in copilul problema...sper sa o scot la capat cu ea ca nu mai pot!
grati.ela spune:
Naty, asa arata o lauza??? Mandra cea mare e a lui tati, mijlocia a ta, iar printesa mica...in asteptare. Pare ca aduce cu Ana. Te felicit, mamico!!!
Cristina, ma bucur ca va e bine si Antonia e incantata de cea mica.
ceska777 spune:
Se vede ca nu am mai dat de mult pe aici in loc sa dau raspunde la subiect am creat subiect nou care nici macar nu stiu unde apare? Vroiam doar sa va spun ca in absenta am deschis un blog nou http://apronon.wordpress.com/ Poate intereseaza pe cineva......
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
Ceska, nu-mi vine sa cred... te pricepi sa faci toate bunataturile acelea??? Eu simt ca m-am ingrasat 2kg privind si inghitind in sec...
anca.b spune:
hei! nici un mesaj pe 11.11.11?
hai sa fie unul...![]()
We placut si, daca se poate, nu foarte friguros...eu ma duc la bere in seara asta...sambata si duminica am program de studiu: matematici financiare pe paine 
pupici
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Ceska, nu-mi vine sa cred... te pricepi sa faci toate bunataturile acelea??? Eu simt ca m-am ingrasat 2kg privind si inghitind in sec... ![]() Ei, imi propun sa le fac pe toate, e o provocare si pentru mine.... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Blogu` nostru
ceska777 spune:
Chiar nu se mai intampla nimic pe aici?
Noi avem de raportat urmatoarele:
in prag de 4 ani gaza doarme la el in pat, in camera lui si de doua nopti para pampers. Ieri dimineata era uscat azi inca nu stiu. Pentru noi e mare progres. Mie mi se confirma ca e bine ca l-am lasat in ritmul lui cu toate cele. A vorbit deja la 1 an dar a mai facut pipi in pampers pana la 3!
Blogu` nostru