l**** amanta sotului meu
Raspunsuri - Pagina 38
XIO spune:
A, si culmea ca pe topicul asta se razvratesc diverse persoane ca este calomniata o amanta, dar cand sunt calomniati altii nu-i bai.
**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro
en_kvinna spune:
Citat: |
repet, EL si nu amanta a jurat sau promis credinta sotiei. |
Si eu repet, amanta cand i-a fost prietena prin simplu fapt ca si-a asumat prietenia automat si-a asumat si ''credinta''= loialitatea fata de adaida. Daca sotul era in cautare de aventuri prietena adaidei putea sa refuze si sa-si instiinteze prietena de cel duce capul pe sot.
cristinuk@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adaida Incep raspunsuri si le sterg si ma opresc si-mi vine sa inchid tot si sa ma tooot duc. In alte conditii as fi gandit la fel ca si unele dintre voi. Sigur voi gandi asa peste ceva timp. Dar acum asta e tot ce pot gandi: ca o ..... a incercat sa-mi ia ce am mai scump pe lumea asta: familia mea. Nu e corect si cinstit ca am facut lucrurile asa. Nu e corect si cinstit ca il apar pe el. Dar asa simt acum. Daca fata de el as fi obiectiva acum s-ar termina totul, ma simt mult prea ranita de tot. Si totusi aveti dreptate, fiecare in felul ei. Va dau dreptate dar refuz sa ma gandesc la asta acum. Nu vreau sa nu mai postati. Pentru ca o faceti obiectiv (cat poti sa fii de obiectiv in situatia asta). Chiar daca voi citi mesajele din nou peste catva timp si tot va conta pentru mine. Va conta sa nu uit. Nu pot, refuz sa cred ca femeia e buna de o tura doar. |
Multa putere in continuare .
Fie ca orice decizie pe care o sa o iei sa fie cea mai inteleapta .
Eu cred cu tarie ca iubirea trebuie sa fie pura fara minciuni si fara compromisuri ,toate astea lasa rani adanci si produc in timp dezastre .
Daca alegi compromisul trebuie sa traiesti impacata cu alegerea pe care ai facut-o sa incerci sa nu- ti faci rau tie si copilului si sa va faceti viatza frumoasa.
Probabil ca suferinta e crunta dar in timp depinde doar te tine cum o sa gestionezi situatia.
Nu se merita de dragul unui statut (dupa mine)sau de gura lumii sa ramai prizionera unui mariage .
Ce inseamna" cat o sa fie nevoie"?
(la mine divortul a fost cea mai mare eliberare am simtit atunci cand am plecat ca mi am dezlegat bolovanul legat de picioare ca viatza mea e iar frumoasa
nu mai reprosez nimanui ca mi am pierdut niste ani din viata langa o persoana care nu ma merita
viata m a rasplatit pe deplin
am doi copii minunati cu un barbat minunat )
caro spune:
Xio, nu a fost invinovatita sotia decat de ..... naivitate. Si pe urma de .... nu stiu cum sa numesc chestia asta cu postatul numelui si al numarului de telefon... inca un pic si ii punea si pozele de familie pe aici....
Acum, eu am dat-o in scenarita: daca doamna sotie din postul acesta este de fapt.... amanta si vrea s-o faca de cacao pe rivala? .....
Poate par lipsita de empatie, dar mie spalatul in public al rufelor personale mi se pare gretos si de chestia asta o acuz (bleah, ce dur suna) pe adaida: de lipsa de demnitate.... iar chestia cu lista in piata publica cu alea care inseala, care sunt amante, cu cei care mint, etc,etc,etc imi par rupte din perioada inchizitiei (no offense Fomalhauti, imi plac postarile tale la nebunie, dar chestia asta nu....)
crystall spune:
Hai sa nu o mai dam pe dupa visini
Eu una sunt o fire mai pragmatica, imi este comod si util sa fiu cat mai realista, si sa nu sufar de orbu' gainilor
In atare situatii, sotul este fix la fel de vinovat ca si amanta.
Eu una - in astfel de situatie pusa, nu as putea, pur si simplu, sa-i gasesc nici o scuza, chiar daca ulterior as ierta fapta si as trece peste.
Sa fim seriosi, sotul nu este un adolescent de momit cu "bomboane" sexuale, este un ditamai barbatul, adult si matur, responsabil de toate faptele sale, oricare ar fi ele.
