Licurici de ianuarie-februarie 2009 (149)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Multumesc frumos pentru urari si va ofer un pahar de suc sau unul de rose, fiecare ce doreste. Si o felie de tort de ciocolata

La Multi Ani tuturor care-si serbeaza ziua numelui!!

Micola, multa sanatate la Alexutu' si sa se rezolve cumva problemele toate!

Vacanta placuta la toata lumea care este in/pleaca in /planuieste vilegiatura!

Veronica, scoatem agitatele??

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

La multi ani tuturor celor care poarta numele Maria/Marian/Marin, la multi ani si tie, iubitul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

la multi ani DARK!
SA FII SANATOASA SI TOT CE ITI DORESTI!

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE SFINTEI MARII DE AZI!
SA TTRAITI CU NUMELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani Dark!!!

Vero sa nu ratez cumva momentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

celor care si-au sarbatorit ziua de nume ieri

ANDRA

Vero cum esti?

Micola sper sa iei decizia cea mai buna pt familia ta ...

Iulia am vazut ca prima zi de gradi a fost OK...sper sa o tineti tot asa, bravo Carla .

L-am dus pe Razvi azi la gradi dupa pauza de o saptamana, bineinteles ca s-a lasat cu lacrimi si suspine . Important e ca trece. Sper sa nu ia vreo raceala sau ceva de genu, taman acum cand am intrat pe ultima suta de metri.

Eu sunt cu ochii pe net, mai cumpar una alta (biberoane, suzi, recipiente de lapte - asta ce sper sa ma pot mulge si sa las acasa pt cand revin la munca)....mai am de luat carucior, carusel (ca cel de la Razvi e stricat)...destul de multe chestii si costisitoare, ca sa nu mai zic ca vizitele la dr in fiecare sapt ma cam usuca de bani.

Sambata am zis ca nasc...am ajuns din Herastrau pana in Dr. Taberei in 10 min...noroc ca au cedat contractiile dupa 2 No-spa...nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata, ma cam speriasem , plus ca mami plecase in week-end la ea acasa si nu stiam cum sa facem cu Razvi...etc... Bine ca a trecut pana la urma.

Azi am iar monitorizare, sa vedem ce mai face matza mica.

fetele, o zi usoara va doresc

Crisspy, fericita de Razvi si 38 sapt Andra - Maria

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

cu intarziere urez si eu

Andra, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!
celor care si-au serbat ziua de nume ieri

Noi n-am intrat in weekend deloc, am fost mai mult plecati, duminica am fost la gradina zoologica in München, super, am mers cu trenul ,apoi cu metroul, incantare maxima de Lucas, va pun poze cand apuc...

Vineri spre sambata plecam in concediu la camping in Italia, de abia astept

Crisspy, stai cumintica daca poti, sa mai stea pitica la caldurica un pic..
Pentru tine si pentru Vero, ca nu stiu daca mai intru pana plecam...

Miere, ma tot tin sa-ti scriu....super pozele de la baita cu Aidan, e mereu o incantare sa vad pozele cu voi!

Micola, imi pare rau ca esti pusa intr-o asa situatie...sper sa se indrepte lucrurile si la voi...
Selene,eu am vazut-o pe Daria, dar cu scrisul stau mai prost...foarte dulcica, si vorbeste super-bine

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare,

am intrat si eu sa mai stau de vorba cu voi, sunt terminata.... Elena nu vrea sa manance decat lapte, vineri o sa o vada pediatra, pana atunci mi-a zis sa-i prepar laptele cu mucilagiu de orez..
Ea avea program de masa( manca de toate si fructe si legume, carnita, iaurt, branzica) acum cand ii pregatesc aceleasi alimente, ia prima lingurita si apoi se pune pe plans.. I-am marit si durata dintre mese, i-am inversat si mesele...nu stiu ce sa mai fac sunt epuizata.

Azi l-am inscris pe Stefan la gradi.sper sa se acomodeze.
Au venit parintii mei duminica, si bineinteles ca Nazdravanel a plecat cu ei, a ajuns acasa si cand a fost sa-l culce mami i-a spus ca lui nu-i place camera, si vrea la mami, l-au pus parintii in masina, dar nu au venit cu el la noi ca a adormit. Asta seara il aduc.
Va las merg sa mananc ceva si sa ma odihnesc putin ca sunt terminata.

Crisspy mai intru sa vad daca nasti.. incearca sa stai linistita acum.. asteptam vesti de la monitorizare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_Marieta
am intrat si eu sa mai stau de vorba cu voi, sunt terminata.... Elena nu vrea sa manance decat lapte, vineri o sa o vada pediatra, pana atunci mi-a zis sa-i prepar laptele cu mucilagiu de orez..
Ea avea program de masa( manca de toate si fructe si legume, carnita, iaurt, branzica) acum cand ii pregatesc aceleasi alimente, ia prima lingurita si apoi se pune pe plans.. I-am marit si durata dintre mese, i-am inversat si mesele...nu stiu ce sa mai fac sunt epuizata.

vezi, poate are ceva bubite pe limbuta, sau prin gurita?
daca zici ca incearca sa ia cu lingurita si plange...
asa facea si alex si am descoperit ca avea stomatita...
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

La multi ani, Andra!

ira am fost noi acum 2 ani la Fratelli, e foarte frumos. Noi am avut un apartament, camere mari, curate, terasa frumoasa. Singurul dezavantaj e ca ai vreo 10 min de mers pe jos pana in centru. Se poate sa venim si noi la Sinaia in perioada aia, dar depinde de niste proiecte ale mele de la job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Am uitat sa va multumesc din suflet pentru incurajari! tot asa sunt..nu stiu ce sa aleg...Nu au sunat inca sa-mi faca nici oferta de salariu, nici nu vreau sa sune prea curand...

Mergi la inceput