l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Rufuz, Tora n-ar scrie...da' ar reactiona! Asa ca sa te-astepti sa ti-o iei! De fapt, tu n-ai gresit cu nimic...da' corap trebuie sa se fereasca!

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Adaida a comis o greseala uriasa. Daca avea ceva cunostinte pe PR n-ar fi comis-o.

Si ar fi fost o eroina. pariu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bun...povestea sa zicem ca e reala...dand numele amantei eu am inteles ca tre' sa ne ferim de ea, nu de alte posibile amante ale sotilor nostri....atentie: vine L- - - a si ne fura sotii! Ce-a avut de castigat dand numele real al aleia? Ca nu cred ca ma doare pe mine sau pe X sau Y cum o cheama pe ea.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

da' eu sunt curioasa DE UNDE STITI CU CERTITUDINE ca e adulterina? ati vazut ceva fotografii?

a... doar asa ca spune cineva?

In alta ordine de idei, subiectul ar fi iscat mult mai multa compatimire daca n-ar fi fost initiat cu ideea, unica si clar exprimata, de razbunare (chiar, de autoare mai stiti ceva?).
din moment ce autoarea subiectului nu cauta compasiune sau un umar pe care sa planga, de ce i-as oferi ceva ce nu-si doreste?

sa te insele sotul este extrem de dureros, si nu vad pe nimeni care sa fi spus contrariul. dar sa te-apuci sa dai numere de telefon in loc de a incerca sa-ti alini durerea, din punctul meu de vedere este de neinteles.
(si e de neinteles cum mai stai cu sotul - descris ca mitocan de mare clasa de insasi sotia inselata).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Doamnelor, doamnelor, subiectul nu este despre mine...Tora e o femeie cum nu se mai gaseste, dar cine stie ce idei ii vin...mai ales ca cunosc fete de pe DC, frumoase, unele singurele, din cand in cand vorbim, ne intalnim...n-aveti mila?

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lucialu, nu vad legatura intre datele copilului tau si duduie....

Nu consider ca e nedemn sa am o parere proasta despre o adulterina. Nu e vorba de o femeie care intr-un moment de pasiune a calcat stramb. E vorba de o femeie care a intrat in casa femeii inselate, care a beneficiat de ajutorul ei, de sfaturile ei, de afectiunea ei. Asta mi se pare josnic.

Nu am intrat pe contul e facebook, nu am idee cine este amanta si nici nu o sa o hartuiesc. Eu ma refer strict la personajul din povestea asta. E un personaj de blamat, recunoaste.
Pe langa asta, de cand numarul de postari de pe forum da mai multa veridicitate anumitor sentimente? Tu calculezi cantitativ tot ce tine de inima? Nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

E prima oara cand aud de eventualitatea unui proces impotriva victimei ca a spus adevarul.
Nu ma mir!
As putea insa sa ma pun in locul unui sot a carei sotie apara pe un forum cu indarjire o adulterina. ASTA mi-ar da de gandit.

WTF?
Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Mdea, nu-mi aduc aminte ca adaida sa fi cerut sa fie pedepsita public amanta. Pur si simplu ne-a spus numele amantei asa cum la alt subiect s-a dat numele unei educatoare care nu s-a purtat cum trebuie la gradinita asa cum se dau numele doctorilor care s-au purtat bine sau rau cu noi.

chiar nu sesizezi diferenta intre interes public privitor la rele tratamente aplicate minorilor/ sanatate si o posibila poveste de infidelitate? O cunosti personal pe L**** si o primesti in casa? O cunoastem noi toti membrii DC si o primim in casa?
PS: unde ziceai ca duduie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

da' eu sunt curioasa DE UNDE STITI CU CERTITUDINE ca e adulterina? ati vazut ceva fotografii?

Am o intrebare: critici ideea de acuzare fara dovezi a unui membru DC, sau critici orice persoana care a venit aici (pe forum)si si-a acuzat sotul, sotia de adulter si de alte multe grozavii, (cu sau fara date de identificare precise)?

Juridic, adulterul e greu de dovedit in afara flagrantului.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

cu alte cuvinte orice persoana care deschide un subiect la acest subforum daca nu vine si cu poze doveditoare e din start tratata ca nu e sincera?
Dovada ...domle dovada...hai ca am ajuns si aici .Nu stiam de ce nu postez eu subiecte in alt loc decat pe la tehnice, macar acolo am poze :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Pai rau tratament al minorului este si atunci cand ala mic participa la certurile parintilor ca tanti L****** l-a pupat prea mult si prea des pe taticu'
Sau cumva crezi ca atmosfera tensionata de acasa prinde bine dezvoltarii emotionale a unui copil?

L**** ar putea sa-mi vina in casa oricand. Am incredere 100% in sotul meu. Nu as fi putut sa ma marit cu el daca nu ar fi fost asa.

Mergi la inceput