Dovleceii ii ureaza bun venit Teodorei Ioana *15*
Raspunsuri - Pagina 19
Ioanna81 spune:
in alta ordine de idei eu am mai primit o sarcina in cadrul institutiei mele dragi. am doua birouri :)) singura problema este ca unul este la etajul 2 si unul la mezanin 
Lali_mete spune:
Fetele din Bucuresti, HELP ,am nevoie maxima de ajutor, imi trebuie urgent publicarea in Monitorul Oficial al pierderii unei diplome de BAC , si daca trimit prin posta anuntul dureaza procesarea lui intre 20 si 30 de zile , daca depune cineva anuntul la ghiseul lor a doua zi este publicat, iar mie imi trebuie dat anuntul urgent urgent ,ca sa pot face duplicatul diplomei pana la 1 octombrie. Cine ma poate ajuta si pe mine cu depunerea anuntului? Trimit suma aferenta anuntului in cont ,datele le dau pe pm sau la telefon. Va rog mult,daca nu as fi disperata la momentul asta, nu m-as ruga atat de insistent .
Pentru Raisa
Lali mamica
de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
selen80 spune:
Roxxy eu tin minte ce mai povesteai de Maria cand ziceai de bona voastra, ca a invatat-o multe, inclusiv un cantecel/dans, de aceea ramasesem cu impresia asta....
oricum nu conteaza, si nu trebuie sa facem comparatii nici intre frati nici intre copilasi de aceeasi varsta...ne facem singuri rau, zic eu....
si mie imi zicea mama ca la 2 ani deja faceam propozitii si stiam poezioare scurte, asta nu inseamna ca am iesit vreun geniu ![]()
Lali, dar parca sunt birouri pt anunturi in MO si in CT, tot asa mult dureaza daca depui aici? deci nu prin posta....
Ioanna
merci oricum de raspuns, nu cred ca se gasesc si prin alte parti, sau probabil mult mai scumpe.....o sa vad ce gasesc si eu pe aici...
spor la treaba la cele doua birouri! macar daca aveai nevoie de miscare, iti ziceam ca e si asta un avantaj, ca slabesti, dar la tine chiar nu e cazul ![]()

Lali_mete spune:
Selen am inteles ca as putea depune anuntul si sa il platesc si in Constanta,dar ajunge in mai multe zile la Bucuresti, si a adoua zi dupa ce ajungee publicat. Daca il trimit prin posta il proceseaza in 20-30 de zile
. Si inca nu am gasit pe nimeni
...
Pentru Raisa
Lali mamica
Ioanna81 spune:
Lali, te rog sa ma crezi pe cuvant ca nu am timp ca m-as duce cu cel mai mare drag. dar, dupa cum ai citit, am mai primit si treaba altcuiva.
Lali_mete spune:
Ioana am vazut
,nu-i nimic,am rezolvat intr-un fel. Laura mi-a spus ca daca nu gasesc pe altcineva isi roaga ea sotul ,si imi zice daca poate , si apoi m-a sunat o fata de la "strugurasi" si mi-a spus ca ma ajuta ea, merge maine si depune anuntul. Merci [pup ] .
Pentru Raisa
Lali mamica
monikus spune:
Lali daca nu se rezolva, eu ma pot duce luni sau marti cand il las pe Rares la cresa. Sper sa iasa analizele bine si sa pot. 
monikus spune:
La multi ani Carol! Sa cresti mare si sanatos si sa o surprinzi placut intotdeauna pe mamica ta, asa cum ai facut si pana acum. Sa ai o viata minunata.
O zi buna tuturor.
x_ggg spune:
LA MULTI ANI, CAROL!!!!
Iti dorim multa sanatate, fericire, energie! Esti un baietel grozav, cu 2 parinti grozavi, si va dorim doar bucurii, cate una in fiecare zi!

kemsy spune:
Neata!
La multi ani plini de sanatate si voiosie Carol!!

O zi buna fetelor!
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) 
Raisa are nevoie de noi