l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Deduc din vehementa si din reactiile unor colege de pe forum ca Adaida a atins un subiect mult mai sensibil decat ne-am fi asteptat.
Da,sigur, exista bla-bla-bla-ul cu dreptul la intimitate si dovezi si asa mai departe dar daca tragem linie vedem niste doamne disperate ca sotiile inselate sa nu inceapa sa divulge nume.
Oups, pardon, sa nu calomnieze!
Sa sufere dar sa o faca decent dom'le!

pot sa imi fac si eu propriile deductii?ah, vrei sa fii un pic mai curajoasa/specifica in insinuarile tale pur-pur gratuite?
cat despre faptul ca pt tine dreptul tau(banuiesc ca raportat la tine gandesti asisderea)la intimitate e blabla...te rrrog fa un exercitiu de imaginatie ca e posibil ca pt altii sa nu fie doar blabla, ba chiar sa fie o chestie mare! din moment ce e pus prin tat felul de legi ca drept al omului!si nu, nu l-am inventat noi, noh acum am o explicatie....dar o fo una dintre chestiile mari! pt care altii(multi) au suferit in comunism...de ex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanata spune:

Citat:
Pai rau tratament al minorului este si atunci cand ala mic participa la certurile parintilor ca tanti L****** l-a pupat prea mult si prea des pe taticu'
Sau cumva crezi ca atmosfera tensionata de acasa prinde bine dezvoltarii emotionale a unui copil?

Matzaila de ce nu te gandesti si la copii celei acuzate( care in fond nu au nici o vina indiferent de veridicitatea faptelor descrise), cat de bine le va fi lor cand vor vedea ca mama lor va fi vazuta si tratata ca un "strigoi" pe strada. Sau ar putea afla ce se spune despre mama lor (depinde de varsta copiilor) de la alti copii ai carui parinti citesc si discuta intre ei acasa acest subiect.

Adaida imi pare sincer rau prin drama prin care treci insa cred ca dand la iveala identitatea persoanei care te-a tradat, poti sa ranesti si alte persoane nu doar pe ea. Se merita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu am fost cea care a editat numele 'acuzatei' si primul lucru la care m-am gandit a fost ca e posibil ca aceasta femeie sa fie mama unui copil care stie sa citeasca, care intamplator da peste acest subiect (la o cautare simpla pe google de multe ori un subiect de pe acest forum apare in primele 2-3 linkuri) si afla ca ca o doamna o acuza pe mama lui de diverse. Eventual afla si colegi de-ai copilului. Crezi, Matzaila, ca ar fi un mod bun de a afla pt acel copil? Daca L*** are probleme si s-a aflat despre relatia ei (daca o fi) cu siguranta vor sti si sotul poate si copii ei la un moment dat. Dar nu cred ca de pe net ar fi cel mai bun mod de a afla. Aaa, ca apetitul de a da cu pietre e prea mare la unele persoane ca sa ma conteze 'bla-bla-uri" de astea cum ar fi intimitatea si sentimetele victimelor 'colaterale', e foarte adevarat.

Daca ai timp si chef, poate ne dai si noua un citat dintr-o postare a corei din care sa rezulte "indarjirea" cu care apara ea imoralitatea amantei.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

de ce nu mai putem edita raspunsuri din spate? am scris un cuvant urat...gratuitma zgaria pe retina o chestie si am tradus-o asisderea cu "viziunea" mea, trebuia sa o pastrez pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lucialu, pai asa cum e dreptul la intimitate asa e si dreptul la libera exprimare. Daca tot esti asa o aparatoare a drepturilor castigate cu multa truda atunci apara-le pe toate in egala masura, asa ar fi corect.
Si asta inseamna sa aperi si dreptul Adaidei sa spuna unde vrea ea numele amantei, prietena care a injunghiat-o pe la spate. E dreptul ei.

Asta cu suferitul copiilor amantei mi se pare mai complicat desi pana la urma Adaida nu este responsabila de ei ci mama lor care i-a expus prin comportamentul ei. Acum ce ar trebui sa faca sotia inselata, eventual sa o scoata si la film pe amanta sa nu streseze ambele familii pentru ca doamna are puterea asta?

Mergi la inceput

ah deci putem sa spunem orice despre oricine, ca ne exercitam un drept! Drept care se prevaleaza celui la intimitate, le-ai dat tu grad de importanta. Bon. Acum poc sa linistita. Si dc e o pura calomnie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81
Acum ce ar trebui sa faca sotia inselata, eventual sa o scoata si la film pe amanta sa nu streseze ambele familii pentru ca doamna are puterea asta?

Daca povestea este adevarata, eu cred ca sotia inselata ar trebui sa termine orice fel de relatie cu asa zisa prietena, iar daca a decis sa il ierte pe sotul care a f...ericit-o pe alta 3 ani, sa incerce sa isi salveze casnicia si totodata sa se gandeasca cum ca musiu care a inselat-o 3 ani, probabil o va mai insela...
Mi se pare ca sotia inselata are treburi mai grave de rezolvat in casnicia ei decat sa posteze pe forum toate detaliile amantei - lucrul asta nu ii va tine barbatul in patul ei pe viitor...

Mergi la inceput

"da' eu sunt curioasa DE UNDE STITI CU CERTITUDINE ca e adulterina? ati vazut ceva fotografii?"

Uite aici mi s-a parut indarjire! Mi s-a parut ca mesajul este "daca nu vad negru pe alba dansa-ntransa eu sunt de partea prietenei care inseala, e totul minciuna"
Exact cum a spus Rufus, daca toti care deschid un subiect aici trebuie sa vina cu fotografii si dovezi ca lucrurile sunt asa cum spun ei forumul acesta nu ar avea foarte putini membrii. Sau ma rog. a spus ceva in genul asta, Rufus, imi pare rau daca nu scriu corect ce ai spus, nu am timp sa caut citatul exact.

Am spus mai sus, inteleg de ce nu trebuia pus numele si mai ales inteleg de ce o persoana ranita procedeaza asa, nu inteleg insa de ce in loc sa i se ofere suportul de care are nevoie Adaida e haituita ca a vrut sa se razbune ca merita sa i se intample asta si asa mai departe si curentul este spre sustinerea amantei.

Mergi la inceput

Lucialu, daca e pura calomnie atunci e treaba ei cum gestioneaza asta. L***** o poate da in judecata asa cum a mai spus cineva sau poate intreprinde mai multe actiuni prin care sa rezolve problema. Consecintele le va suporta Adaida.

Asa cum daca e adevarat ce spune Adaida consecintele le va suporta amanta.

Mergi la inceput

pt ca nu l-a cerut?
mai citeste odata sobectul, poate te prinzi ca era de tip anunt jap-jap neste jigniri la pachet si invitatia sa o lapidam pe "amanta" in piata publica, ca azi e gratis

Mergi la inceput