Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***336***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Novus si Anaan, niste poze cand vedem si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Eu sper ca diseara incarc noutatile

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Aris, ce zici de asta:

http://www. youtube.com/watch?v=Nr19QX1p44c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

cosmarul vietii mele
la cat de obsedata sunt eu cu scara...........

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Aris, ce zici de asta:

http://www. youtube.com/watch?v=Nr19QX1p44c

+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bine ati revenit calatoarelor Novus si Anaan!
Ma bucur ca v-a priit vacanta si pentru micii calatori exemplari!

Anaan, tin pumnii miine sa fie totul bine!

Din week-end nu am nimic special de raportat: am iesit si dimineata si seara, ca de obicei. Ian e din ce in ce mai independent si mai sociabil, isi face zilnic cite un prieten si se joaca tare frumos impreuna.

Nu a luat nimeni tema Ilincai in serios? Nici macar Ilinca??
Hai cuscra, fii deschizatoare de drumuri!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ieri a suferit tare mult si Andrei din cauza unei schimbari pe care am facut-o noi in curte. A trebuit sa demontam un balansoar fiindca a inceput sa se urce in picioare pe el si ieri a cazut, noroc ca nu prea rau, insa mi-a fost frica sa i-l mai las la indemana. Of, ce-a mai plans! Azi-dimineata primul lucru pe care l-a zis a fost "adu hinta" si al doilea "plecam in canta (= vacanta)?"

Mergi la inceput

Noi astazi am fost impreuna sa ne familiarizam cu gradinita.
M-am panicat putin in prima faza pentru ca, abia intrati in curte, l-am auzit "nu pace asta! nu pace ata!" dar si-a revenit repede si s-a comportat peste asteptari. Ale mele, evident! Ma asteptam sa nu-i convina nimic si sa-si doreasca sa plecam "tai" la jocurile deja consacrate in cursul diminetii. Am stat vreo ora si 20 de min.
O sa mergem si miine sau in prima zi in care nu va ploua. Dar mergem, repet, doar sa se familiarizeze cu locul, cu "fetzele" de acolo pentru ca in septembrie sa nu se simta complet "strain". Sint convinsa ca in cazul nostru asa e mai bine, chit ca vom face o pauza de 10-12 zile cind mergem in concediu. Ian are o memorie a locurilor foarte buna si "evolueaza" mai bine in medii cunoscute.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ieri a suferit tare mult si Andrei din cauza unei schimbari pe care am facut-o noi in curte. A trebuit sa demontam un balansoar fiindca a inceput sa se urce in picioare pe el si ieri a cazut, noroc ca nu prea rau, insa mi-a fost frica sa i-l mai las la indemana. Of, ce-a mai plans! Azi-dimineata primul lucru pe care l-a zis a fost "adu hinta" si al doilea "plecam in canta (= vacanta)?"

Ma si distreaza, ma si intristeaza sa vad cum "viata merge inainte"; adica, pe de o parte mi se pare "fun" sa vad cum cresc si cum trebuie sa adaptam comportamentul si mediul la cresterea lor, pe de alta parte sint nostalgica...din acelasi motiv: cresc, nu mai sint bebe.

Imi place de Anei ca e de acelasi printzip cu mine" calatorului ii shade bine cu drumul!

Si eu as vrea sa fac niste modificari majore in casa: sa facem schimb de camere; mai exact sa-i cedam lui Ian dormitorul nostru (maaaare) in schimbul camerei lui minuscule pe care n-a folosit-o niciodata. Jambo nu prea e de acord dar eu sper sa ne apucam de modificari din toamna, sa ne luam fiecare noua camera in stapinire inainte de Craciun!
Mi-e ciuda pe mine ca nu m-am gindit INAINTE la asta dar na, da-i Omului mintea cea de pe urma!!!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

nu prea aveti timp sau chef de vorba azi.cred ca ma retrag si eu astazi mai devreme ca ma cam incearca niste contractii din'alea de proba. trebuie neaparat sa ma educ sa beau apa mai multa.
revin mai tarziu sa vad daca v-a revenit cheful de vorba

+

edit: pana am trimis eu mesajul inceput acum o ora, s-au mai activat fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ah, am vrut eu sa raspund la tema.

Faze: pe la 14 ani i-am gasit maica-mii foitele contraceptive. S-a inrosit toata
Cand eram mica-mica, aveam o cana cu un iepure care roade un morcov. tata era iepurasul si eu morcovelul si trebuia sa ma tina in brate sau sa alerge dupa mine ca sa ma roada.

Recunosc ca am mai multe amintiri legate de sor'mea decat de parinti.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput