Iul-Aug 11-Bv Morenna,Anca,Miha!Hai Lulu&Feli!(82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Eu sunt plecata si vin diseara acasa! Intrasem scurt sa va spun de Felicia, dar am vazut ca a venit ea!

Hai FElicia, ca o sa fie bine!

p.s Am primit doar o jumatate de mesaj...nu stiu de ce...imi apare cu broken

fug ca sunt in deplasare....n-am citit nimic din urma

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

revenm si noi cu vesti despre domnisoara care papa si face pisuuuu direct pe noi cand o schimbam...o amuza tare treaba asta :)
am mai adaugat si 2 pozici in album .
Felicia hai ca iese Ana pana la urma si sa vezi distractie atunci . Imi pare rau ca te tine pe jar .
Cristi ce patanie ati avut si voi cu masina. este vb aceea ca totul este bine cand se termina cu bine
Anaemi ce face Petru ?
pupam toate burticutele si mamicutele dulce dulce

de buburuza Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

alexia, sunt superbe pozele. Nu vazusem nici ultimele poze cu burtica, cat esti de finuta...

Eu plec imediat sa iau pranzul la socrii. N-am mai gatit nici nu mai stiu de cand.
Ce rau o sa-mi para rau dupa perioada asta, cand am fost asa de rasfatata!

lulusor77 39+ Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Burtocika , ai gija cu galmele , eu am facut mastita pt ca bebe al meu nu suge , eu trebie sa scot laptele cu pompa si sa ii dau si probabil ca nu am scos bine , am schimbat si pompa pana la urma , ca mi se facuse sanul dublu decat celalalt si ma durea ingrozitor , am scapat dupa 2 saptamani de chin , doar cu antibiotic. Comprese calde se pun daca inca nu e desfundat sanul , dar daca ai canalele desfundate , mai rau faci cu cald , eu nu am stiut si mi-am imprastiat infectia cu comprese calde , trebuia reci , ghiata mai exact. deci f important , daca nu e sanul desfundat e bun cald , altfel nu!
Despre noi , suntem bine , mai putin cand are colici , luam picaturi , ceaiuri si mai amelioram.
Baita facem si noi in fiecare zi , desi nu prea ii place , in schimb adora masajul.
Se pare ca avem ceva maracini si ace in patut ca nu ii place deloc , macar bine ca il pacalesc noaptea sa stea , dar de la 4 , 5 dimineatza trebuie sa il iau cu noi in pat ca altfel tipa cat il tin plamanii.
Problema cu bratele o avem si noi , daca il iau in brate ii trece orice durere, e un hot!nu ma lasa sa fac nimic.
Nu stiu cum sa fac sa maresc productia de lapte, ca vad ca nu se satura . Cat as incerca , mai mult de 100 de ml la 2, 3 ore nu iese si el mai mai ca ar mai vrea...
Mai vroiam sa spun ceva , dar memoria asta ...

39+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

roberta, eu beau ceai de la humana, stil-tee. de cand il beau, imi curg sanii in ultimul hal, parca sunt o vaca seara adusa de la pasune. si efectul e imediat. a doua zi dupa ce-l bei, curge laptele ca la pompa. tasneste.:) plus 5 ore de somn pe zi, legate.
multe proteine, carne rosie.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nu mai pot vedea pozele din albim....

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

haideti fetelor cu bebei ca a fost cam lunga pauza

ilida, la 40 de zile , preotul trebuie sa iti citeasca tie o rugaciune sa poti sa intrii in biserica

filip facce muci de la aerul conditionat. sunt din aia albi, dar ce sa fac ca murim de cald

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Fetelor, vad ca sunteti in pregatiri mari cu botezul!

Noi am vrea sa facem doar cu familia si nasii, o sa fim maxim 15 persoane, si nu vrem sa se dea dar. Noi am facut nunta anul trecut in Aprilie, si pe cat de relaxati am fost noi cu pregatirile, pe atat de mult ne-au stresat ai mei cu diverse planuri si discutii cu multe luni inainte. Nu mai vreau sa trec prin stresul pregatirilor.
Si la cat de 'antisoci' suntem eu si Razvan.... cred ca asta este cea mai buna solutie.
_
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Oare ce face Corry?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Si eu ma intrebam ce face Corry :)
Cam slabuta activitatea pe forum zilele astea :( mi-e asa drag sa va citesc si sa ma inspir si eu din experienta voastra

Eu o tin pe bubu numai in body si sosete pt ca am in casa 27-28 de grade si e oricum prea mult pt ea deci hainele ar fi de prisos...pana acum nu i-am pus deloc caciula pe cap si ieri am vrut sa vad cum ii sta cu una si imediat a inceput sa caraie :) cred ca nu-i place
Eu nu prea stiu cum sa o controlez daca ii e frig pt ca ea niciodata nu tremura, are piciorusele calde daca are sosete si normale daca o las fara, nu-i place invelita pt ca transpira, nasucul e uneori rece dar obrajii calzi...deci...habar nu am :)
azi i-am luat temperatura si avea 37.3 ...ceea ce e ok din cate am inteles eu de la dr.
As vrea sa va intreb cum adormiti voi bebelusii? La mine bubu adoarme numai la san...altfel nu-i chip orice as face...si uneori o tin mult la titi, doar molfaie acolo dar tre sa o tin pana adoarme...ma gandesc ca totusi e f mica sa o dezvat de ceva plus ca mi-e drag sa o tin in brate si sa o adorm...voi cum ii adormiti? sau mai bine zis cum adorm ei? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

"Neatza" si de la mine

Vreau sa ii multumesc lui Mamutz pentru informatiile pe care le-a scris in capitolul trecut si capitolul asta foarte interesante.

Vroiam sa spun si eu ceva legat de bubite din acelea rosii - si al meu face, tot nite bubite rosii cu un foarte, foarte usor/vag cap alb (cat un varf de ac, trebuie sa te uiti foarte atent sa il vezi), dar dispar de la sine! si asta in doar cateva ore. Gen: aseara cand il pregateam de baita am vazut o bubita din asta mare, exact pe obraz, si noaptea cand m-am trezit sa-l alaptez nu mai avea... a disparut ca prin farmec. Nu stiu ce sunt....

Nu stiu daca am urat bine-venit Burtocikai, Alexiei si lui Adra-bell daca nu, o fac acum, cu intarziere
De asemenea, felicit bebeii care au facut zilele astea o luna! sau mai multe la fel, cu scuzele de rigoare pentru intarziere

Cele care ati nascut natural si ati avut nevoie de taietura - in cat timp trece durerea?! pe mine ma ustura de nu mai stiu de mine nu e inflamata, nu e cu puroi, sau altceva, pare sa fie ok, doar ca ma ustura rau. Si am si colacel special de stat (altfel cred ca as fi luat-o razna ) dar tot ma ustura...

Felicia - multa bafta miercuri. Hai ca nu mai ai mult. Poate ai noroc sa nasti natural, asa cum ai vrut

Scot si eu niste motzate pentru cine se nimereste (ca dupa cum vaz, nu prea e cu programare )
hai fetelor!! curaj!haideti copii ca a expirat contractul gata!!

Alexia, si al meu face pipi cand il schimb ba mai mult, cand l-am scos acum vreo doua zile din cadita si l-am pus in prosopel, a facut caca si apoi cand l-am pus din nou in cadita sa-l sterg la fund (din nou!) a facut pipi e un jmecher!

Al meu face caca aproape de fiecare data cand il alaptez... ma amuza ca mai intai se incrunta usor, apoi trage niste parturi de toata frumusetea, o pleasca mare in scutec, si apoi zambeste fericit e asa de comic, nu poti sa nu-l iubesti

Am pus si eu pozici noi, si am vazut si ultimele poze vai ce de bebelusi frumosi!!

S-a trezit Iepure jr. Ma simt ca vacuta Milka sunt buna doar pentru lapte

Va pup!

Oana, mami de strumf Casian Octav (29.07.2011)

Mergi la inceput