l**** amanta sotului meu
Raspunsuri - Pagina 7
sieulafel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani off-topic : sieulafel, bine ai revenit ! ma bucur sa aflu ca esti bine. exact asta i-am scris si adaidei, sa citeasca subiectul tau. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
sunt bine. in sfarsit, sunt bine.
multumesc mult pentru suportul pe care mi l-ai dat atunci!!!!
Androix spune:
citat din mesajul lui MElise Eu cred ca din toata afacerea asta cel mai bine a iesit cu siguranta sotul. MElise |
Pai mai are cineva vreo indoiala? Normal ca el a iesit cel mai bine: si iubit si dorit, si print si taur. Nu cred ca e ipostaza mai buna de-atat.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
lucialu spune:
ce compatimire si intelegere sa arati cand alege sa o publice pe copartasa sotului la infidelitate, dar el..na, gandeste cu altceva, saracu' nu e normal, are betesuguri...dar i-a bagat-o careva pe Laurafirdepar in casa? Cineva de aici? Care ridica mana?
ela_04 spune:
Eu nu cred ca sotul a scapat asa de ieftin...
cand durerea din sufletul unui om e asa mare nimeni nu "scapa"
chiar daca esti amortit de durere pe moment in general la primul conflict minor iti aduci aminte de toate datoriile...
Adaida imi pare rau pt ce ti s-a intamplat...e tot ce pot sa-ti spun pt ca nu am trait asa o experienta oribila.
Mai vroiam sa spun sa incerci sa te linistesti pt copilul tau... sa treci peste asta...dar par numai niste cuvinte goale in fata suferintei tale...
andacos spune:
citat din mesajul lui ela_04 Eu nu cred ca sotul a scapat asa de ieftin... |
Ceva variante de ...pedepse aplicate?
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
andacos spune:
De fapt(sunt in graba mare)voiam sa spun ca ea sufera ca un ciine(dovada subiectul de fatza),el e bine mersi ,chipurile s-a linistit(asta pina la urmatoarea ...prietena),"prietena"va face tot posibilul sa-si "stearga urma"!
Problema e ...cum va decurge de acum casnicia lor,e usor sa spui"am iertat",greu insa de facut!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
A_Iulia spune:
Incredibil cate raspunsuri lipsite de empatie a putut sa aduca subiectul asta care de fapt este o DRAMA. Macar din respect pentru durerea unei femei inselate, mistourile ar trebui sa inceteze.
I se poate atrage atentia intr-un fel sau altul ca nominalizarea personajului negativ din poveste nu ar ajuta cu nimic...dar povestea ramane reala, dureroasa;
adaida eu iti urez multa putere sa treci peste ce ti s-a intamplat.
luisa1983 spune:
Adaida, nu pot sa te aplaud pentru demascarea amantei sotului tau aici pe forum dar nici nu te condamn. Asa ai simtit tu ca trebuie sa faci fiind ranita,doborata si calcata in picioare . Stai tu linistita ca sunt altele capabile de mult mai multe inventii mizerabile . Ma uimeste faptul ca de-abia luna trecuta ai aflat de relatia sotului tau cu amanta, cea mai buna prietena a ta. Nu pot sa cred ca n-ai simtit nimic in acesti 3 ani ! Sau , probabil, te-ai destainuit ,,prietenei” tale de suspiciunile pe care le-ai avut iar ea a cautat sa te incurajeze ca de fapt nu-i vorba de nimic , ca doar ti se pare , ca , de, doar este colega sotului tau si stie tot . Cu ea ai discutat,ce are de spus ? O explicatie ar trebui sa-ti dea in primul rand ca ti-a fost ,,prietena” .
Este alegerea ta ca ti-ai iertat sotul , te-ai gandit intai la copilul tau, o mama se gandeste intotdeauna la copil intai pe urma la ea si asa cum ai scris in prima postare il iubesti si veti ramane impreuna atat cat va trebui.
Adaida, nu numai ,,barbatii obisnuiti” gandesc cu ce au in pantaloni, numai ca aceia au alte posibilitati iar nevestele lor chiar daca afla , gandesc altfel, cu totul altfel ! Insa aceia iubesc spiritul de ,,aventura” nu se complica cu relatii lungi care sunt bazate pe cu totul alte interese si sentimente.
In cazul tau ,aceasta relatie a lui a fost cumva acoperita, doar era de-a casei, presupun ca a fost si un excelent alibi.
Cazurile de adulter in Romania sunt mult mai frecvente decat in alte tari , iti dai seama daca ai fi divortat in alta tara din UE ,dandu-ti dreptate tie instanta ca 75-80% daca nu chiar 100% iti revenea tie?! Chiar daca nu era cine stie ce (material vorbind) , el nu mai ramanea cu pantalonii pe el ci asa cum l-a facut mamicuta lui.
Nu stiu daca-ti va trece, de iertat vad ca poti dar de uitat ?! Si ai doar 31 de ani !
Esti o femeie tanara, ai grija de sufletul tau, nu te mai ,,expune” si …ai incredere doar in tine !