l**** amanta sotului meu

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

kariguld - dar de nickname-ul meu ce parere ai?!!!... o fi de personaj din "pokemon" ....

Nina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ninapreda

kariguld - dar de nickname-ul meu ce parere ai?!!!... o fi de personaj din "pokemon" ....

Nina, 20+

nu mama, ideea este ca avem nik'name cu numele real, ne-am facut si prieteni intre timp, asa ca nu se stie cine ne asteapta dupa colt, conform spuselor cuiva de mai sus.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Vad ca apare obsesiv fraza "ai grija pe cine bagi in casa". Pai sotia inselata deja are in casa un personaj duplicitar si promiscuu; ce mai conteaza ca invita inca unul / una de acelasi gen ? Sau stiind ca omul e "suspus" greselii trebuie sa-i aseptizeze anturajul? Zici ca vorbim de un copil de 2 ani de care ascunzi monedele sa nu le inghita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

un singur lucru stiu sigur...ca relatia dintre adaida si sotul ei (ca si dintre laura si sotul ei) avea/are mari probleme.

Chiar am citit un articol zilele trecute in care se prezenta rezultatele unui studiu pe cei care inseala. Cercetatorul spune ca cei care inseala nu o fac pentru ca au neaparat probleme acasa sau ca sunt nesatisfacuti sexual cu partenerul actual. Asta e personalitatea lor sexuala. Pot sa fie fideli 20 de ani pentru ca se controleaza dar nu poti sa bagi mana in foc pentru ei ca nu profita de ocazia sa insele daca ocazia li se prezinta. Cu un asemenea partener, you can never say never.

Mergi la inceput

Am avut un sef italian care se culca cu alte femei cat de des putea. La lucru toti stiam ca cea mai mare distractie a lui erau femeile. Lui i se parea normal, nu i se parea normal ca sotia nu-l intelege. Nu se gandea ever sa divorteze dar ii parea rau ca nu s-a casatorit cu o italianca care sa-l inteleaga. BTW, zicea ca a fost si cu o romanca dar zicea ca nu a putut sa aiba o relatie de durata pentru ca romanca a vrut ca el sa divorteze si asta era neacceptabil pentru el.

Cu un astfel de om trebuie sa accepti statutul de sotie sau de amanta fara nici o garantie. Daca nu vrei, mai bine tine distanta.

Mergi la inceput

"We looked at whether age, marital status, the importance of religion, but also happiness and sexual satisfaction in the relationship had an effect on infidelity—none of which proved to be very relevant. Although, for women, general happiness in the relationship was an important predictor of infidelity. We also asked people to indicate if they felt compatible with their partner in terms of how often they had sex, wanted to have sex, and their sexual values. And for women, how compatible they felt with their partner in shared sexual values was also a predictor [for cheating]. With men, none of those things mattered as much as their own sexual personality traits. They could be happy and sexually satisfied in a relationship and still might say they cheated. The sexual excitation proneness in males is important. In men, more than women, being very easily turned on is a contributor to infidelity"

http://www.huffingtonpost.com/2011/08/03/sexual-infidelity-dependent-on-personality_n_913800.html

Mergi la inceput

Poate ca autoarea topicului are dreptate cand zice ca barbatii nu gandesc cu capul cateodata. Daca studiul de mai sus e adevarat, as putea sa trag concluzia ca amanta are probleme acasa mai degraba. Sotul de mai sus a considerat toata afacerea asta o fantezie. Nu zic ca e de acceptat dar daca asta este personalitatea partenerului tau, ai face bine sa o accepti daca vrei sa traiesti cu el toata viata. Si autoarea topicul pare ok cu partea asta a personalitatii sotului ei. Nu se indoieste de iubire lui si ii accepta aceste escapade.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

Ninia hai sa iti spun de ce o dezaprob eu pe adaida
- in momentul in care sotul spune despre o femeie -e proasta dar merge o tura- e clar ce fel de barbat e.

Afirmatia asta arata de fapt personalitatea lui sexuala. Modul cum a exprimat-o face parte din cultura lui. Din punctul lui de vedere era o asigurare pentru sotie: " hei, n-o iubesc, n-o apreciez dar nu zic "nu" daca ar fi sa am sex cu ea"
Am observat ca intotdeauna exista un substrat cand cineva face afirmatii asa de defaimatoare despre cineva pe nepusa masa. Ceva miroase rau de tot! : )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Starlet
...
Nevasta.... poate ca nu a stiut sa aibe suficienta grije de casnicia ei.... nevoile si cerintele sotului si l-a lasat sa fuga dupa fufe...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Starlet

Cand am zis ca este vina tuturor, printre care si a sotiei ca nu a stiut sa aibe grije de casnicia ei Nu m-am referit deloc la nevoile sexuale ale sotului.Intr-o casnicie este nevoie de mult mai mult decat sex. In primul rand este vorba de respect.

Hai, mey, ma lasi! Acu o inselat-o ca nu l-a respectat!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput