l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Happy mi-ai adus un zambet pe fata.De fapt m-a busit rasul.

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Ps si off zopic:Intimplator sau nu,amanta are profilul vizibil pe facebook,in timp ce autoarea subiectului nu-si face public profilul!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Dar sunt inca prietene pe FB cele doua iar A, in loc de poza, a scris un mesaj pentru L, probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doamneeee, Happy! Uitasem faza! Iar rad cu lacrimi!

----------------------------------------------
mama de Alexa,minune vie, 23mai1997 si Sandra ingeras 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA!

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mai, detectivelor!

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmenela

Eh...breath in, breath out...

Baga si un -e in coada ca sa faci verbul.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Lipseste un detaliu din poveste: reactia sotului dupa aflarea incidentului. Ca daca omu' realiza bruc ce comoara are in casa si ce orbit a fost de amanta si ce prostie a facut, mai ca as fi inteles iertarea.

Si inca ceva: de multe ori, amanta devine sotie. Ce o face sa devina din "nemernica, proasta si inculta" o doamna respectabila. Certifcatul? Saiba de pe desht (nush cine a zis-o, dar mi-a placut)? Si daca amanta-devenita-sotie mai face si copii cu impricinatul?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ei, uite io cunosc personal o manata devenita sotie. Sunt prietena cu prima sotie, al carei sot era un nenorocit, afemeiat, o insela la fiecare colt, o mintea si pe ea si pe cele cu care o insela... in fine... pana la urma una dintre amante a reusit sa ii faca un plod si a luat-o de nevasta... am pierdut firul povestii lor un timp, dar intamplarea a facut sa aflu acum, in timpul vacantei in Romania, ca minunatul sotz i-a lasat si pe amanta si pe copil si si-a reluat viata de afemeiat si loser... iar saraca amanta a ramas cu un copil pe care abia il creste si singura... Intre timp, prima sotie s-a recasatorit si este extrem de fericita...

Toate se platesc pe lumea asta...

Da, stiu ca exista si povesti care, aparent, s-au terminat ok, dar aparentele inseala... si viata nu se termina pana cand mori...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Pentru Happy si cugetarea ei cu broscoiul (care mi-a placut la nebunie). Si despre "ce vor barbatii" (nu, nu este obscen)

http://www.youtube.com/watch?v=Pm6yrG9obJo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Deci.... o bere rece.... e perfecta, nu?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Eu nu inteleg de ce atatea acuzatii ca de ce a dezvaluit numele persoanei.E pur si simplu problema ei!!
Si de ce s-a sters de catre moderatori tot nu vad rostu ca e simplu de gasit dai un search la membri si gasesti imediat user-ul cu L si F si din Galati...
Iar amanta daca era deranjata ca i-a fost dat numele putea sa intre sa isi apere pozitia ca doar e un forum public.
Mie cel mai grav dintre toate mi s-a parut faptul ca aceasta amanta era dispusa sa isi abandoneze copii...ei pt mine asta spune totul despre calitatea acestei femei (asta daca e adevarat)Si daca e adevarat atunci merita un anunt de genu L..... e o mama dispusa sa isi abandoneze copii!!
Din punctul meu de vedere o mama nici macar nu ar trebui sa gandeasca asa ceva...eu sincer pt asemenea femei nu pot sa am nici macar mila!!!
Deci da ar trebui facut public numele ei sa se stie pe forumdesprecopii ce mame avem printre noi!!!!
Adaida multa putere!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput