l**** amanta sotului meu
Raspunsuri - Pagina 13
accept92 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenela 1. Nu am spus ca toti barbatii fac asta, ci ca oricui i se poate intampla... Stiu...voua nu.... |
Oricarui om (si femeia este om!!!) i se poate intampla sa greseasca. Stiu...tie nu...
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carmenela Fetelor...sunteti destul de aprige in a lua apararea amantei... Barbatul a fost creat īnaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el cāteva cuvinte fara sa-l īntrerupa nimeni. (Jules Renard) |
Faci lista?
Hai:
1....
2...
3...
Mai departe n-am putut citi kilometrul de mesaj,ca m-am impiedicat rau de primA fraza!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
ego71 spune:
deci pana la urma amanta e o nenorocita,ca"n-a stiut ca ala e insurat si ca strica o casnicie".mai,sa fie.las' ca a stiut el ca are o saiba pe desht, o nevasta si ceva copii in batatura.iar daca tot era aproape "mizerabila" aia,de ce sa nu incerce?
e mai usor sa arunci vina ,decat sa vezi de unde si de ce a ponit totul.
Carmenela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui accept92
Cata ipocrizie. Cand sotul tau a inselat cu o femeie casatorita a avut exact acelasi rol distructiv pentru familia femeii cum a avut si aia pentru familia ta. Exact acelasi gen de om. Tu ai fost libera sa ramai sotia lui si desigur nu iti pui nicio intrebare in legatura cu principiile tale de viata, te mananca in cur de ale altora. WTF!!! Gandeste, gandeste, gandeste!!! - Winnie The Pooh |
inseamna ca pentru tine e ok sa chemi in casa o asemenea femeie. E ok, e alegerea ta si viziunea ta despre viata. Ca adaida poate alege din vari motive sa isi ierte sotul, nu stii TU de ce!!!!!....e alegerea ei. Ca si a ta.
Esti destul de patimasa....
accept92 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Faci lista? Hai: 1.... 2... 3... Mai departe n-am putut citi kilometrul de mesaj,ca m-am impiedicat rau de primA fraza! Dana www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit |
Mie imi place semnatura. Stiu eu de ce...:))
lucialu spune:
"cel mai grav e ca e vorba de copii aici"
Da? Si ai fi vrut ca membrii DC sa viseze noaptea in pat ca Adaida este inselata, copiii ei (BTW ce spui de copiii amantei? ca si ea are...)sunt traumatizati valeeu valeeeu valeleeeu! ? Trebuia sa stam toti cu ochii pe amanta? Ori pe sotul autoarei topicului? Ori pe copiii lor si ai amantei sotului?
Interesant cate mesaje a postat Adaida de cand e membra DC...printre care cele mai multe or fo aici. Sa o crez pana la urma ca cealalata membra( BTW nu am auzit nici de ea pe aici)...
Daca scara voastra de valori incepe cu un prim loc alocat prietenelor de suflet, iar mai apoi familia, pt ca tot o dati ca e mai grav ce a facut prietena...e treaba voastra, insa uite ca pt altii lucrurile stau taman invers. Casa mea e sfanta pt mine, iar sotul si copilul cele mai importante persoane din viata mea. Nu vaz sa existe ceva pe care sa nu-l pot discuta cu sotul...mai incolo si cu propriul copil, ca e prea mica sa aiba intelegerea necesara. Si imagineaza-ti ca toate astea sunt intime si nu la dispozitita prietenelor.
Carmenela spune:
andacos, breath in, breath out, hai ca poti, te concentrezi...si vei vedea ca literele curg....si se formeaza cuvinte...
accept92, daca citesti primul meu mesaj vei vedea ca am scris ca li se poate intampla si barbatlor si femeilor.. oricarui om... Eh...breath in, breath out...
Fetelor, eu am inteles inca o data de ce nu mi-a mai placut atmosfera de revista presei de aici... Va multumesc ca mi-ati ridicat ceata de pe ochi, ca sa citez din clasici in viata...
Va pup si va doresc sa (NU) aveti experiente asemanatoare cu fata asta...poate invatati ceva...sau poate nu...
J G spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Carmenela
inseamna ca pentru tine e ok sa chemi in casa o asemenea femeie. E ok, e alegerea ta si viziunea ta despre viata. Ca adaida poate alege din vari motive sa isi ierte sotul, nu stii TU de ce!!!!!....e alegerea ei. Ca si a ta. Esti destul de patimasa.... Barbatul a fost creat īnaintea femeii ca sa apuce sa spuna si el cāteva cuvinte fara sa-l īntrerupa nimeni. (Jules Renard) |
Nu inteleg ce se intampla daca aduci o asemenea femeie in casa!??
Laura25 spune:
Stiu ca nu e de ras, dar e sambata dimineata si nu am nici un chef sa fiu serioasa.
Pe prietena mea cea mai buna o cheama Laura. Are si ea 2 copii si vine la mine in casa uneori. Imi pupa copii si se joaca uneori cu ei, chiar i-a scos in parc singura intr-o sambata cand nu imi vedeam capul de treaba si nu avea cine sa ma ajute. O chem la masa cand fac fasole cu castraveti murati, pui cu curry, ciorba radauteana sau clatite. Am imprumutat-o odata cu bani cand a avut o urgenta si i-am ascultat off-urile cu soacra, barbatul sau cu copiii. Pe vremea cand lucram la birou am fost de cateva ori mushtruluita de sef ca statem pe mess cu ea (acum nu mai lucrez la birou si tre sa fac uneori ore suplimentare pt ca in timpul de lucru ma tine de vorba, tot pe mess si nu am nici un sef sa imi atraga atentia ca pierd timpul), am facut concedii impreuna, am fost cu cortul si la gratar de nu mai stiu cate ori.
Pffiuuu, tre sa pun beeper in pantaloni la sotz cand mai apare ea in zona, ca acum imi dau seama ca e de naspa. Sigur mi-l ia daca mai continuam asa.
Hmm.. pe de alta parte ... si ea e in aceeasi situatie cu mine (si eu sunt Laura, si fac toate alea ce le-am zis eu despre ea). hi, hi cum nu mi-am dat eu seama pana acu, ce patrulater amoros ar iesi .. sau cine stie!? Poate este deja si nu am aflat eu, ca doar toti barbatii gandesc cu prohabul ...
Ma duc sa o sun pe Laura mea sa stie si ea ce o asteapta.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
NinaR spune:
Am citit doar prima si ultima pagina, dar nu inteleg de ce toate sariti in capul lui Adaida, probabil ca cele care tin parte amantei sunt amante la randul lor. Daca ar fi trecut si ele prin ce trece Adaida, ar fi vazut altfel situatia. Sotul Adaidei nu este mai putin vinovat decat amanta.
Aveti grija cu cine va impriteniti si ce pui de vipera bagati in casa!