Stiu, stiu, cand iubesti un k*kt il aperi si de muste, dar totusi, nici chiar asa......
ruxij spune:
Chiar dc nu ai jurat credinta nici unei alte femei, sa te duci dupa barbati insurati e un no-no si portretul unui caracter urat. Eu una, chiar dc nu ar avea de-a face cu mine, n-as sta de vorba cu o femeie despre care stiu ca e combinata cu un barbat insurat. Dc. mai are barbatul ala si copii....pot zice ca am cea mai joasa opinie posibila despre acea femeie. Dc. m-ar insela barbatul, nu m-as rafui cu amanta totusi, desi opinia mea despre o asemenea fiinta ramane f.f. joasa oricum, la modul general vorbind. Problema mea nu e caracterul ei, ci problema mea e sotul din dotare. Cele doua, problema sotului si opinia proasta despre amante nu se exclud. Faptul ca nu a jurat credinta nevestei pt mine nu e un argument puternic.
crystall spune:
Eu in nici un caz nu iau apararea amantei.
Sunt perfect de acord ca e josnic etc etc etc.
Dar de ce sa ii tin partea sotului, pe el sa il las frumusel in pace, de ce sa o condamn numai pe amanta? Cum asa?? Voua ...chiar vi se pare normal?! Nu-mi vine sa cred
ruxij spune:
Barbatul care isi inseala nevasta este deasemenea un naspet. Problema e ca atunci cand te inseala barbatul nu are importanta cu cine si nu are importanta faptul ca cea cu care te inseala, da, are un caracter execrabil. Pt ca problema e el, nu ea, si dc. nu era ea, era alta garantat. Nu amanta declanseaza inselaciunea, ci ochii umblatori ai barbatului. Ah, dc toate femeile ar sta departe de insurati, ar fi minunat, dar e nerealist sa ceri sa existe doar oameni buni pe lume. Important e ca barbatul tau sa fie unul dintre oamenii buni si dc. el ar fi asa, atunci nimeni n-ar putea sa il traga de...dansa cu forta.
en_kvinna spune:
Nimanui nu i se pare normal ce a facut sotul. Dar adaida o fi avand motivele ei pt care il mai accepta. E usor sa zici pleaca, divortam. Si dupa? Daca nu poate sa se intretina singura, daca emotional simte nevoia unui partener, chiar si a unui sot care calca stramb dar care poate , in alte situatii e un sot de milioane. Presupun. poate se gandeste ca are copii si are o datorie fata de copii sa le asigure o familie, unele femei gandesc si asa. Poate chiar il iubeste mai mult decat credem noi ca se poate iubi o persoana. Si cand iubesti mai si ierti. Unii mai fac si asa. De ce un comportament neinteles de noi trebuie sa fie neaparat ceva rau, care trebuie blamat. In mesajul initial adaida si-a varsat toata frustrarea care o avea pt amanta-prietena, si nu pt sotul infidel. Poate a procedat asa pt ca fapta amantei i se pare mai grava decat a sotului din perspectiva ei. Si in fond perspectiva ei conteaza ca ea cunoaste situatia exact si stie ce vrea de de la viata ei. Poate planuieste o razbunare de proportii pt sot. Mai stii?
Fomalhauti spune:
Sigur ca as pune pe liste si sotii. La ce ar folosi? Nu are rost sa spun la ce ar folosi sa stim care dintre cunoscutii nostri mint sau fura sau nu platesc datoriile la timp. Adica intelege toata lumea la ce ar folosi.
De ce as vrea eu sa stiu cine, femeie sau barbat, inseala sau se combina cu barbati/femei casatoriti/casatorite? Pai eu nu i-as invita pe la mine. Daca ar fi o prietena buna, pe care totusi as iubi-o din nu-stiu-ce motiv, as continua sa o invit cand as fi eu singura. Si, sigur, o sa ziceti ca nu am incredere in sotul meu. Ba am. Dar mi s-ar parea penibila situatia ca ea sa incerce sa "il agate". Si apoi nu as invita-o de ziua mea, cand vine multa lume, fiindca nu am incredere in toti sotii prietenelor mele. Sigur, nu e treaba mea, dar daca se intampla, nu as vrea sa se traga nici indirect de la mine. Uite, eu as vrea sa stiu.
Si chiar cred ca si voi, cele mai multe dintre voi, ati vrea sa stiti. Tare as vrea sa va vad la o intalnire DC unde apare si L (amanta, nu una din celelalte) si va pupa copilul si apoi va spune ca a inchiriat o vila pentru doua familii in Spania, nu vreti sa mergeti impreuna cu ea....